1

Téma: Trest pro Poe

Dámy, jelikož Poe byl v předchozích příspěvcích (povídka o Lucce III) drzý, vyzývavý a bez patřičné úcty, rozhodla jsem se mu připravit pořádný trest, který mu hromadně se všemi dámami, kterých se dotkl, vymyslíme :-)

Prosím o Vaše příspěvky, náměty, ať je pro něj trest pořádný :-)
Pište sem, veřejně, ať valí oči, co ho čeká...

Milý Poe, doufám, že víš, co je tvá povinnost. A těš se, co na tebe připravíme...

2 Naposledy upravil: spank.man (17.8.2016 13:37:28)

Re: Trest pro Poe

Maddamme
Poe:Takže já navrhuji za tvé provinění a utahování řádný trest.Ten zní: 50ran nástrojem který vybere tvá Paní a v pozici kterou také  vybere ona a na moje přání ještě u výprasku budeš  mít analni kolík vražený tam kam patří.Rány si budeš počítat nahlas sám. A na přání ostatních o tom napíšeš pár řádků do tohoto vlákna. PS:A pokud jsi takový borec jak se tu prezentujes pošleš mi foto tvého zadku po výprasku.Věřím že Tvá paní si dá záležet aby byl hezký vymalovany: -)
Zkopíroval jsem za Maddamme
Chicht konečně se tu začíná něco dít :-)

3 Naposledy upravil: Poe (17.8.2016 13:34:18)

Má Paní, vědom si svých povinností žádám o přípravu a vykonání trestu.

Má Paní, vážené Dámy. Byl jsem drzý, opovážlivý a vyzývavý. Prosím poníženě všechny Dámy, kterých jsem se svou drzostí dotkl o vyměření trestu, kterému se z rukou své Paní bezodkladně podřídím. Děkuji.

4

Děkuji Maddamme za první příspěvek :-)

A očekávám další, aby z toho nevyvázl tak lehce :-D

5

Spankman: Zatím to vypadá, že z toho vyváznu celkem lehce big_smile Teda, že to zatim neni tak hrozný smile No, nechval dne před večeří big_smile

6 Naposledy upravil: spank.man (17.8.2016 14:23:27)

Zatím ano,ale ono bude hůř,vůbec se nebojím až nakoukne Madam Xena třeba a tak.Škoda,ze nebude sraz v Atiku mohli jsem to vidět live :-)

7

Poe:Za tvůj výsměch memu trestu ti Tvá Paní přidá dalších 50ran.

8

Poe: myslím že začíná přituhovat a taky myslím,že nemusíš vůbec bát,že v tom budeš sám,protože na tohle Maddamme přesně čekala a nebude mít problém tohle samé udělat i se mnou za sebe menší prohřešek a u mě je nevýhoda,že ji absolutně jedno jak dlouho budu zamčený,jelikož to co mám v kleci nepotřebuje pro svoje sexuální uspokojení a nedělá jí problém mi udělat ostudu a to i s veřejnou foto dokumentací,takže už teď mam dva měsíce bez sundání (a to mam za sebou teprve tři týdny) na rozjezd a věř že se  hodně se snažím to neposrat.
Už mám za sebou nahotu v pc a veřejný vyprask v ateliéru před divákama,nebo nahý v poutech u E55 při focení.

9

spank.man - vidím, že tvoje Paní je kreativní. Každopádně by to také mohl být zajímavý námět na trest pro Poe :-D

10 Naposledy upravil: spank.man (17.8.2016 15:53:14)

Kreativní je velmi a hlavně její úplně jedno jestli když jdu vedle ní nahý pouze v PC třeba v lese kde jsme byli fotit jednu z galerii na amatéry,někoho potkáme,ve mě by se krve nedořezal auta jezdili a slyšel jsem hlasy a ona jak ledova královna s úsměvem na tváři a slovy " no a co že někoho potkáme,ty toho naděláš" a já byl rudej až na prdeli a srdce v krku.

11 Naposledy upravil: Sari (17.8.2016 16:54:20)

Maddamme: Poeovi přidám dalších 50 ran navrub jeho výsměchu. Uvidíme, kdo se bude smát poslední :-D
Dohlédnu, aby zaslal foto jeho zadku po výprasku.

Dámy, kdo ještě chcete potrestat Poa, napište svůj trest. Vykonám to na něm za Vás

Těším se na další příspěvky :-)

12

Tak pokud to můžu taky trochu okořenit... 15 minut post orgasm torture (POT) po příštím povoleném orgasmu. Pokud se během těch 15 minut dostane znovu před vrchol, tak to musí být zkažený orgasmus, jinak má smůlu a půjde hned zpátky pod zámek. A ať se neudělá alespoň týden před tím a týden po tom. :-)

13

Také moc pěkný trest, už ho vidím, jak se svíjí :-)
Trest se nám začíná pěkně ztrpčovat. Jen tak dál do něj...

14

Před POT 10 otrockych orgasmů!

15 Naposledy upravil: Sari (17.8.2016 21:11:10)

Tak Poeovi už začíná tuhnout úsměv :-D
Vidím to už v barvách, jak bude trpět. Jen ať si to užije...

Dámy, která se ještě přidá :-)

16

Dámy, přemýšlela jsem, jak by se Vám líbilo Poa při POT znehybnit? Kde ho přivázat aby mu to bylo nepříjemné?

A možná i nějaké ponížení - nelíbilo by se Vám ho nějakým způsobem ponížit?

17

Úplně to vidím v barvách....v lese....nějaký kmen....nikdy nevíš kdo tam může jít: -)

18

:-) Naložit do auta už spoutaného a odvést někam na odlehlé místo... Tam ho připoutat :-)

19

Přesně tak :-)Hlavně aby byl nahý: -)

20 Naposledy upravil: Poe (18.8.2016 09:30:22)

Dámy, s dovolením ... on někdo může jít náhodou kolem,.... nebo taky ne náhodou... začínám mít takový nepříjemný pocit, že se tu začíná dít něco, co se bojím vyslovit yikes

21

Kdysi jsme byli fotit krásnou galerii v lese.Upozornuji ze jsme auto nechali u silnice a sli kus lesem.Bylo to úžasný...Si vzpomínám jak jsem fotila ja Spankyho v damskem  a v lese slyset hlasy...ten jeho výraz....a když jsme dofotili já se oblékla ale on musel zůstat nahý. Takze cesta k autu jen s batohem a stativem v ruce.Když jsme přicházeli k autu byl úplně v háji a zrovna kolem projížděli auta :-)

22 Naposledy upravil: Poe (18.8.2016 10:36:27)

Dámy,..   tak to by na tom všem bylo asi to nejmenší :-D

23

Tak nejmenší??? No už tě vidím, jak máš někam dojít nahý, byť i opuštěným lesem... Všude ňáký myslivec nebo náhodný kolemjdoucí. To by ses ostudou po....

Za tvůj výsměch a drzost nasadíme po celou dobu trestu kolíčky na bradavky

Dámy ještě přitvrdíme...

24

Jejda jejda tady se někdo bude divit. ......

25

Dámy, tak vidíte jak to mám doma těžký... Je to exibicionista, je potřeba mu naložit víc :-)