26

Re: Trest pro Poe

Poe: Teď ti nevadí že se k dámám chováš neuctivě a dokonce výsměšně..?!

27

Dámy, teď zcela upřímně a na rovinu,.... aby to nezačalo vypadat,... nepravděpodobně...
Tedy. upřímně,... 100 ran bez přípravy mně zcela odrovná. I těch 50 stačí, bo spanker nejsem. Ale jako chlap zatnu zuby a dám to.... big_smile    Ale, samotný výprask... by byla nuda big_smile

28 Naposledy upravil: Poe (18.8.2016 12:21:50)

IN: Máš pocit, že mi to v tuto chvíli vadí? Chceš si to se mnou vyměnit? Čeká mne minimálně 50ran rákoskou,.... a že má Má Paní pádnou ruku, 10 otrockých orgasmů a 15.minut POT přivázaný u stromu v lese.....
Ne,... nic. Žádná výměna, trhni si .... tohle si nemůžu nechat ujít big_smile

29

Poe: Upřímně řečeno, mám pocit že si z nás všech děláš prdel (jiné slovo ani nejde použít).

30

Pak jsi hloupoučký ťuňťa. Co ti na to říct. Vrať se mezi malý děti a nepleť se do řeči dospělých. Možná,... špatný nick. Zamysli se nad ... OUT

31

Poe: Jojo, tak teď jsi mi to fakt nandal big_smile

32

Za sebe musím říci, že to jak se tady Poe napříč tématy chováš je mi velmi nepříjemné. Nicméně je to čistě moje věc. Bylo mi líto, že jsme ted v létě nemohla na sraz a těšila se, že na podzim to konečně vyjde. Musím říci, že potom jak totady nabralo vývoj, jsem se rozhodla, že si srazy odpustím.

Tímto se Sari omlouvám za OT v tomto vlákně.

33

Popravdě tohle udelat já tak jsem absolutně bez kontaktu s Maddamme,a Madam Kateřino,nerešte to hned tak razantně taky jsmě jestě nebyli a jdeme; -)

34 Naposledy upravil: Poe (18.8.2016 13:20:37)

Madam Kateřina: V tom případě se Vám omlouvám. Zřejmě mi není pomocí. Nebo se zapojíte do konverzace a vymyslíte v kroužku Dam, jak zkrotit mou zkaženou, černou duši?

35

Povím Vám takový jeden příběh. Už jsem to vyprávěl Xeně.
Chtěla jsi Xeno, abych mluvil o soukromí,...? OK smile
Tedy pokračujme... Je to pár let... osobně jsem byl v totálních sračkách... Seděl jsem takhle v neděli odpoledne na kanapi v obýváku, na stole jsem měl položenou ostře nabitou 0,38" a hledal na důvod, proč to nezvednout k spánku a nezmačknout. Seděl jsem takhle pěkně dlouho. A nemohl jsem přijít téměř na nic, proč to neudělat.  A jediné, co mi zabránilo si to nenechat projít hlavou, byla myšlenka, že by mne tak nejspíš našly mé dámy. Tedy Má milovaná Paní a tehdy malá dcerka.
Takže jsem celkem normální chlap, kterému vládne žena smile A že své Paní vděčím za hodně, miluji ji nade vše a udělal bych pro co si vzpomene. Modré z nebe je prkotina big_smile
Mám hroší kůži a z padesáti ran rákoskou si na prdel nesednu...
Bože, jsem ztracen a není mi pomoci...
Ale jinak jsem úplně normální :-D

36 Naposledy upravil: Poe (18.8.2016 15:52:38)

A tobě IN, děkuji. Konečně se tu začalo dít něco, co pro mě osobně začínalo mít šťávu. Takže asi nic, díky.
Má Paní, Maddamme, Madam Cruel, Madam Terulie... děkuji. V mých očích jste skutečné Dámy, máte mou hlubokou úctu, ... jste skvělé... Díky

A protože nejsem zvyklý odcházet, prosím Vojtu o ban. Na všechno srát.
Díky.

37

Tiše to sleduji, co se zde zase rozpoutalo za vlákno a upřímně? Půjdu si raději číst povídky. Zda dámy čekáte, že vymyslím něco extra pro Poeho? Díky za náklonnost, ale zklamu vás. To dělat nebudu.
Tohle celé si myslím, že se neuskuteční, zbude z toho pouhá fantazie, jenom vlákno na fóru a to přece nemá Poe rád, má rád realitu. A i kdyby přece jenom? Můj názor je, že když si z toho Sari vezme vše, co už jí dámy navrhly a udělá to, tak Poe bude mít co dělat, aby to rozdýchal. Tak proč bych měla já přikládat do kotle? Nic mi to nedává.

Poe: Myslela jsem mluvit o soukromí co se týče bdsm, jak to u vás chodí, co máte rádi atd. Né o soukromém životě jako takovém. Ale tvá věc, co si tu píšeš.
A jak píše IN, děláš si tu jen z nás prdel, ale když vás to baví? Do vašeho vlákna už se dál také zapojovat nebudu. Jdu si hrát na písek..........

katerina: Prosím tě, nezavrhuj sraz jen proto, jak se Poe chová, tak se s ním bavit přece nemusíš. Já bych tě ráda chtěla poznat.

38

Uff... Co se to tady stalo? Koukám, vidím zpovednice.cz, koukám na adresu, tam je cudnost.cz. Tak jak to je?

39 Naposledy upravil: Poe (19.8.2016 09:45:14)

Absolutně nechápu, proč by si Má Paní A potažmo já, měli z kohokoliv dělat legraci.
Můj děda, .. a měl jsem ho hrozně rád.... říkal. Chlapče, když něčemu nerozumíš, ... nechápeš,... Seď, mlč a tiše šoupej nohama ať nerušíš,.. a dívej se a poslouchej...
No nic, rozpoutal jsem v těchto klidných vodách pro Mou Paní akci, škoda, že čtenář povídek nezůstal u čtení mateřské poradny... Eeee, manželské big_smile
Přiznám se, že mně OUT v tu chvíli nasral tak, že jsem neudržel emoce na uzdě... Za což se veřejně omlouvám. Přesněji za své nevhodné chování. Už se to určitě nebude opakovat.

40

Dámy, mrzí mě, že se to zvrtlo úplně jiným směrem než jsme měli v plánu. Poe je výbušný a není lehké ho zvládnout. Napíše něco v emocích a pokazí všechno.

Trest mu vyměřím už jen za toto pokažené vlákno, jen ať piká za svou výbušnou povahu. Je potřeba ho umravnit a "šoupnout pod pantofel" aby nevybuchoval dál a nekazil mi již navázaná přátelství s některými z Vás...

41

Tak jen pozor, aby předtím nespáchal sebevraždu.

42 Naposledy upravil: Poe (19.8.2016 18:38:54)

Madam,... to období mám už naštěstí pár let za sebou :-D

43

Snad ano, ale působíš na mě jako velmi labilní člověk. Tvoje chování vůči ostatním zde přeskakuje mezi hranou uctivostí a opovrhováním nebo výsměchem. Trestu se od začátku vysmíváš, jen abys později přiznal, že to je dost přísné, ale máš hroší kůži a vydržíš to. Samozřejmě, že to vydržíš, protože pokud budeš znehybněný, nic jiného ti nezbyde. Nějak v tom ale marně hledám jakoukoliv D/s sexuální rovinu a celý váš vztah na mě působí... divně. Stěží se lze divit ostatním, že z účasti na srazech ustupují.

44 Naposledy upravil: Poe (19.8.2016 21:05:10)

Madam,... to je spíš na diskusi s Mou Paní. Jedině,... ano, svým způsobem máte pravdu. Jsem výbušný cholerik, na druhou stranu si myslím, že bych se rozdal. A kdo mě dá... je opravdový kamarád. Zas je pro mne jednoduché rozpoznat kdo, je kdo big_smile
Co se týče mluvy. Mluvím normálně, nebo se kontroluji.
Pokud mám mluvit o trestu. Je trest a trest,... že. Mám to asi tak. Je mi celkem jedno, co se mnou kdo dělá. Pro mě je důležitý ten pocit, do kterého upadám ve chvíli, kdy tělu dochází síly vzdorovat a nastupuje čistá bezmoc a odevzdání. Což mi spank samotný nepřináší, protože není s čím bojovat. Takže výprask je skutečný trest v pravém slova smyslu. Ale, jak jsem psal. Z nějakých padesáti rákoskou si do trenýrek nenadělám. Ale radost z toho nemám. Kdo by měl, když není spanker. Ale,... pokud je to součástí nečeho.... rozumná intenzita bolesti mne přivede k pokraji orgasmu...kdo je jednoduchej big_smile
No a konečně... Má Paní to se mnou nemá lehké. Ale drží otěže čím dál pevněji. Když povolí, jsem neřízená střela big_smile A pak mi někdo dá na stranu ten rudej hadr a mně mrzí, co sem zase provedl big_smile
Co se týče srazů. Zatím jsem na žádném cudném srazu nebyl, tedy, pokud je nějaký problém s účastí, není to má věc. A pokud je problém s tímto nadcházejícím. No, nic se mi nestane, když nepojedu ani na tento big_smile

45

Dobré ráno Sari i ostatním,

doufám, že nebude vadit, když i já, ač nejsem Dáma, přispěji k tomuto tématu. Rád si při ranní kávě pročítám nové příspěvky, ale poslední dobou preventivně přidávám cukr navíc smile

Co týká trestu, o fyzickém se tu již hovořilo, já bych to vzal i z jiného soudku. Myslím, že ke zklidnění zdejších vod by přispělo, kdyby Poe dostal 30ti denní zákaz publikování jakýchkoliv příspěvků s následující výjimkou (aby se alespoň částečně ulevilo Poeovo duševnímu exhibicionismu) - každý den publikovat část povídky na téma Petr a Lucie - v rozsahu minimálně 2x A4 (Arial, 12, standard.formát.) s využitím některých nápadů z povídek Kamarádka Lucka.

Poe je zjevně inteligentní člověk (nehovořím o emoční inteligenci), takže se opravdu nebojím o celkovou kvalitu povídky, spíše naopak. A jistě by potěšila nejen Xenu smile

A pokud by se zde našel ochotný lingvista, který by (rád smile ) upozornil na případné pravopisné chyby, za které by samozřejmě následoval trest - nechám na Vás.

Poe : gratuluji, za ta léta, co toto fórum funguje, se nikomu nepovedlo to, co tobě.. Jasně, má to šťávu (dle tebe), ale tu samou konzistenci mohou mít i jiné věci... A neboj, hned ráno jdu za INem na písek, musím ho hlídat, pořád tahá Xenu za culíčky...

Hezký den všem!

46 Naposledy upravil: Poe (20.8.2016 07:16:31)

Tower: big_smile máš bod big_smile
Upřímně, netušil jsem, že pár příspěvků ve dvou vláknech může mít tak devastující dopad ( o kterém se tak nějak špitá) na jinak tolik pevnou komunitu.
OK, jedno vlákno jsem použil záměrně, za což se Petrcapinovi omlouvám, tady se to zvrtlo, což mě mrzí. Jinam nelezu, takže je předpoklad, že už nikoho dalšího nenaseru.
Šťávu mělo ne vlákno, ale to, že se schylovalo k bezva akci. Jen pro ujasnění.

Povídku jako trest klidně psát budu,..  ale byl by to opravdový trest,... jako padesát bez přípravy s vystříleným zásobníkem smile

47 Naposledy upravil: Sari (20.8.2016 13:36:13)

Tak dost pro všechny - ukončuji tuto debatu. Obzvláště od Poa chci slyšet, že jsi rozuměl!
Původní myšlenka se z toho již vytratila a postuchovani se navzájem  mi nebaví.

A teď ještě upřímně a na rovinu - pokud je tu někdo (nejlépe někdo z dam), kdo si myslí,že by mi mohl pomoci přitáhnout uzdu Poemu budu ráda, když se mi ozve, třeba přes sz :-)

48

Má Paní, četl a rozumí.

49

Sari jak já Ti rozumím. Nestíhám číst všechny vlákna (takže moc nevím co kde Poe napsal nevhodného), ale ohledně soužití s dynamickým až dominantním cholerikem něco vím ;o) Jak dlouho Poe vydržel zamčený bez orgasmu? S výpraskem souhlasím, můj subíček taky není na spank a proto je to ten správný trest a navíc i Ty se tak nějak vybiješ při vyplácení ;o) Negativní energie se dostane ven a vše je čistější a připravenější pro další hraní ;o) Držím palce a v SZ jsem v dosahu ;o)

50

Jj, skutečně je to občas těžké, přesně jak jsme řešili :-) Bez orgasmu jsme zatím nejdyl byli asi 3-4 týdny. Asi žádný extrém, spíš možná málo? Jaké máš zkušenosti ty s délkou odpirani? Vydrží ty chlapi víc?