1

Téma: Chastity games

Tady na fóru se objevuje spoustu technických dotazů i odpovědí, a tak mne napadlo založit vlákno, kde bychom si vyměňovali zkušenosti a nápady o tom, jak si se CB vlastně hrajeme. Třeba to povede k našim bohatším zážitkům. Abychom se od něčeho odpíchli, popíšu několik chastity games, cizích i vlastních.

Na internetu se dá najít pár nápadů, ale vesměs se všechny točí kolem dvou témat. První je hod kostkou a použití nějaké matematiky, která stanoví den odemčení. Při čtení některých návodů jsem měl pocit, že si ti lidé více užívají matematiky než erotiky. Ať už je ale postup jakýkoliv, výsledkem je pokaždé datum (nebo počet dnů do) odemčení. Nám se tento přístup vůbec neosvědčil a to hned ze dvou důvodů. První důvod je, že mě osobně nedělá dobře, když znám den odemčení. Přicházím pak o všechno napětí a vzrušení z toho, že třeba zrovna dneska... Když nám pak kostky jednou určili odemčení za necelý týden, bylo to několik nudných a zbytečných zamčených dnů. Zažili jsme i druhý extrém, kdy nám kostka dala termín až za půl roku. Šli jsme do toho, ale za tři měsíce jsme to přerušili, protože nebylo co prožívat (mimochodem, tři měsíce jsou zatím můj rekord nepřetržitého nošení).

Druhý přístup vyčtený na internetu je plnění úkolů a sbírání bodů. Zamčený sbírá body za různé činnosti (úklid, partnerčin orgasmus, holení přirození apod.) a za nějaký počet bodů je za odměnu odemčen. Tento postup se určitě hodí do jasně vyhraněného SM páru. Protože my takový pár nejsme, ani jsme ho nezkusili.

Více jsem z internetu nedostal a nezbylo, než přijít s vlastním nápadem. Navíc jsme v našem případě zjistili, že není-li partnerka dostatečně zainteresovaná (protože ona má všechno, co potřebuje), tak odemčení nemusí přijít nikdy. Než jsme to zjistili, prožil jsem zamčený šest měsíců, pouze se dvěma vydundanými krátkými přestávkami. Problém byl, že už po měsíci jsem si na CB zvyknul tak, že se stalo mou součástí, nijak nepřekáželo a vlastně už ani nevzrušovalo, a neozvat se,  tak jsem možná zamčený do důchodu.

Podmínky námi hledaná pravidla hry byly pro mne neznámý, a přitom existující den odemčení, a zainteresovanost partnerky. Velmi se nám osvědčil tento přístup: v den nula zamkneme a partnerka určí den odemčení a konzumování odměny. Ví ho jen ona, já ne. Do té doby mám, co se erotiky týče, smůlu nejen já, ale i ona. Výhody: termín není nehorázně vzdálený, oba se na něj těšíme a náležitě si ho užijeme. U mne je to navíc o tom, že se každé ráno můžu těšit na to, že třeba zrovna dnes večer je ta správná chvíle.

Když už jsme měli výše popsaný fungující rámec, zkusili jsme vymyslet jeho varianty. Nejodvážnější varianta (námi nikdy nezrealizovaná), která by ale na tomto fóru mohla leckoho potěšit, byla, že odemčení nastane až zmizí všechny stopy po výprasku. Měli jsme i vymyšlené za co by byl, takže by bylo možné, abych dostal druhý výprask před úplným vymizením následků toho prvního, ale zase díky zainteresovanosti partnerky by vůbec nebylo jisté, jak moc pevnou ruku by měla. Na tomto řešení je hezké, že bychom oba mohli svým způsobem ovlivňovat výsledek a přitom ten vytoužený den by byl dlouho hodně neznámý. Bohužel, výprask je už za hranicí mé vyvolené, takže zůstalo u teorie a hledáme dál.

Jak si hrajete vy?

2

Re: Chastity games

No nápad je to výborný... také hledáme s partnerkou nějakou inspiraci... a pokud se toto rozběhne a ujme, tak jen tím lépe, zatím stím tak zlehka začínáme pomaličku a hledáme inspiraci a zkušenosti.

3

Četl jsem tu variantu s kostkami. Nevím přesně kdo s tím přišel, ale že prý nejdřív hází on se 3mi kostkami a pak ona - také se třemi kostkami, ale neřekne mu kolik hodila. Takže zná minimální počet dní, ale stejně neví kdy. Myslím že to řeší nedostatek napětí ohledně data.

4

To jsem psal ja. Se zenou to pouzivame docela casto a velmi dobre to funguje

5

Je zacatek roku tak je idelani doba si zahrat kolik tech orgasmu v tomto roce bude smile

6

Mě napadla hra pomocí karet a s přítelkyní jsme ji jen dopilovali.
Co potřebujete?
Balíček žolíkových karet.
V balíčku je každá barva po dvou kartách (2x srdcové eso, 2x křížové 5tky, apod)
No a vyberete karty aby jste měli všechny barvy po 1 kartě (srdce eso až král, listy eso až král, atd..., prostě at nejsou karty v párech např at tam nejsou dvě srdcové karty sejné hodnoty. Když nepočítám žolíky tak je tam 104 karet / 2 je 52 + 4 žolící je 56 karet.
No a my vzhledem k tomu že začínáme s pásem, tak jsme se domluvili, že budeme losovat jen z karet od 2jky po 5tku.
Co každá karta znázorňuje?
Srdce - počet rozdráždění bez orgasmu a zpětné uzamčení
Kříže - počet dní v páse než bude dopřán orgasmus
Kule - tady jsme si určily pokud se vylosuje liché číslo bude to CB6000, pokud sudé bude to Birdlocked PICO
Listy - počet dnů bez pásu do dalšího uzamčení

Příklad:
Losuji 2 listy, 5 srdce, 3 srdce, 5 kule, 4 kříže
4 dny budu nosit pás CB6000(5 kule lichá)
3+5 srdcové je 8x mě bude během těch 4 řech dnů dráždit a muže i v jednom dnu 8x ale musí být 2 hod pauzy mezi drážděním
2 dny budu chodit volně než zopakujeme losování a budu uzamčen
stejné karty se sčítají krou kulí tam záleží na počtu karet např vytáhnu 5 4 3 jsou dvě liché tak lichý pás
A dámy/partnerky pozor v balíčku jsou ještě 4 žolíci a ty slouží pro vás že tu barvu která se nevytáhne

Opět příklad:
Losuji 5 srdce, žolík, 2 srdce, 2 kule, 3 srdce, 4 kule, žolík
5+3=8 dráždění
sudé kule takže PICO
no a počet dní v páse a "svobodu" si určí partnerka.

Maximum v pásem jsme si určily 14dní(5+4+3+2=14) zatím (chceme se dostat na 40 dní bez ejakulace a každodenním rozdrážděním minimálně 1x za den a zpětným uzamčením bez ejakulace, ta příjde až ten 40 den nebo 41?.
Eso má hodnutu karty 15

Chápete?
Případné dotazy zodpovím.
PS: postupně budeme přidávat šestky atd...

7

Barevné korálky
Dvojice má k dispozici korálky různých barev, každá barva má předem definovaný význam. Každý den partnerka hodí do pytlíku korálek nějaké barvy. Kdykoliv má muž chuť, může si z pytlíku vylosovat jednu kuličku a pak záleží na štěstí, jakou barvu si vytáhne. Krása toho nápadu spočívá v tom, že fantazii se meze nekladou a každý si může zvolit libovolný počet barev a jejich význam. Originál, ze kterého jsem tento nápad vyčetl, uvádí následující příklad:

Zelený korálek = muž má sex
Červený korálek = trestný korálek, jejich počet znamená počet ran
Bílý korálek = částečně trestný korálek, znamená sedm dnů čekání.

Každý den, kdy muž uspokojí orálně svou partnerku, dostane do pytlíku zelený korálek. Každý den, kdy provede něco špatně (bez ohledu na to co), dostane do pytlíku dva červené korálky. 
Navíc je do pytlíku přidán bílý korálek za každý den uzamčení. Kromě toho může dát partnerka do pytlíku korálek libovolné barvy podle nálady anebo podle chování svého partnera.
Pokud si muž vytáhne zelený korálek, má sex, pytlík je vysypán a hra začíná nanovo. Pokud si vytáhne bílou kuličku, musí čekat sedm dnů, než smí znovu losovat, kuličky v pytlíku zůstávají. Pokud si vytáhne červenou kuličku, sečtou se všechny červené a bílé a výsledek je počet ran, které za trest dostane, pytlík je vysypán a hra začíná nanovo.

Možný problém: výše uvedený příklad nedává muži moc šancí, odemčení spíše odkládá nebo ruší. Vybalancujte si počet barev a jejich význam dle svých preferencí. Další možný problém je ten, že po ženě vyžaduje každý den vhodit do pytlíku nějakou kuličku, což z dlouhodobého hlediska může být svazující nebo obtěžující.

Pravděpodobnost odemčení: dle zvoleného počtu barev a jejich významu, nicméně obecně velmi malá, tato strategie vede především na neustále oddalování. Chcete-li alespoň trochu srovnat šance, vhazujte pouze jednu červenou kuličku, ne dvě, případně úplně eliminujte bílé.

Možné varianty
Pro nespankingově orientované páry může mít červená kulička úplně jiný význam, třeba prostě jen ten, že muž nemá sex, pytlík je vysypán a hra začíná nanovo. Toto může být nakombinováno s pravidlem, že první týden každého kola není možno losovat.
Pro rovnocenné páry, které si jen hrají, se může jednat o variantu, kdy červená kulička je trestná pro ženu. Muž sice nemá sex, ale žena třeba musí celý týden dělat nějakou práci, kterou normálně zastává muž (třeba krmení domácího mazlíčka).
Chcete-li mít jistotu odemčení, eliminujte bílé korálky a stanovte pravidlo, že je-li vylosován červený korálek, sečtou se všechny červené a výsledek je počet dnů nebo týdnů, které musí muž čekat na odemčení. Po jejich uplynutí je muž odemčen, dostane svůj orgasmus, pytlík je vysypán a hra začíná nanovo.

8

Mám další nápad pro dvojice, které chtějí mít den odemčení neznámý pro oba dva. Podmínku odemčení lze navázat třeba na počasí. Třeba s nadcházejícím jarem lze stanovit podmínku "až bude poprvé deset stupňů". Další možnosti jsou například "až padne teplotní rekord", "pokud teplota neklesne pod nulu", v horkém létě třeba "až začne pršet" a tak dále. Fantazii se meze nekladou.

9

Davide, a není hezčí pocit, když datum odemčení přece jen drží ve své moci pevně žena? Muž se může pokusit svým chováním a skutky datum třeba přiblížit nebo alespoň neoddálit. Ale nechávat to na počasí, to by mi bralo motivaci.

10

No jak kdy. Někdy chtějí být napnutí oba dva :-) Jasně, tohle nebude fungovat pro jasně vyhraněné Ds páry, ale pro ty ostatní ano.

11

" Tak miláčku... až naprší a uschne... " big_smile

12

No nebo můžete každý den házet kostkou, že každému dni přiřadíte číslo...
třeba pondělí 1, úterý 2 atd... nebo popřehazovat nějak, pondělí 6, středa 1, záleží na fantazii
no a když máme středu a středa bude mít třeba číslo 3 a partnerka (nebo uzamčený, záleží jak se dohodnete) hodí na kostce 3, tak je vyhráno...
no a zbývá neděle... to by sem nechal na uvážení partnerky, třeba za odměnu apod.

Tak co vy na to? Malé nebo normální šance na ukojení potřeb???

13

MaE napsal:

" Tak miláčku... až naprší a uschne... " big_smile

Tak tohle mě úplně odrovnalo. big_smile big_smile

14

Jaký je princip této hry? Nějak tomu nemůžu přijít na kloub...

Originál:
I read in a story an idea about a chastity game.
This is a bit risky we can get very short time in chastity (1 hour) or very long time (36 months).
All options between are also possible.
Based on dice, this is the rules :
- First roll : determine the number of next rolls (1 to 6)
- x rolls : add all points (1 to 36)
- Last roll : determine unit time of chastity
- 1= hours
- 2 or 3 = days
- 4 or 5 = weeks
- 6 = months

I am exciting about the idea of playing this game.
But I will not playing alone.
Anyone interesting ?
We can play in chat room, so other can see our challenge.
Dice roll for every player, a different duration for each.
Dice roll on cam, so each see the result.

Google překlad:
Četl jsem v příběhu představu o cudnosti hře.
To je trochu riskantní můžeme dostat velmi krátkou dobu v čistotě (1 hodina) nebo velmi dlouhou dobu (36 měsíců).
Všechny volby mezi jsou také možné.
Na základě kostky, je to, že pravidla:
- První role: zjistit počet dalších rolích (1 až 6)
- X role: přidat všechny body (1 až 36)
- Poslední role: zjistit, jednotka času cudnosti
- 1 = hodiny
- 2 až 3 dny =
- 4 nebo 5 týdnů =
- 6 = měsíce

Jsem vzrušující o myšlence hraní této hry.
Ale nebudu hrát sám.
Každý zajímavé?
Můžeme hrát v místnosti, takže ostatní vidět náš problém.
Hod kostkou pro každého hráče, jiná doba pro každého.
Hod kostkou na kameru, takže každý vidět výsledek.

15

Jo tady jsem našel kolo štěstí :-D
http://www.time2cum.com/wheel.html

16

Ten google překlad je úplně nanic. Pochopil jsem to z té angličtiny takhle:

Házíte poprvé, padne vám počet následujících hodů (1 až 6).

Těmito hody nasbíráte 1 až 36 bodů.

A pak házíte naposled, čímž k těm bodům přiřadíte jednotky. Půjde buď o hodiny, dny, týdny nebo měsíce. Takže hra může dopadnout v rozmezí 1 hodina až 36 měsíců.

17

MaE napsal:

Jo tady jsem našel kolo štěstí :-D
http://www.time2cum.com/wheel.html

Kolem štěstí bych to nenazýval.Při pokusném točení kolem jsem si vytočil tak dlouhý pobyt v cb,že bych snad i vraždil za klíč smile.

18

Skoro jako kolotoč Pavla Poulíčka.

19

To kolo štěstí je super. Můžete si tam napsat i svoje vlastní políčka místo těch stávajících.

20 Naposledy upravil: Corado (16.5.2013 20:00:27)

cudnost.cz napsal:

To kolo štěstí je super. Můžete si tam napsat i svoje vlastní políčka místo těch stávajících.

Škoda měnit položky, bylo by zajímavé, kdyby si někdo vylosoval 12 měsíců big_smile To by teprve bylo řádné uzamknutí!! Najde se nějaký subík, který si vytočí 12 měsíců dobrovolně a nechá klíče u své Madam?? To by bylo vlákno na čtení big_smile

21

sotva sem to kolo štěstí ukázal přítelkyni... tak už si měnila políčka a že si mám jít zatočit...

22

To kolo štěstí je super:)) a jak si přítelkyně změnila ty políčka, co tam na tebe vymyslela? a co sis vytočil?

23 Naposledy upravil: MaE (17.5.2013 11:50:49)

Orgasmus - 1x
Nasucho - 1x
Nic - 3x
Olejíček - 1x
Gel - 1x
Nehty - 1x
Zuby - 1x
Ruka - 1x
Pusa - 1x
5 dní - 2x
10 dní - 2x
15 dní - 2x
20 dní - 2x
25 dní -2x

Př: Nasucho - 1x tj že bude hoňení penisu bez lubrikace a bez orgasmu...

24

můžete mi objasnit hru jak tam jsou čísla třeba 8-10-20 všude na to narážím ale nějak jsem ju nepochápal co to jak znamená a pravidla také nenašel.