1

Téma: Pár otázek od začátečníka

Zdravím, chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosti a plastovím cb 6000 nakoľko som začiatočník v tomto obore ,ďalej sa chcem spýtať či je vhodný na dlhodobé uzamykanie.Už dlho rozmýšľam nad kúpou cb ale odlhodlavám sa stále.Chcel by som vedieť ako je to s erekciou či to v cb bolí alebo ako? Tak isto jak ste na tom s močením či je možné močit aj v stoji bez toho aby som sa ,,neočural,,.Po koľkých dňoch uzamknutoa je potrebný milking?Ďakujem

2

Re: Pár otázek od začátečníka

Poradím ti radši holitrainer je lepší alespoň pro mě.

3

Souhlas holitrainer je lepší

4

A oplati se investovat do originalu, nebo vina vystaci ?

5

Za sebe CB6000. Chvíli trvalo než se mi podařilo vychytat nasazování, kroužek a distanční trubičku, ale pár let zkoušení a je to smile
Chce to vytrvat a cvik a močení vestoje je v pohodě, jo a překonat obtíže zvláště v noci a ráno a úplně se to poddá. Holytrainer nemohu posoudit.

6

Mám vyzkoušené čínské a orig. CB6000 i čínský holytrainer. Nejlepší byl orig. CB6000 kvůli kroužkům, ale musel jsem zalepit větrací otvory.

7

Ahoj Cbckari,

taky sem relativni novacek v zamykani, takze muzu predat moje zkusenosti se zacinanim.

Pro zacatek sem si kopil kopii Holy Trainer z mistniho eshopu. Ma tu vyhodu ze je podstatne levnejsi nez skvele hodnoceny origial, a jsou u nej tri ruzne velikosti krouzku. Taze se nemusis bat, ze by ti nesedel. Ze sve zkusenosti jsem zjistil, ze prostredni krouzek sedi tak akorat a netlaci. Nejdele v kuse sem byl zamceny 4 dny a noci a v pohode (prodlouzeny vikend. Do prace nenosim). Dokazu si predstavit i delsi noseni.