1

Téma: Grower versus Shower vhodná klicka

Zdravím!

Můj penis patři do kategorie "grower", tedy jeho delka i objem jsou výrazně větší, než v klidném stavu.
Bohuzel tedy všechny dosud vyzkoušené klicky (CB6000, Birdlock) mi nevyhovují, jelikož v klidném stavu  penis snadno muže vyklouznout a naopak pri pokusu o erekci je to az moc nepohodlné (tlačí a táhne kroužek kolem varlat), což pri delším nošení (mělo by byt trvale) je nemožné.

Mate nějaký prima nápad, co vlastní zkušenost?

Diky za rady!

2

Re: Grower versus Shower vhodná klicka

Kategorie grower je prosím co? A versus shower je co?

3 Naposledy upravil: davue007 (18.7.2016 16:57:09)

"grower", tedy jeho délka i objem jsou výrazně větší, než v klidném stavu.

To asi znamená velký rozdíl v objemu mezi klidovým rozměry a stavem rozměry  při erekci. Podle mě to chce co nejmenší klícku. Třeba http://www.holytrainer.com/en/specifica … astity.asp  pak se jaksi objemově nemá kam zvětšit.

"versus shower"  to asi bude opak

Nedalo by se o tom to tématu pojednat nějak šířeji ?

4

Každý máme přece délku a objem (při erekci) výrazně větší než v klidném stavu. Rýpat jsem nechtěl, tak předtím než bych dovedl poradit, jsem se zeptal na vysvětlení těch pojmů.

5

Cimrmanova hypotéza: "shower, penis je  velký, i když je  ochablý, ale nezvětšuje se tolik do velikosti při erekci.

"glower, penis je skromné velikosti když je  ochablý, ale pří erekci si to vynahradí  tím, že se zvětší jak  do šířky tak délky "

6 Naposledy upravil: r7bm (19.7.2016 16:47:14)

Slyšel jsem české pojmy "roleta" a "závora", roleta se prodlužuje, závora se jen zvedá wink
A relevantní stránka je asi např.: https://www.thrillist.com/sex-dating/na … vs-showers

7

Diky r7bm,

Tak jsem to presne myslel. Moje "roleta" se natahuje 2 az 3 krát, což je docela velký rozdíl. Mate tedy někdo tip, jak toto vyresit? Nejaka vhodná klicka?

Diky moc