Téma: Kamarádka Lucka III
Ráno mě probudila silná a bolestivá erekce. Rychle jsem vstal a uklidil celý dům.
Pak jsem se vrhnul na snídani. Tu jsem dal na tác a odnesl k postely mé paní. Vypadala tak sladce. Opatrně jsem ji políbil. Posadila se a vzala si tác. Prstem mi naznačila, kde teď mám být. Rychle jsem si lehl mezi její krásné nožky. Voněla tak krásně, že jsem se hned ujal povinosti uspokojit ji tímto způsobem. Lucka v klidu dosnídala a potom se plně poddala mému jazyku. Po dosažení orgazmu si podrželi mou hlavu v klíně a řekla, že přece nebude chodit na malou, když má mě. Mým tělem projel mráz a čekal jsem co se bude dít, ale má paní na mě byla hodná a učůrávala pomalu, abych stačil všechno spolknout. Bylo to opravdu tak zvrušující, že se vždycky těším na chvilku, kdy si bude má paní do mě ulevit. Paní mě poslala uklidit po snídani a ustlat postel. Zatím se převlékla a pláchnula. Když jsem vynášel ze sklepa bahno a bordel zavolala mě k sobě. Hned jak jsem přišel, dostal jsem kopanec do kulek, za to že neví kde zrovna jsem. Aby se to neopakovalo, nasadila mi na bradavky skřipce z rolničkou. Pak jsem ji musel po čtyřech odvést na terasu, kde mě přivázama k trámům za ruce a nohy až jsem vypadal jak velké X. Nejprve mi sundala pás. Můj pták vylít, jak luk, v trapném prěsvědčení, že si něco užije. Lucka využila mého přivázání a volného vysení koulí a docela razatně mě do nich nakopla, tak že hlavička mého chcípáčka začala mířít směrem dolů. Vzala si hadici na mití auta a pod silným tlakem mě celého namočila. Potom mě kartáčem drhla a přitom mě připomínala, že jsem jen nicotná věc a podle toho se tak chová. Pak mi nastříkala tělo pěnou na holení a začala holit. Můj penis zapoměl na bolest a začal zbírat sílu k znovustání. Lucy si toho všimla a přestala mě holit. Vzala bičík a zabila mě tak silně, že jsem slzy neudržel. Čekal mě trest a to takový, že mě oholí od hlavy až k patě. Plakal jsem celou dobu a ptáček se už nepostavil. Po mém dokonalém oholení, jsem dostal opět pás cudnosti, na bradavky zpátky rolničky a na koule silný a těžký zvon, takový co mají krávy. Oholený, plešatý, ponížený a uplakaný jsem šel dělat oběd. Za trest jen jednu porci. Mohl jsem jen vylízat talíř. Pak jsem ji opět vylízal a šel pokračovat do sklepa. Večer jsem připravil jídlo a čekal na další úkoly. Má paní mi sundala zvon i skřipce a dovolila mi se obléct. Potom mi dala do ruky klíč od pásu a smlouvu stím, že se můžu odemknout a smlouvu roztrhat a bude vše při starém. Bez váhání jsem ji klíč i smlouvu vrátil a políbil ji ruku. Vždyť se mi plní můj sen.