1

Téma: Osobní odběr zboží z cudnost.cz a cudnost.sk

Vážení zákazníci a příznivci pásů cudnosti,

nedávno jsem na internetu objevil výdejny zboží z eshopů s vlastními sítěmi poboček. Napadlo mě, že by to pro vás mohla být šikovná alternativa k zasílání poštou. Vyzvednout si zboží touto cestou je úplně něco jiného než pošťáci zvonící u dveří, lístky ve schránkách a čekání ve frontách na poště. Navíc i při využití tohoto způsobu vyzvednutí zboží probíhá vše s maximální diskrétností. Zásilky nejsou nijak označovány a u vás doma se o vaší objednávce nikdo nedozví.

Rozhodl jsem se některou z těchto společností vyzkoušet a začal jsem na www.cudnost.cz nabízet osobní odběr zboží v pobočkách sítě WWW.ULOZENKA.CZ. I když má pobočky jen ve velkých městech a ještě ne ve všech, překvapilo mě, s jak velkým zájmem o toto vyzvedávání jsem se u vás setkal.

Hned poté jsem na www.cudnost.sk přidal možnost vyzvednutí zboží v jejich bratislavské pobočce. Bohužel na Slovensku má uloženka jen tuhle jedinou pobočku. Proto jsem se obrátil na dalšího poskytovatele těchto služeb. Je to WWW.ZASILKOVNA.CZ, která má na Slovensku 17 poboček a vyzvednutí zboží v nich jsem na www.cudnost.sk začal nabízet právě dnes.

Zásilkovna má i Českou republiku lépe pokrytou pobočkami než Uloženka, má jich tady kolem 50, proto během několika dní nabídnu zákazníkům www.cudnost.cz vyzvedávání zboží v pobočkách obou těchto sítí. Než si objednáte zásilku poštou, zkontrolujte v seznamu poboček Uloženky a Zásilkovny, jestli náhodou některou z nich nemáte poblíž.

Dovolím si jen připomenout, že stejně jako u zasílání poštou, nabízím i osobní odběr zboží ZDARMA.

Do budoucna vás budu v tomto diskusním vlákně informovat o všech novinkách ohledně osobního odběru zboží. Chtěl bych také požádat vás, kteří jste osobní vyzvednutí využili, o vaše dojmy a porovnání Uloženky nebo Zásilkovny s poštou.

Díky moc za vaši přízeň,
admin

2

Re: Osobní odběr zboží z cudnost.cz a cudnost.sk

Trochu jsem si s tím pospíšil a na www.cudnost.cz můžete nově využívat osobní vyzvedávání zboží v pobočkách sítě Zásilkovna.cz. Výběr pobočky najdete při vyplňování objednávky, předem si seznam poboček můžete projít zde.