1

Téma: madammeVal a nadrzeny pták v kleci

Jsme mlady manželský pár, který uz od začátku koketoval s BDSM tématikou. Řekla bych, že jsme probadali mnohé a mohu stoprocentně říci, co přesně je naše parketa.
Nejdříve jsme zkoušeli ruzne formy spankingu. Po pár vyprascich jsme pomalu otvirali pandořinu skříňku, a objevovali co vše se skryva pod pojmem BDSM.
Dodnes používám spank jako formu trestu.
Občasné zkoušky o D/s 24/7 bych řekla čekali na správný čas a náš vztah se k tomu musel dopracovat.
S myšlenkou na pas cudnosti jsme začali koketovat tak 4-5 let zpět.
Přesněji nepamatuji.
Náš první pás cudnosti byl CB 6000 ale nevydržel nam moc dlouho. Rozpulila se nam hlavni část ktera je na penisu, řekla bych, že to bylo tim, že prostě nepasovala velikost. Tak jsem na toho malyho prcka pořídila CéBéčko 6000s. Ten bych řekla, ze pasoval mnohem lepe a svou ulohu splnil. ALE... Skládá se ze dvou milionu částí, a řešili jsme zámek, který odstava a cvaka pri sportu.
Pas cudnosti jsme pořídili na omezení kontaktu s prckem, protože bych řekla, že mira nadrzenosti byla poněkud dost velká (honil si ho i 7x denně). Rajcuje nas predstava vzrušení pri zamceni, drazdeni a trénování ovladani jeho emocí. Řekla bych,že je to vyborna pomucka k vycviku. Ale to neni vše co nas láká a vzrusuje.
Ono honit jak se zachce kazdy den je fajn. Ale bejt nadrzenej jak bejk a udelat pro vzruseni sve partnerky (skvela vyhoda) i své cokoliv pokud je ptak pod kontolou a klice mam ja, je teprve vzrůšo. Ta moc a ta jeho sebekontrola a snaha o spokojenost sve manželky je k nezaplaceni.
Cesta k dnešku byla dlouha. Dnes to citim jinak nez pred lety. Dříve jsem mozna mela strach z neznáma ale zaroven jsme zkoušeli další a další nové praktiky, nejen s pásem.
Po delší pauze co se nam narodil syn jsme pořídili , rekla bych skvělý pas, Holy Trainer (original).
A začali s delším zamykáním.
Trochu preskocim dobu,

Dnes je to par týdnu kdy mi muj drahý poskok vnuknul moc krasnou myslenku. Pry se necha trvale zamknout do přibližně března a pak si zaslouží krasny a nezkazeny orgasmus (narodí se nám další dítě - tak budeme všichni slavit).
Haha, on si myslel,že to po tydnu vzdam.
Musim podotknout, že každodenní asistovana hygiena a vzrusovani a obcasne hratky dle zásluh neni vyjimkou. Zkazene orgasmy pri analnin drazdeni prostaty je velmi vzrušující ac ne moc uvolnujici pro koule, ale co, chci mit preci zdaveho manzela.. Chystame se v blizke době na millking.
Dnes jsou to temer 2 mesice trvaleho zamceni krom dvou malickych prestavek pres noc a do práce, jinak běh a jiny sport neni problem. Chce to mit srovnanou psychiku (obou) a byt přesvědčená, ze to tak chci. A pokud zavaha, chce to odhodlanou partnerku ktera domimantne usmerni jeho myslenky, a to je preci pro naše dobro a blaho naseho vztahu.
Ale ja tentokrat si v tom našla to svoje a jen tak nepovolim. Cosi se ve mne zlomilo a cubina bude skakat tak jak piskam.

A protože se chystáme na prazsky sraz 10.9. Abyste o nas trochu něco věděli.
Kdyby vas cokoliv zajimalo, rada zodpovim jakekoliv otazky.

2 Naposledy upravil: spank.man (24.8.2016 21:04:27)

Re: madammeVal a nadrzeny pták v kleci

Super úžasný,máte to skoro jako my akorát já nemám ješte odvahu to posunout až na takovou hranici i když mě to neuvěřitelně vzrušuje,když mě Madam dráždí a provokuje  ale porad tam je brzda jestli mi ta chvilka za to stojí.Začínali jsme úplně stejně spankem a dopracovali se k pc a též holitrainer.Hodně se těšíme na sraz poznat přesně takhle zaměřené páry nebo pár,protože pak se určitě dají ohodně líp posouvat hranice a i ta psychika se líp motivuje u nás zamčených a u Vas se líp zvládá neustupnost.Ono kdyz si dvě nebo vice Dámiček neco usmysli,těžko to jde zvratit.Opravdu hezký napsaný.

3

Moc hezky se to čte, těšíme se až Vás s Paní poznáme! Momentálně jsem zamčen nepřetržitě přes pět týdnů a poslední orgassmus byl před měsícem, rána jsou krušná. Ale co jsem si dříve neuměl představit dnes nabízí nové výzvy a možnosti jak se překonávat a zlepšovat pro svou lásku.

4

Koukám že jsem na tom zatím nejhůř jen 4 týdny.

5

O dalších směrech,ktere nas bavi a lákají se rozepisu později. Chce to chvilku času. A treba si to rekneme na srazu. Bude prima poznat podobně zamereny pár/páry.

Zrovna kdyz to drahý čte, říká jaky je blb, že si dal pekne velky oříšek k dalsimu novenu zacatku.

Je fakt, ze se nam v unoru narodi miminko, ale slavit bude orgasmickym kosmem az po sestinedeli. Trošku upresneni proc až v březnu.

Jsem rozhodnuta nepovolit a mit to pevne v rukach a pod kontrolou.

6

Úžasný já to mám tak,že když to přijde z mé strany tak už to není pro mě tak vzrušující.Meli jsme před rokem tady s jednou dámou z Brna vlákno ,která to měla se svým subíkem a manzelem rok a my měli podobne ambice ale pak se to zvrtlo.Byli i klíče odeslány na nějakou dobu abych nemohl otravovat a tak. Ale jak si to návrhu sám už to pro mě není tak vzrušující a polovička asi taky nechce hned na začátek se upsat velkým číslům.:-)

7

Dle mých (našich) zkušeností žádná čísla (malá i velká), konkrétní data, počet dná apod. nefungje. Jediné, co fkat funguje, je náhoda a momentáln rozmar. To pak má grády. Je fakt, že nám fungovalo o dosažení jisté váhy při hubnutí, nejspíš proto, že tam taky nebylo jasné kdy, a motivační faktor byl veliký.

8

Davidt:
myslim,že prave ten cíl je motivační a rajcovni. Jistě, že to neni upsana smlouva krví, ale jen datum se kterym si ja mohu hrat jak budu potrebovat. A nahody a momentalni rozmary preci mohou chodit s i bez nejakeho data. Byl to jen napad ktery ten muj nadhodil a ja se toho na rajc chytla. Zalezi preci jen na mne jak si to cele zorganizuji a s čím ho prekvapim, kdyz bude poslušný.
Je to o komunikaci, co koho vzrusuje a naplnuje. Nam to vztah vzdy tak oživí, ze se citim dnes tak milovane jako snad nikdy.
A o hubnuti je to take velmi pěkný neurcity termín. Myslim, ze by to mohla byt další nase faze zamceni.. ( neurcity termin)

9 Naposledy upravil: Jim (25.8.2016 19:37:45)

To MadammeVal
Moc pěkně vedená výchova. Paní se mnou pracuje podobně, nicméně mám problém vydržet v pásu přes noc, proto jsem pravidelně každý večer odemykán, abych se mohl v klidu vyspat. Cítím však, že díky tomuto každodennímu odemčení ve své službě Paní polevuji, což Ona do určité míry, bohužel, částečně toleruje. Dosud se v ní cosi "nezlomilo", jak píšeš, aby byla nekompromisní a patřičně tvrdá. Potřeboval bych ji k tomu nějak motivovat

10

RX : musíš trochu občas bez klícky zazlobit. A pak  tvrdit , že  zlobení je jen způsobeno její nedůsledností. A výsledek brzy příjde.

11

To obvykle dělám, pak přichází ke slovu domluva kabelem

12

MadammeVal: Díky za představení a už se na vás moc těšíme
Rx: Takže je to na tvůj popud, tvá žádost, ať tě paní uvolňuje na noc? Ale ty vlastně chceš být zamčený i přes noc. A co kdybys jí to řekl, že to chceš zkusit a jelikož, ráno ucítíš bolestivou erekci, abys na ní zapomněl, půjdeš jí hned ráno připravit snídani do postele, tak ať tě nechá na noc zamčeného a ráno jí bude čekat překvapení od tebe? Myslím si, že pak by tě mohla nechávat klidně pořád zamčeného nebo aspoň občas a těšila by se na ráno vždy na snídani nebo by jsi jí šel koupit květiny a probudil jí vůní růži v pelíšku atd. Co tě napadne jako překvápko, ty znáš svou paní nejlépe. To by mohla být pro ní motivace?

13 Naposledy upravil: davue007 (28.8.2016 16:49:39)

XENO:  ráno ucítíš bolestivou erekci, abys na ní zapomněl

To je přesně ono proč mě ty noční erekce baví. Když mě v noci a ráno probudí dost často se na paní koukám a přemýšlím o tom jak jí miluji. Jeto super pocit.

Někdy se v noci nevyspím , ale stojí mě to za to.

14

davue007: Jo jo, ty jsi tvrďák, ale Rx na to určitě tady časem přijde, že je to krásný po ránu koukat na svou paní a přitom trpí bolestí v rozkroku, jen to musí překonat smile

15

Den ode dne se to překonává hůř, ale stojí to za to! Neměnil bych. Úžasná Paní, krásné pocity bezmoci, odevzdanosti a  oddanosti s láskou.