Re: Trest pro Poe
Vydrží mnohem víc :-) jenom mít nelítostnou klíčníci. Proč se nespojite dámy teď se potkáte skoro všechny na sraze a můžete kout pikle a podporovat se vzájemně ;-) včetně mojí Maddamme
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Trest pro Poe
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vydrží mnohem víc :-) jenom mít nelítostnou klíčníci. Proč se nespojite dámy teď se potkáte skoro všechny na sraze a můžete kout pikle a podporovat se vzájemně ;-) včetně mojí Maddamme
Ano ano, důsledná a nekompromisní. Protože důsledná musí být důsledně - jak je někdo důsledně nedůsledný, přinese to ve svých důsledcích následky :-) (nebo tak nějak)
My se spojíme neboj a budete koukat, jaká síla v nás bude a ty pikle? To si ani ve snu nedovedete představit :-)
Poe je asi složitý člověk, ale Sari musí být opravdu důsledná a neústupná. Nevím jak často se může výpraskům věnovat, dávat mu každý den 50 ran rákoskou a to po dobu 14 dní, pěkně ho svázat, nacpat roubík do pusy a ona by se pěkně vybila, jak jí štve, ty emoce by dostala ze sebe a tím pádem by rozhodně pak dal aspoň na chvíli pokoj.
Nebo proč mu třebas nedá přes den do práce kolík do zadku a pak ho pošle večer s chlapama na pivečko, to by myslím měl ego v háji.
Sari, to je pro tebe další nápad, jak ho zkrotit. A bez org. rozhodně vydrží, toho se neboj vůbec. 4 týdny nic není, tak proto prudí.
Xena:ano Madam důslednost a tresty které jsou tresty udělají své!!!! Jenom to vzít za správný konec!!
Xena:A tohle se snažím říct Maddamme celou dobu :-) A Spank.man:myslím že si si těmi provokacemi sám pomohl k takovému uskutečnění představ v realitu, že se budeš opravdu divit :-D
Jaký provokace?
Jinak krásný večer Madam rad Vás vidím pismenkově,že komunikujete s Maddamme jsem zaslechl :-)
ono je vše trochu složitější... Měsíce bez orgasmu,.. OK. Po cca dvou týdnech začne sperma odcházet samovolně při močení, po výprasku obzvláště. Nemluvě o tom, že klícku mám v hlavě. Mé Pani plně stačí vydat patřičný příkaz. Respektive ne povolení. Kolík v zadku mi osobně jako trest nepřijde. Není to nic příjemného, ale přání Mě Paní spkním. Neříkám, že když si mě Má Paní udržuje v cudnosti, tak se mi to nelíbí. Ale problém je, že když mě někdo nasere, tak běsním s klíckou na brčku a kolíkem v zadku a jelitama na zadku úplně stejně. A trochu se mi zdá, že si lidi dali předsevzetí nasrat mě každý týden aspoň jednou a obzvláště v pondělí po dovolený nejpozději v jedenáct dopoledne. Výprask každý den dva týdny je asi trochu, přiznejme si, nereálné. S pádnou rukou Mé Paní by byla prdel už třetí den jak řešeto. A i kdyby... Co by měl být výsledek? Přiznávám, že problém je v našich povahách. Paradoxně natolik rozdílných, že se jako životní partneři výtečné doplňujeme. Alespoň doposud
Já si své Paní opravdu vážím a snesl bych ji modré z nebe, ... a i bez měsíce bez orgasmu v PC. A Má Paní je v jádru spokojená. Tedy, pokud nemám zrovna nějaký výlev. Jejichž minimálně intenzita se daří úspěšně mírnit. Na rovinu, pokud by Má Paní své úsilí věnovala snad komukoliv odsud, asi by stála na piedestalu ![]()
No, je to asi tak - já a Poe jsme skutečně rozdílné povahy. Co se týče kroceni cholerika, o tom ví dost Paní Potvurka ;-)
A s čím se vlastně potýkám já? Asi moje nedůslednost a vlastně ještě stále neum využít prostředky k mému dobru. A taky správná reakce v danou chvíli. Třeba právě,když Poa něco naštve (nemusím to být já :-)) jak rychle přivést mého miláčka ke klidu? A Poe - je možna od přírody dominantní. Překypuje sebevědomím až moc, což je samozřejmě na škodu i jemu - pro hodně lidí pak představuje arogantního namyslence, i když třeba takový není. Ale vyzařuje proste cosi, co ho zviditelnuje a pro mnohé ne v dobrém světle. Leckdy je pro ostatní těžké s nim jen obyčejná komunikace - nemusí ani promluvit a protějšku z něho vyzařuje "ze má navrch".
Tak a teď zkrocení zlého muže - pro mě nabytí sebevědomí, správná reakce v danou chvíli a Poa naučit sebekontrole, bez arogantního prizvuku a trocha pokory by taky neuskodila. Už jsme ušli slušný kus cesty, Poe je ke mně již mnohem více pozorný, obetavy a výlevy už taky nejsou tak časté. Ale ještě stále jsou velké rezervy k naší spokojenosti.
Harmonii postupně nacházíme v našem D/S vztahu. Já to jen zatím neumím pořádně vzít do svých rukou. Je to takové umění vypořádat se s něčím "mezi nebem a zemí" a naučit se to řádně využít :-)
Přemýšlel jsem o tom, co tu padlo, v kontextu prožitků. Vybavilo se mi pár okamžiků, kdy měla Má Paní opravdu "na vrch" a které se mi vryly do paměti. A nebyl to nikdy fyzický trest, ale situace, kdy měla Má Paní psychickou převahu. Aniž bych si to uvědomil, už jsem to tu v jednom z předchozích příspěvků napsal.
Pamatuji si, že jsem se spil do němoty, tak, že jsem se vypnul. Probudil jsem se ve tři ráno zamčený v koupelně, nahý na zemi v ne zrovna úctyhodném stavu. Bylo mi zle, samozřejmě všude nablito, nevládl jsem sám sobě. Ale kouzlo situace bylo v tom, že jsem byl v to ráno zcela podroben vůli Mé Paní. A jindy,... byl jsem svázán a opakovaně znásilňován. Fyzicky zcela vyčerpán a Má Paní mě vždy, když jsem vysílením padl k zemi, rákoskou donutila vstát a strpět další a další "příkoří" A byla to opět situace, kterou jsem nekontroloval. Tedy se nebavíme ani tak o fyzických trestech, ale spíše o psychice. Ztrátě kontroly na straně jedné a získáváni kontroly, převahy na straně druhé. Povýšení se a ponížení... Přičemž fyzický trest v podstatě nehraje roli. Je pouze prostředkem okamžité manipulace a v tu chvili nemusí být vůbec nijak razantní.
Poe musím na tebe reagovat, jak tě vidím já. Někdo bude souhlasit, někdo asi né, ale je to můj názor.
Nečekám, že bys to nechal bez odezvy. Ale já už reagovat nebudu, bere mi to sílu, vyčerpává mě to a tak jí raději vynaložím na něco užitečnějšího.
Napsala jsem to schválně o tom kolíku atd. hned mi bylo jasné, že to pro tebe žádný trest nebude, že kolem budeš mít opět milion připomínek, dodatků a ať vlastně kdo chce napíše co chce, ty vždy musíš dokázat, že máš navrch, budeš se vždy nad všemi povyšovat. Chybí ti ta pokora, úcta, co tu všichni mají ke své madam a ty jen a jen o tom píšeš, že jí máš, ale rozhodně ti to nevěřím, že chceš, aby Sari měla na vrch, nedovolíš jí to, protože ty musíš být někdo.
A co se Sari týká? Máš to s ním těžké a jediné co musíš dělat je DŮSLEDNOST, DŮSLEDNOST A ZASE JEN DŮSLEDNOST. Ale jak píše Poe, záleží hodně na povaze. To je pak velmi těžké, ale snad se to dá naučit.
V tomhle já jsem jiná, v tom mám výhodu, vše ve mě je, co k madam patří - tvrdost, sebevědomí, dominance, respekt, průbojnost, okamžitá reakce, zvrhlost, perverznost atd.
Musíš najít v sobě způsob, kterým si budeš zvedat to své sebevědomí, dominanci, okamžitou reakci na Poa a ten by ti ale v tomhle měl hodně pomoct, né jako sub, ale nejdřív rozhodně jako chlap a manžel, ať to získáš, bez toho se nehneš dál. A pak by čuměl, jaká tvrdá madam vedle něj stojí. Ale jak vás čtu, bude to opravdu velice zdlouhavá cesta k úspěchu.
Někdy je cesta dlouhá, kamenitá, vypadá jakože nikam nevede a pak najdeš cestou jedno jablíčko a pak dvě ..... najednou rajská zahrada...... Sari to určitě zvládne. Ale naprosto ji chápu. Modří vědí ;o)
A Xena má pravdu jen důsledností se dojde tam kde je ta rajská zahrada..... ;o)
Já to rozhodně Sari přeju a fandím jí, ať to zvládne a věřím, že to dokáže a najde si ta jablíčka cestou :-)
Budu jí taky pomáhat co a jak by měla nebo neměla a až proběhne nějaký osobní sraz, bude to ještě lepší.
Sari, máš ode mě palce nahoru za snahu se pořád a pořád učit a posouvat se dál a výjimečná jsi v tom, že se nestydíš říct si o tu pomoc klidně veřejně. To málo kdo dokáže a přiznat si své chybičky, ale od toho jsi mezi námi a chceš se změnit, za to tě obdivuji.
Já bych to nedokázala, kdyby to vše ve mě nebylo, tak bych to nedokázala prostě to vše co k bdsm patří dělat a učit se to? V tomhle má být hlavní učitel a pomocník Poe a bojím se toho, že my Sari budeme nějak motivovat, učit, dávat rady atd. A Poe vše zničí tím, že opět vyjádří opačný názor a tím to srazí k zemi.
Že by měl pokorně říct "Ano má paní" a nic víc. Už ta změna je pro Sari těžká a ona má ještě oponovat jemu? Obhajovat si vše jako u soudu? Poe, zkus trochu přemýšlet nad tím, co ti kdo tu píše a né, že furt musíš krafat a krafat a dokazovat, že my se mýlíme a že jen tvůj názor jen ten správný.
My vám chceme pomoct, ale to jsi ještě asi nepochopil. Ty Poe zařaď zpátečku a Sari se do toho obuj a drž opratě pevně v rukách, ať si mele co si mele. Prostě vypni a ignoruj ho.
Poe - zakazuji ti psát příspěvky, které pobuřují.
Přesně jak jsem psala - Poe sám o sobě vyzařuje "nadřízené" emoce a svými příspěvky to ještě umocňuje. A nejsou to zle myšlené příspěvky, ale když je napíše on, ze svého Sub postavení, vyzařují nepokorně. I když mi je pak vysvětluje, sem už se to nedá přenést. Proto nepiš oponující příspěvky, přináší to zbytečné "rozladění" a rozepře.
Xena, Potvůrka - dámy, děkuji za Vaši podporu a vynasnažím se dostát svého cíle :-) Klidný, láskyplný vztah s milujícím manželem. A za motivační příspěvky k trestům i hrátkám děkuji. Čerpám z nich ;-)
Má Paní, Xeno
Naprosto nerozumím, proč upřímně vyřčený názor v rámci diskuse budí takové emoce. Celá diskuse, která se tu neplánovaně vyvinula a chvilkami odehrává, má za cíl jediné. Úspěšnou cestu Mé Paní do " Rajské zahrady" (děkuji Madam) v našem láskyplném, a vzájemně uspokojujícím vztahu.
Nadále zde promluvím výhradně pokud budu tázán.
Spoluzamčený POE,
nedáš si říct a nedáš.
Tak tedy - my všichni tady máme své ego, sebevědomí a civilní život. Všichni se nějak chováme v civilním životě, ale tady zapomenem na tyhle věci (bez ohledu na to, kolika lidem šéfujem v práci) a jsme si rovni. Jsme jedna rodina. Tohle není soutěž.
Jen si tak hrajeme.
Říct svůj názor je jedna věc, jakým způsobem, věc druhá.
Jedním dechem napíšeš "Jak poroučíš Paní" a hned někoho urazíš(viz. IN - OUT).
Proč? Nemusíš s námi souhlasit, Musíš nás respektovat!!!
Rozumím tvé povaze a chápu, že to asi nemáš snadné, ale musíš si uvědomit, že TADY nejsi lepší nebo horší než ostatní. Jsi jeden z nás. Psané slovo může vyznít jinak, než autor zamýšlel.To je pravda.Tak to piš tak, ať JE SMYSL ZŘEJMÝ HNED.
Snad chápeš co se snažím říct.
Jsem tázán? Očekáváš mou odpověď?
Nebyl to dotaz- spíš vysvětlení, rada. Jasně můžeš psát, jsme si rovni. :-)
OK. Respektuji zákaz Mé Paní a upřímně se budu snžit psát tak, aby to nikoho nepobouřilo. Tedy, budu se snažit napsat to srozumitelně a i když to v mém podání asi vyzní všelijak, není na tom nic špatného. Potkali jsme se, malilinko se známe.
Píšeš,..
Hrajeme si.... OK, nic proti. Ale my si v tomto tématu nehrajeme. Ani tady, ani nikde jinde. Co píšeme a řešíme myslíme zcela vážně. V tom je možná špetka nepochopení.
Tohle není soutěž.... Upřímně, v nejmenším mne nenapadlo s nikým v ničem soutěžit. A zcela mi uniká, proč si to někdo myslí.
Říct svůj názor je jedna věc, jakým způsobem .... Většina lidí má problém se mnou. Obecně. Nevím proč, ale je to tak. Tak se ovládám, v podstatě neustále. Někdy lépe, někdy hůře. Je to nekonečné, únavné a moc mně to nebaví.
Jedním dechem napíšeš "Jak poroučíš Paní" a hned někoho urazíš.... Oběma říkám otevřeně co si myslím a jak to cítím.
IN vpadl do reálné debaty, která už začínala možná pro nezůčastněné vypadat nedůvěryhodně ve chvíli, kdy jí hloupu poznámkou celou shodil. V Ateliéru jsou pro takový případ ty barevné terčíky... Pamatuješ? Nevstupovat,... můžeš akci posrat. Stylizace, alespoň pro mne byl ten nejvyšší stupeň sebekontroly v tu chvíli. Nemám nejmenší potřebu někoho urážet. Ani to úmyslně nedělám. Ale připouštím, že krutá realita, kterou vypustím z úst může někoho urazit.
Nemusíš s námi souhlasit, Musíš nás respektovat!!! ... Píšeš, Nemusíš souhlasit. To znamená, že mohu otevřeně říci v rámci diskuse svůj názor. Já cizí názor respektuji. Jsem schopen s kýmkoli i dlouze diskutovat a utřídit si při tom myšlenky, nebo svůj názor revidovat. Nemám problém. A vy?
POE: neurážej se a piš klidně dál.
Výprask každý den po dobu 14 dní 50 ran je samozřejmě nereálný , tedy pokud se provádí s normální intenzitou , po 50 ranách rákoskou máš vystaráno na několik dní. Zkus to brát tady více z nadhledem.
Po dvanácti ránách pádlem si samozřejmě nesedneš celý týden i více.
Šefovat, je potřeba v práci. Doma je potřeba dělat paní dobře a k tomu se dá dospět formou hry s CB a BDSM.
O tom to tady je. Jde hlavně sakra o to zamykání.
Myslím, že Tlapík to vystihl dobře.
To je pořád dokola. Absolutně se neurážím.
Doma je potřeba dělat paní dobře a k tomu se dá dospět formou BDSM. Ano, zcela souhlasím. Pokud je BDSM konsenzuální a vzájemná interakce vychází ze správných předpokladů.
Malinko se smiřte s tím, že to zamykání pro mne není to hlavní...
Vojto,... smaž to večer. Jinak to bude neverending story ![]()
POE: Co je pro tebe to hlavní mohl by jsi o tom tady pojednat tak nějak šířeji. Třeba bychom se v tom tady všichni lépe poorientovali. Zkus sem prosím napsat nějaký svůj reálný prožitek.
Třeba se to tu potom posune do jiného LEVLU
Proč by se to mělo mazat????
Není třeba se opakovat. Tvůj dotaz je odpovězen v předchozích příspěvcích.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Trest pro Poe
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB