Už minule jsem psal, že mě moje láska zamkla a zřejmě na pěkně dlouho, ale z její strany byla pořád nějaká nejistota jestli to tak sama skutečně chce. Chtěla to zkusit, ale na druhou stranu měla zábrany, nechtěla věřit tomu, že bychom se mohli milovat i když mi bude odepírat sex a to i přesto, že zde hltá informace a zkušenosti jiných párů a tak došlo k tomu, že po pár dnech byl pás zase dole. Je pravda, že jeden z důvodů proč mi láska pás zase sundala byl i náš společný krátký výlet k moři. Tam jsem si užíval svobody v rozkroku a tam jsem také zažil svůj poslední orgasmus. Po návratu domů nic nenasvědčovalo tomu, že by se mě moje láska znovu v dohledné době chystala zase zamknout. Jenže omyl. Ještě ten den jsme spolu laškovali a provokovali se až to přerostlo v menší výměnu názorů, nó možná větší. Večer jsme netravili společně, láska byla ve svém pracovním bytě a já doma. Před spaním mi od ní přišla zpráva, že je pořád naštvaná tak ať se okamžitě zamknu a pošlu fotku, že jsem to splnil. Doposud se u nás zamykalo když moje láska jela pracovat do Jihlavy nebo jen krátkodobě v rámci hraní i když vždy láska vyhrožovala, že tentokrát už si nevrznu. Teď se rozhodla mě zamknout v rámci trestu protože byla nafučená. Já se zamkl a čekal jak se to celé vyvine. Už je to víc jak týden a jsem stále zamčený. A je to jiné, možná i proto, že vím, že to tentokrát není jen hra, možná je to proto, že tentokrát jsme spolu. Včera jsem se vrátil po třech dnech domů, byl jsem pracovně pryč. Celou dobu mi láska hrozně chyběla a cestou zpátky jsem se na ní neskutečně těšil. Netoužil jsem po ničem jiném než ji mít u sebe, obejmout jí, cítit její vůni a sedět před ní na zemi a líbat její krásné nožky. Večer jsme si po velmi dlouhé době udělali jen pro sebe s lahví dobrého vína a nožičkama mojí lásky v mé puse. Byl to nádherný večer, povídali jsme si o všem možném, o práci, o našem baráčku a hlavně o nás dvou, o zamykání. Moje milovaná láska mi řekla, že tentokrát bude tvrdá, že chce zažít to jak zde na fóru popisují jiné páry, že chce vědět co se mnou udělají dva nebo tři měsíce pod zámkem. Stále trochu v obavách dodala, že pro ni znamená spokojený vztah kvalitní sex, ale když jsem tak nějak prohodil, že sec neznamená jen strčit a stříkat rozsvítili se jí očička a dodala "na vánoce". Také mě provokovala tím, že mi vyprávěla, že už to během dne měla třikrát, že mě vlastně na to ani nepotřebuje, že chlapů na to má dost. Tentokrát je mé zamčení jiné, dřív přišlo mojí lásce divné, že bych se dobrovolně vzdal něčeho tak krásného jako je orgasmus, ale teď mluví jako když sama chce abych se ho vzdal. Nikdy před tím nemluvila o tom, že se teď bude muset naučit dělat správně milking nebo masírovat prostatu, teď o tom mluví, tak že už je to nutnost. Nevím jak to správně popsat, ale z jejího chování a řečí vnitřně cítím, že tentokrát je to jiné. A že to tentokrát je skutečně jiné bylo znát i večer když jsme šli spát. Přitulili jsme se k sobě a mazlili se spolu, a když moje láska zjistila, že mám plnou klícku vzala jí do ruky a začala mě dráždit ještě víc, u toho se ale smála s tím, že to tak už zůstane, že nic nebude. Doposud to vždycky bylo tak, že když láska zjistila že mi stojí, sundala klícku a pomilovali jsme se. Tentokrát ale ne, nepomohlo ani když jsem se jí snažil lízat voňavou mokrou kundičku, chvíli si užívala, ale nakonec mě odstrčila s tím, že už to dnes měla hodnekrat a navíc prý jí jiní lízají líp, prý to neumím tak dobře. Usínali jsme sobě přitisknutý, já s plnou klickou a miláček se šibalským chichotáním. V posledním příspěvku jsem psal, že jestli se moje láska rozohdne, že mě nechce zamykat tak to neznamená. Že bych jí pak miloval míň, že jen kvůli tomu s ní nejsem, ale proto že ji hrozně miluju a je to nejlepší ženská na světě. Teď to, ale vypadá, že naopak tomu přišla na chuť a chce mě zamčeného. Moc se včera zajímala proč nechci sex, vysvětlil jsem ji. Že chci sex, ale jiný, že sex s ní je krásný, ale to odpírání je daleko intenzivnější, jsou to mnohem hlubší pocity. Nějak se jí to všechno zalíbilo, prý to zkusí a tentokrát bude tvrdá a neústupná, prý budu poslušný a nebudu už odmlouvat. A pokud to tedy znamená, že já se vzdám svých orgasmů třeba na dobro, aby moje láska byla v životě spokojená, udělám to rád. Stejně jako bych pro ní odložil klícku už na pořád, tak se klidně na dobro vzdám rozkoše z orgasmů. Samozřejmě nevím co bude, moje láska je teď rozhodnutá, ale je možné že za dva nebo tři týdny napíšu, že jsme znovu pod zámkem, nebo možná budu psát že jsem stále pod zámkem. Nevím, klíček má moje láska, můj ocas patří jí a je to jen na jejím rozhodnutí, na tom jak bude tvrdá a odhodlaná.
A co bych chtěl já? Na tom tolik nezáleží, nejdůležitější je co chce moje láska, aby ona byla spokojená. Pokud mi bude dopřávat milování a orgasmy, tak si budu nádherně užívat, pokud se však odhodlá k mému trvalému zamčení budu si užívat daleko silnějších, hlubších a intenzivnějších pocitů, plných touhy, lásky a oddanosti.
Tento příspěvek píšu v práci na mobilu už od rána, píšu ho jen po pár větách o přestávkách. Vlastně skoro celou dobu mám plnou klícku a při každé myšlence na mojí lásku a Paní kapu, nemám v hlavně nic jiného než svojí zbožňovanou Ellen, neskutečně moc se těším domů až jí obejmu, až budu smět být před ní a líbat její krásné nožičky.