176

Re: Nový začátek

Tak mmne muj milácek zamknul do PC cb 6000s. Docela si to uzíva, má pocit absolutní kontroly nad mým penisem. Naznačuje zamčení delší než je 2 dny a to mně velmi rajcuje. Chtěl bych, aby se se zaregistrovala na tomto portálu? Klíčnic tady moc není. Rád bych, aby se podělila se svými zážitky.

177 Naposledy upravil: spank.man (5.8.2016 17:33:51)

.

178 Naposledy upravil: spank.man (5.8.2016 17:33:37)

Pro Pavla cbs:a jejda tady si někdo dlouho nestrikne

179

Presne tak  a diky za tohle forum:)

180

Jak už jsem psal,  jsem po čtrnácti dnech znovu zamčený a tentokrát "prý" na dlouho. Jsem přes víkend sám a tak mám čas přemýšlet o všem možném.
Po dvou týdnech svobody nyní velmi citelně vnímám nový Bon4. Asi si tělo odvyklo a tak si zase musí zvyknout. Není to tak, jak jsem tvrdil, že o pásu ani nevím,  teď o něm vím, někdy až nepříjemně.
Moje láska teď v pátek rozhodla,  že mě zamkne a tvrdí,  že teď to "prý" bude na hodně dlouho. Tak nějak jsem to chtěl,  ale když k tomu má teď skutečně dojít tak mám i strach. Co když to myslí vážně?
Když přemýšlím nad našimi začátky,  tak jsem šťastný jak nám to dopadlo, ale na druhou stranu si říkám,  čím jsem vlastně přemýšlel.  Jako submisivní cuckold jsem toužil najít partnerku, která by byla vůči mě dominantní, byla mi nevěrná a zamykala mě. Ale kde takovou ženu najít?  Zkusil jsem napsat několika holkám co se živý sexem a čekal,  sám nevím na co. Profil ženy, která mě zaujala nejvíc, který byl plný fotek krásné vzrušující ženy,  jsem si nechal nakonec a ani nečekal odpověď. Jenže ona byla jedna z prvních, která odepsala,  s tím že dřív sama hledala cuckolda. Přišla první schůzka,  první kafe,  první povídání,  polibky, milování a začalo velmi intenzivní přátelství,  které zanedlouho přešlo v lásku. Velmi silnou lásku. Nevím jak to dnes vnímá moje milovaná Ellen,  ale já dnes vím,  že mám tu nejlepší holku na světě,  mé srdce k ní přirostlo velmi silně a já už bez ní nemůžu být. Je smutné, že až nyní ve svém věku cítím jaké to je když žena miluje a ne jen zneužívá. Měl jsem štěstí,  zkusil jsem něco co nejspíš nemělo mít šanci na úspěch a přesto jsem našel to v co jsem tajně doufal,  skutečnou lásku.
Milujeme se,  tedy alespoň já Ellen určitě,  a protože jsme byli ve vztahu čerstvě nebylo na nějaké dlouhodobé zamykání a bdsm hrátky ani pomyšlení. Jenže, se zdá,  že teď je vše jinak. Můžu si za to asi já svým článkem. Najednou se mi má splnit to co jsem celou dobu chtěl. Mít krásnou ženu, milovat jí,  mít vztah plný lásky a přitom být zamčený, snášet tresty a žít s vědomím,  že moje milovaná žena už bude mít sex jen s jinými a ne se mnou. A když se tohle vše začíná plnit,  uvědomuji si,  že už jsem si zvykl být odemčený,  milovat se s svojí láskou a najednou mám strach,  že teď to všechno tak skutečně bude. Krásný vzrušující strach. Chci i nechci. Asi teď musí přejít těch prvních pár dnů,  abych se těšil z toho,  že budu provokovaný,  drážděný a třeba i se budeme milovat, ale vždy před koncem budu znovu zamčený,  že už třeba navždy budu  bez orgasmu a místo něj mě čekají pouze tresty a výprasky. Nechci to tak,  ale přitom ta představa, že to tak už skutečně bude je krásná. To vše bude jen pro mou lásku,  rád se vzdám své rozkoše,  jen pro její potěšení,  jen proto abych pro ní byl lepší aby věděla jak moc jí miluju. Ona je totiž ta nejskvělejší ženská a zaslouží si mít příslušného a milujiciho chlapa. A já jím chci být. Už nikdy nechci jinou holku,  protože jen s Ellen jsem skutečně šťastný ať už budeme žít v Ds vztahu a budu už celý život zamčený nebo i když budeme žít normálním životem.

181

Už minule jsem psal,  že mě moje láska zamkla a zřejmě na pěkně dlouho,  ale z její strany byla pořád nějaká nejistota jestli to tak sama skutečně chce. Chtěla to zkusit,  ale na druhou stranu měla zábrany,  nechtěla věřit tomu,  že bychom se mohli milovat i když mi bude odepírat sex a to i přesto,  že zde hltá informace a zkušenosti jiných párů a tak došlo k tomu,  že po pár dnech byl pás zase dole. Je pravda,  že jeden z důvodů proč mi láska pás zase sundala byl i náš  společný krátký výlet k moři. Tam jsem si užíval svobody v rozkroku a tam jsem také zažil svůj poslední orgasmus. Po návratu domů nic nenasvědčovalo tomu, že by se mě moje láska znovu v dohledné době chystala zase zamknout. Jenže omyl. Ještě ten den jsme spolu laškovali a provokovali se až to přerostlo v menší výměnu názorů,  nó možná větší. Večer jsme netravili společně,  láska byla ve svém pracovním bytě a já doma. Před spaním mi od ní přišla zpráva,  že je pořád naštvaná tak ať se okamžitě zamknu a pošlu fotku, že jsem to splnil. Doposud se u nás zamykalo když moje láska jela pracovat do Jihlavy nebo jen krátkodobě v rámci hraní i když vždy láska vyhrožovala,  že tentokrát už si nevrznu.  Teď se rozhodla mě zamknout v rámci trestu protože byla nafučená. Já se zamkl a čekal jak se to celé vyvine. Už je to víc jak týden a jsem stále zamčený. A je to jiné,  možná i proto,  že vím,  že to tentokrát není jen hra,  možná je to proto,  že tentokrát jsme spolu. Včera jsem se vrátil po třech dnech domů, byl jsem pracovně pryč. Celou dobu mi láska hrozně chyběla a cestou zpátky jsem se na ní neskutečně těšil. Netoužil jsem po ničem jiném než ji mít u sebe,  obejmout jí, cítit její vůni a sedět před ní na zemi a líbat její krásné nožky. Večer jsme si po velmi dlouhé době udělali jen pro sebe s lahví dobrého vína a nožičkama mojí lásky v mé puse. Byl to nádherný večer,  povídali jsme si o všem možném,  o práci,  o našem baráčku a hlavně o nás dvou,  o zamykání. Moje milovaná láska mi řekla,  že tentokrát bude tvrdá,  že chce zažít to jak zde na fóru popisují jiné páry,  že chce vědět co se mnou udělají dva nebo tři měsíce pod zámkem. Stále trochu v obavách dodala,  že pro ni znamená spokojený vztah kvalitní sex,  ale když jsem tak nějak prohodil,  že sec neznamená jen strčit a stříkat rozsvítili se jí očička a dodala "na vánoce". Také mě provokovala tím,  že mi vyprávěla,  že už to během dne měla třikrát,  že mě vlastně na to ani nepotřebuje,  že chlapů na to má dost. Tentokrát je mé zamčení jiné,  dřív přišlo mojí lásce divné,  že bych se dobrovolně vzdal něčeho tak krásného jako je orgasmus, ale teď mluví jako když sama  chce abych se ho vzdal. Nikdy před tím nemluvila o tom, že se teď bude muset naučit dělat správně milking nebo masírovat prostatu,  teď o tom mluví,  tak že už je to nutnost. Nevím jak to správně popsat,  ale z jejího chování a řečí vnitřně cítím,  že tentokrát je to jiné. A že to tentokrát je skutečně jiné bylo znát i večer když jsme šli spát. Přitulili jsme se k sobě a mazlili se spolu,  a když moje láska zjistila,  že mám plnou klícku vzala jí do ruky a začala mě dráždit ještě víc,  u toho se ale smála s tím,  že to tak už zůstane,  že nic nebude. Doposud to vždycky bylo tak,  že když láska zjistila že mi stojí,  sundala klícku a pomilovali jsme se. Tentokrát ale ne,  nepomohlo ani když jsem se jí snažil lízat voňavou mokrou kundičku,  chvíli si užívala,  ale nakonec mě odstrčila s tím,  že už to dnes měla hodnekrat a navíc prý jí jiní lízají líp,  prý to neumím tak dobře. Usínali jsme sobě přitisknutý,  já s plnou klickou a miláček se šibalským chichotáním.  V posledním příspěvku jsem psal,  že jestli se moje láska rozohdne,  že mě nechce zamykat tak to neznamená. Že bych jí pak miloval míň,  že jen kvůli tomu s ní nejsem, ale proto že ji hrozně miluju a je to nejlepší ženská na světě. Teď to,  ale vypadá,  že naopak tomu přišla na chuť a chce mě zamčeného. Moc se včera zajímala proč nechci sex,  vysvětlil jsem ji. Že chci sex,  ale jiný,  že sex s ní je krásný,  ale to odpírání je daleko intenzivnější,  jsou to mnohem hlubší pocity. Nějak se jí to všechno zalíbilo,  prý to zkusí a tentokrát bude tvrdá a neústupná, prý budu poslušný a nebudu už odmlouvat. A pokud to tedy znamená,  že já se vzdám svých orgasmů třeba na dobro, aby moje láska byla v životě spokojená,  udělám to rád. Stejně jako bych pro ní odložil klícku už na pořád, tak se klidně na dobro vzdám rozkoše z orgasmů. Samozřejmě nevím co bude, moje láska je teď rozhodnutá,  ale je možné že za dva nebo tři týdny napíšu,  že jsme znovu pod zámkem,  nebo možná budu psát že jsem stále pod zámkem. Nevím,  klíček má moje láska,  můj ocas patří jí a je to jen na jejím rozhodnutí, na tom jak bude tvrdá a odhodlaná.
A co bych chtěl já? Na tom tolik nezáleží,  nejdůležitější je co chce moje láska,  aby ona byla spokojená. Pokud mi bude dopřávat milování a orgasmy,  tak si budu nádherně užívat,  pokud se však odhodlá k mému trvalému zamčení budu si užívat daleko silnějších,  hlubších a intenzivnějších pocitů, plných touhy, lásky a oddanosti.
Tento příspěvek píšu v práci na mobilu už od rána,  píšu ho jen po pár větách o přestávkách. Vlastně skoro celou dobu mám plnou klícku a při každé myšlence na mojí lásku a Paní kapu,  nemám v hlavně nic jiného než svojí zbožňovanou Ellen, neskutečně moc se těším domů až jí obejmu,  až budu smět být před ní a líbat její krásné nožičky.

182

Super a přeju Ellen ať vydrží :-)

183

Hezké a těšíme se na vás: -)

184

Je neskutečně krásné,  když mě moje láska opět odemknula,  protože měla chuť se milovat. Užívali jsme si klasickou předehru, mazlení, lízání i kouření a nakonec i milování. Musel jsem pomalu a opatrně abych hned nevybouchnul,  stálo mě to hodně přemáhání. Ale ten závěr byl nepopsatelně nádherný. Moje láska se pode mnou zkroutila v silném orgasmu. Sotva odezněl,  mě od sebe odtlačila a řekla, že to je všechno. Marně jsem namítal,  že já ještě nebyl. Chtěl jsem se moc udělat a prožít také tu rozkoš co jsem zrovna svojí lásce poskytl já,  ale na druhou stranu jsem si uvědomoval sílu toho okamžiku a byl jsem na vrcholu blaha. Pomiloval jsem svojí lásku,  udělal ji dobře a já přitom zůstal plný touhy a chtíče. Přál jsem si užít si svůj díl rozkoše a přitom jsem byl šťastný,  že moje láska odolala mému nalehání,  protože jak sama řekla má jisté výčitky, ale na druhou stranu ji to prý začíná opravdu bavit.  A já si to užil a užívám ještě pořád nepopsatelně krásně. Zůstal jsem těsně před vrcholem a přitom jsem prožil také svůj orgasmus,  ale takový ten vnitřní,  ten  kdy můžu uspokojit ženu svého srdce a přitom sám zůstat roztoužený, prožil jsem ten orgasmus kdy tělo nedostalo nic,  ale mozek si to užil daleko víc. Protože je moje láska prý odhodlaná neustpoupit a prý přestává mít ty výčitky, tak si ještě asi hodně užiju neskutečně krásných chvil plných vzrušení způsobených jen tím,  že budu v její blízkosti, chvil kdy budu každou vteřinu na pokraji orgasmu jen z toho,  že jí budu smět pohladit nebo plnit její přání a mojí největší rozkoší od teď budou jen její orgasmy. Jsou to daleko silnější a emotivnější prožitky a pocity než když se po pár minutách můžu vystříkat a je po všem. Takhle mám tu krásnou a skvělou ženu pořád v hlavě a pořád jí cítím i tam dole. Stejně tak je naprosto dokonalé jak musím poslechnout,  když moje láska v tom nejlepším,  těsně před vrcholem rozhodne že je konec. To je na to to nádherné,  to že ta rozkoš přetrvává a že ji ovládá ta nejlepší ženská na světě,  to že se učí být sobecká,  užije si a mě to nedovolí. Ale to asi tady všichni znají moc dobře,  asi to neumím popsat úplně přesně,  ale je to prostě krásné,  silné, tyhle pocity se vrývají hluboko pod kůži. A já mám tu nejúžasnější holku,  která začíná ztrácet ostych a pomalu tomu přichází na chuť.

185

Hezky jsi to popsal Pavle. Dnes jsem měl svůj den, ale paní se včera zeptala jestli to fakt chci nebo si chci užít ještě větší zážitek a hru a já přistoupil na další oddálení a nové úkoly. A navíc ani nevím termín, ale má Láska byla tak nadšená když jsem souhlasils prodloužením, že mi to vynahradilo všechno strádání smile Jinak mám osobní rekord už je to přes měsíc a jen jeden pokažený, jinak jen dráždění.

186

ano je to tak, hrozně toužím po tom se udělat, ale to, že těsně před vrcholem je mi to od mojí lásky zakázané, to že jí musím poslechnout je krásné, ta rozkoš a vzrušení přetrvává mnohem, mnohem delší dobu a mnohem intenzivněji, každá myšlenka na mojí lásku je pro mě silný erotický zážitek a já hrozně toužím po tom smět před ní klečet a laskat jí, líbat její nožičky. Chci být před svojí ženou, u jejích nohou a sledovat jak si užívá svou rozkoš, pohled na mojí lásku od nožiček je pohled na úžasnou a obdivovanou Paní. Ale včera mě moje Paní nestihla zamknout, měli jsme pak docela fofr,je hrozně tězké nehonit, je to k nevydržení.
Jsem štastný že jí mám, že tomu moje Láska přichází na chuť a přestává mít výčitky, že to uspokojení je jen jednosttané, vlastně není, já si to užívám také moc krásně, ale jinak.

187

Ještě těžší je rozhodnout to sám, ale samozřejmě jsem tomu nakloněn a trochu jsem to chtěl a za druhé jsem viděl, že má Paní po tom touží a chce si hrát dál a víc a já měl radost a byl jsem hrdý, že jsem kývl na prodloužení. No vůbec nevypadá moc reálně, že se budu moci uvolnit do srazu...
A dnes v bazénu jsem moc litoval, že jsem si to prodloužil, tak moc jsem po mé Lásce toužáil, že to neumím vyjádřit, inu poprvé měsíc bez je zjevně poprvé... neopakovatelný.

188

Dneska Jsem si užil krásné vzrušující chvilky se svojí láskou a za to jí chci moc poděkovat,  i když ona sama o tom možná nemá ani tušení,  jak moc krásné to pro mě dneska bylo.
Moje milovaná Ellen chtěla mít zamčeného chlapa,  ale moc dobře si uvědomuji,  že nejde říct "zamkni mě,  budu tě milovat" a tak to u nás chvíli trvalo. Teď už mi snad moje srdíčko věří jak moc jí miluji i když nejsem zrovna zamčený,  jak moc pro mě znamená. Protože moje láska miluje i mě měla dlouho také výčitky,  že bych měl mít od ní odpíráno něco tak krásného jako orgasmus. Jenže teď už jsem zamčený,  prý už ty výčitky nemá,  prý ji to zamykání začíná bavit. To jen na vysvětlení k tomu co jsem zažil dnes se svojí láskou. Sám já dosud nad tím nikdy neuvažoval,  ale dnes pro mě bylo nesmírně krásné, plné vzrušení, že si se mnou moje láska jen povídala. Svoje nožičky měla v mém klíně,  já je hladil,  občas políbil a mluvili jsme spolu o všem možném. Jenže pro mě to bylo něco krásného,  každá vteřina pro mě byla nabitá láskou,  vzrušením.  Nevím jestli se to dá pochopit, ale jedno je jisté tuhle skvělou ženskou budu milovat vždycky, odemčený i zamčený,  ale dnes jsem poznal něco nového, zamčený cítím svojí lásku každou buňkou v těle a každou buňkou ji chci dávat i své lásce, mojí překrásné Paní.
Nemyslím na nic jiného,  jen na ní,  moc toužím po tom být spolu,  chci být pro ní ten nejlepší chlap,  toužím být její oddaný subik a plnit každé její přání.

189

Ty ani nevis jak te miluju Pavliku ,jsi to nejlepsi co me mohlo potkat ,s tebou prozivam to co jsem nikdy s nikym nepoznala ,ale tady se preci laska nevyznava ,takze to jen pisu aby ostatni vedely ,ze vse co pises je pravda a ja zacnu prispivat az to ted doopravdy vydrzim a zkusim jak to vse dopadne a co mi to prinese ,protoze do ted jsem byla moc mekka ,takze proto sem moc nepisu a radsi se inspiruju a sbiram poznatky tady smile

190

Ellen35 :budu ráda když se mi zase ozveš smile

191

Dnes se stala nehoda :-D ale moje klicnice zažraná do práce,  nahazovala zeď,  jí úplně normálně přehlídla  :-D  . Nehoda se stala když já nahazoval  strop,  prošel jsem okolo své lásky,  otřel se o ní a už to bylo,  ale ona soustředěná aby to měla co nejlepší si toho ani nevšimla  :-D

192

A aby toho nebylo málo tak se mi další nehoda stala hned večer znovu. Moje láska mě odemkla a chtěla se milovat,  ale zakázala mi se udělat,  nó nešlo to zastavit,  po třech týdnech to přišlo samo ať jsem se snažil sebe víc.

193

Po mojí poslední nehodě,  kdy jsem vytekl jen tak během dne do trenek a večer se neovladl a udělal se aniž bych to měl dovolené a chtěl,  mi moje láska dovolila se udělat ještě jednou tento víkend.  Bylo to tak,  že mě na noc odemkla,  abych se prý pohodlně vyspal,  ale pak jsme neovladnuli svůj chtíč a bylo. Ráno jsem musel pod zámek.
Včera večer,  jsem měl hroznou chuť na svojí lásku. Měl jsem,  ale smůlu,  odpoledne měla hosta a prý si to užila,  líbilo se jí to s ním,  tak mě už na to nepotřebovala. Navíc prohlásila,  že přichází na to,  že když jsem bez orgasmu delší dobu,  pořádně nadržený,  tak já prý na ní hodnější prý míň hádavý,  takže to prý budu mít prý asi opravdu málo. Pak než jsme šli spat jsem ještě musel dolu ke kundicce,  protože se jí chtělo moc čůrat,  ale už se jí nechtělo vstávat,  tak jsem musel všechno vypít.  Bylo to krásné,  moc mi chutná a moc mě to vzrušilo, klicku jsem měl plnou a tak jediné co mi bylo dovoleno bylo lásku ještě namasírovat a pak spát. Včera byla moje láska neoblomná,  neukecal jsem jí.

194 Naposledy upravil: PavelCBs (17.9.2016 15:50:13)

.

195

Nedělej ty stejné chyby z minulých vztahů. Pro naprostou většinu žen je důležité milování z lásky, to je vždy jiné a krásnější než bez ní. U mužů to mnohem častěji tak není - převládne primitivní sexuální touha nad citem. Můžeš to okecávat čím chceš, ale je to prostě tak - mluví z tebe ta primitivní touha místo opravdového citu a snahy po budování vztahu.Nenech zničit to krásné mezi vámi, nemaximalizuj požadavky ze svých fantazií, miluj svoji partnerku a nedoléhej na ni. Nech na ní, jak to chce, jak se jí to líbí a jak to bude chtít v budoucnu...

196

Marlene: vidím to taky tak ;-)

197 Naposledy upravil: PavelCBs (17.9.2016 15:50:41)

.

198

PavelCBs: přijde mi, že v tom trochu tápeš, u nás chyběla motivace k zamykání, tak jsem vymyslel bodovací systém, Madam si ho upravila k obrazu svému, podepsali jsme to jako smlouvu, každý má svůj originál. A výsledek se po krátkém tápání dostavil v tom, že krom mého většího nasazení v domácnosti máme sex častěji než před tím. I s klasickou souloží, kdy Madam jen rozhodne, zda to bude za -5 nebo -10 bodů. S výdrží já problém nemám, i víc než hodina není problém, ale to je spíš jako maratón :-) . Takže když je Madam spokojená a uspokojená tak sama rozhodne, za kolik bodů to bude...

199

Vymazal si své komentáře, nechtěla jsem ti ublížit... Napsal jsi toho za ty roky opravdu spousty, někdy jsem to četla, někdy ne... Já jsem na to nikdy nereagovala, protože byli jiní, kteří to řekli za mě, co jsem si také myslela: že máš svoji "vizi" toho, co chceš ("trvale" a "navždy" zamknut od drsné přítelkyně) a tvrdě to prosazuješ bez ohledu na to, co chce tvá milá.  Ty tvé milé na to někdy, do nějaké míry a na nějakou dobu třeba přistoupí, ale rozhodně ne dlouhodobě. Takhle zkrátka vztahy nefungují. Musíte být oba s něčím VNITŘNĚ ztotožnění... jenže, když opět jen zmíním, co tu naspali v průběhu času a let jiní a co vyplývá každému s mozkem z tvých komentářů, chováš se dominantně, přestože tvá role má být opačná. Je mi úplně fuk, jestli nebudeš reagovat, jestli mě tu pošleš  někam nebo se budeš nějak obhajovat a tvrdit, že to je jinak. Jediné, co bych si přála, je, aby ses v klidu, aniž bys přemýšlel tím dole, zamyslel, že žít s někým, koho milujeme, je hodnota, za kterou stojí bojovat, možná víc než za trvalé uzamčení... A ve šťastném vztahu je možné dělat úplně jiné věci, než v takovém, v němž se něco vynucuje a na něco stále doléhá wink

200 Naposledy upravil: NovaCzech (18.9.2016 18:18:50)

Pavle, to napájení se urinou jsi neměl raději zveřejňovat. Paní se to velice zalíbilo a nejspíš mě to v dohledné době čeká také lol