1

Téma: Velikost kroužku

Zdravím, zajímá mě, jestli má někdo podobnou zkušenost. Dnes je to 43. den, co nosím CB6000s. Začal jsem u největšího kroužku i distančního dílku, týden jsem neměl žádný problém, nepočítám-li noční erekce. Ale po týdnu mi to začalo být velké, tak jsem postupně dával menší distanční dílek, až jsem skončil u nejmenšího. Pak přišel na řadu kroužek, teď už dva týdny nosím druhý největší a byla to pohoda, bez problémů to krásně sedělo a až teď v posledních dnech začíná samovolně sjíždět i tenhle kroužek. Kroužky mám ještě obalené izolačkou kvůli pohodlnějšímu nošení, takže mají ještě o něco menší průměr. S přítelkyní jsem domluvený, že o víkendu budu zkoušet ještě menší kroužek, prostřední z těch pěti dodávaných. Říkám si, že je to šílený, jak mi může nejdřív krásně sedět největší a teď už budu dávat kroužek o dvě velikosti menší. -_-
Má někdo podobnou zkušenost nebo jsem prostě jenom zvláštní případ? big_smile

2

Re: Velikost kroužku

Tak to přesně bývá. Moje první klícka byla velká (CB3000) a nosil jsem ji s největším kroužkem, teď už i CB6000s je mi velký a kroužek nosím prostřední. Přišel jsem na to víceméně omylem, je to tím jak si tělo postupně zvyká na těsnost kroužku a asi i na ty odepřené erekce v klícce.

PS: Penis se mi nezmenšuje :-)

3

Myslel jsem si to samé, že je to o zvyku těla smile

V pořádku, ani mě big_smile

4

Můžu potvrdit nevím proč začal jsem s kroužkem 51 mm a dnes se dostanu i do 35 mm.  Což si myslím, že je hraniční velikost vzhledem k varlatům.Ale nevydržím v tomto kroužku déle než 4 dny.  Kroužek 45 mm mě je dnes akorát. Nutno dodat, že jsem mezi kroužkem 51 mm  a 45 mm zhubl 10 Kg. Co se týče zmenšení penisu tuto iluzi umím také nafotit , ale nemohu potvrdit.

5

Děkuji oběma za reakce, zítra vyzkouším menší velikost, snad to tedy bude lepší smile

6 Naposledy upravil: RMCF (30.7.2016 07:25:49)

Tak mám od včerejška odpoledne menší (prostřední) velikost. Těšil jsem se, že se líp vyspím,že to nebude tolik sjíždět dolů. Předtím mě to budilo cca 2x za noc, teď mě to vzbudilo už po šesté -_- tak nevím, čím to je -_- každopádně sundání nepřipadá v úvahu, musí si to nějak sednout

7

Už to tady na foru zaznělo několikrát, pro klidný spánek rozhodně těsné prádlo..mám vytipováno několik "spacích" boxerek a pohoda (v rámci možností.. smile )