Téma: Maddamme a Spankman
Tak také založíme nové vlákno o našem zamčeném soužití a aby bylo jasné,že jsme reální máme i profil na
www.amateri.com/cs/user/1445844
K zamykání u nás došlo po několika letech DS hrátek a touze své paní patřit. Ze začátku to byla jenom hra,pouze na pár hodin či dní,ale časem se to stalo hlavní náplní našeho sexualniho soužití. Ted už jsem zamčený trvale a jak to tak vypadá,i hodně dlouho bez sundání i na hraní,ztracený orgasmus,natož klasický zásun. Pouze odemčení na hygienu a šup zpět do klícky. PC mám holitrainer je pro mě nositelnej v pohodě stále 24/7 u CB jsem po pár dnech odřeniny a i se v tom nedá sportovat ani jiné činnosti dělat,ale každý to má jinak. Něco už jsem zde napsal dřive,jak to máme, mě nebere moc klasický sex (samozřejmě když jsem zamčený,je všechno úplně jinak) a mojí paní nestačí velikost mého průměrného penisu 15,5cm,tak se pokoušíme najít i někoho třetího,ale to je opravdu takový problém,že se o to pokoušíme s přestávkama už dva roky ( a mohli by jsme napsat knihu "HITPARÁDA VÝMLUV" co dokážou někteří vymyslet proc nedorazí třeba na první schůzku na poznávací kávu a podobně). Jsem cuckold pár,ale ten třetí není až zase taková nutnost,aby nás to rozhodilo,ale je mi jasný, že až se někdo najde bude zamčení ohodně tvrdší. Nejsem úplně bi, ale nemam problém na příkaz Maddamme se jejímu milenci v rámci ruční a ústní erotiky věnovat. Nevzrusuje mě to,že by to byla má erotická představa,ale nevadí mi to. Pro někoho možná moc,pro někoho málo.
Jinak měli jsme přestávku pár měsíců ohledně zdravotních komplikací,ale to je tak nějak jedno a už je vše v pohodě. Ted jsem zamčený od 25.7. a Maddamme má v plánu minimálně dva měsíce to vůbec nesundat krom hygieny. Byl jsme už dva měsíce v kuse zamčený, ale nikdy ne bez sundání na hraní. Už po týdnu,když mi řekla a zašeptala do ouška při dráždění bradavek,že to nesundá dva měsíce minimálně,jsem kombinací strachu a vzrušení vytekl,čím jsem dal bohužel najevo,že to jde i bez sundání :-(.
No pro začátek asi stačí,postupně budu přidávat prožitky a situace a myslím,že i Maddamme občas něco napíše i když není taková spisovatelka jako já.A co mě ještě dostalo na kolena,její úplně jedno,kam s PC jdu,dříve jsem mohl třeba do plavecký nebo k lékaři PC sundat,teď už to prej "pouze můj problém" :-(