Téma: Dokonalá cudnost
Již dávno se mi líbilo téma cudnosti a pánských pásů a klícek, ale přišly mi nedokonalé. Neumí muže ovládat tak, jak bych chtěla. Umí zajistit stav bez orgasmu v uzamčení, ale neumí zajistit např. erekci na povel, nebo udržet penis ve stavu jako pár vteřin před výstřikem a to klidně po několik hodin. Neumí rozpoznat a zakázat cizí dotyk. Zkrátka jsou nedokonalé pro mé fantazie a touhy.
Zasunula jsem tedy téma cudnosti do vzdálenějších koutů mého myšlení, do škatulky: Nepromyšlené.
Mnohokrát se mi potvrdilo, že když něco chci, splní se to a potkám ty správné lidi. Stejně tak tomu bylo před pár lety, kdy jsem na jedné pracovní večeři potkala muže, zabývajícího se elektro, neuro, implantáto čímsi. Vyvíjel jakýsi čip, který dokáže ovládat pomocí myšlenek majitele agresivní, útočné a nebezpečné psy. Místo nutnosti utracení dostanou čip, který se jim napojí do nervové soustavy a ovládá se myšlenkami majitele.
Neuvěřitelný pokrok vědy, lehce mě z něj mrazí, kam to až jednou zajde, ale na druhou stranu je to přesně to, co mi do tématu cudnosti chybělo. Okamžitě mě začal zajímat a povídali jsme si celý večer. Postupně jsem odhalovala, že tento vědecký mozek je velmi submisivní tvor. Přiznal se, že jeden čip udělal i pro sebe a testuje ho na ovládání penisu, neb ho téma cudnost nadchlo, ale stejně jako mě, mu přišlo nedotažené. Díky tomuto čipu, zatím dosáhl toho, že si přivodí erekci klidně dva dny trvající a přes všechny možné stimuly nedosáhne orgasmu.
Celou noc jsem toho po této večeři byla svědkem, že je čip funkční a plní svou úlohu. Našla jsem kámen mudrců a Svatý Grál dohromady. Velmi submisivního jedince, s neuvěřitelným mozkem.
Stal se mým subem, zvířátkem, ale i kolegou ve výzkumu. Stále jsme čip ladili, dodělávali, vždy když dosáhl další funkčnosti, přidala jsem další a další. Cílem bylo mít z čipu dokonalý ovládací nástroj, který se snadno aplikuje, je nezničitelný, neodstranitelný a napojen na moje myšlenky.
Trvalo skoro 3 roky každodenní několikahodinové práce, než můj technický subík, říkejme mu Alfred, dodělal funkční prototyp. Čip byl konstruován tak, aby obsáhl i rozšíření funkčnosti, aniž by se musel vyjmout. Uměl zabránit erekci, při zabránění erekce spustit kapičky lásky, uměl poznal kdo na penis sahá a jakmile to byl někdo jiný než nositel penisu, nebo já, tak nositel dostal elektro šok, uměl také povolit nositeli dotek pouze na močení, či absolutně dotek zakázat, uměl erekci na povel a to dokonce i tu nejsilnější, kdy se penis ještě o třetinu zvětší, uměl orgasmus na povel, také samozřejmě jeho zabránění a přivolání pocitu jak 2 vteřiny před orgasmem a to po neomezeně dlouhou dobu, uměl samovolný milking, co vše uměl a umí doteď a hojně toho od té doby využívám, se dozvíte dále.
Alfred dokázal udělat čip tak, že vypadal jako silikonový kroužek, který se nějakým způsobem vstřebal do kůže a nebyl vidět, nešel vyndat. Pojistka mé bezpečnosti je samozřejmostí. Ve chvíli kdy nebudu své muže ovládat já, od té doby nikdy nebudou mít ani erekci, ani orgasmus, ani uvolnění spermatu a na penis si do smrti ani oni, ani nikdo jiný jim nesáhne.
První funkční prototyp má samozřejmě Alfred, po vyjmutí všech předchozích pokusů o plnohodnotný čip, dostal na oslavu dodělání tohoto finálního čipu dárek. Zjistili jsme, že vstřebávání čipu do pokožky maximálně urychluje vlhké a teplé prostředí vaginy, nejefektivnější a nejrychlejší způsob, jak si ptáčka okroužkovat, je takový, kdy já si do vaginy zavedu již zmíněný silikonový kroužek a ve chvíli kdy jim penis projde, do dvou minut je můj. I Alfred dostal za odměnu poslední neřízený sex v jeho životě, během kterého se sám dobrovolně okroužkoval.
Jediné co čip nereguluje, což jsem i chtěla, je nadrženost. Po měsíci střídavého povolování erekce bez orgasmu a naprosté bezerekčnosti, byl Alfred jako beránek. Konečně mě téma cudnosti začalo zajímat. Opravdu mě do teď baví, využívat neomezené vzdálenosti, na kterou jde čip ovládat. Nedávno byl Alfred v Dánsku, pozvaný jako přednášející na kongres a přesně po první větě jeho řeči jsem mu způsobila extra silnou erekci se slintáním. Moc mi po návratu děkoval, za nevšední zážitek u řečnického pultu.
Konec 1. části, v dalších částech se mé stádečko začne pomalu rozrůstat.