Téma: Klícka s urethral trubičkou
Ahoj, jaké opodstatnění má trubička v kleci?
Ano, pro někoho může být zajímavě příjemný pocit, ví někdo další výhodu?
Děkuji za info

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Klícka s urethral trubičkou
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj, jaké opodstatnění má trubička v kleci?
Ano, pro někoho může být zajímavě příjemný pocit, ví někdo další výhodu?
Děkuji za info

Snadnější močení i na stojáka, nepostříkáš si kalhoty.
Ja v tom moc dluho nevydrzim..Navic jsem musel trubicku trochu ohnout, protoze mela nepriznivy tvar.
Ja mam zasa UCB 8000 + ten ma tiež uretralnu trubičku širka až 8mm a vydržím v ňom v pohode. A to som zamknuty už 6 dni.
ja chci taky klicku s uretralnu trubičku
ale mensi nez 6cm je taka?
ted mam kovovu a sem spokojeny ale obcas se pocuram tak ze chci skusit s trubickou
doporucte ale mensi nez 6cm
6cm myslis na dlžku alebo širku? lebo širka nie je 6cm iba 6mm.
delka ted mam mensi ako 6 cm a kov ale bey hadicky a chci s ni
jak nasazuješ trubičku 8mm? To si předem zvětšuješ moč. trubici?Mne se 8mm nevejde a tak sháním jen 6mm, našel jsem ji zde http://www.dhgate.com/product/new-lock- … 0283964438
, ale rád bych věděl jak na to. Tuto klícku mám objednanou, rád ji vyzkouším.
fmtight:"Když je trubička zasunuta v penisu jde penis z klícky vyndat?"
Bez odemčeného zámečku by neměl jít vyndat.
Mne penis v každé klícce vždy zůstane,ale varle vyskočí ven a to je pak problém, když visí jen na jednom, proto si beru menší průměr než 40mm pak je vše ok.
Trubička na obrázku je do klece jen našroubovaná, bez zajištění.. Takže to žádný vliv na nemožnst sundání nemá..
IN: mám namysli všeobecně, tento obrázek je jen ilustrativní.Když bude trubička napevno k pásu, je možné penis vytáhnout ven? U každého pásu se mi to vždy podařilo... :-(
Někdo opět určitě namítne, že je to hlavně v hlavě... ano je to v hlavě a proto toužím cítit tu bezmoc, že opravdu nemohu... jen paní.
T-pás nechci... princ albert už určitě ne.
ovoce33: Širka močovej rury je u každého človeka individualna preto niekto strčí 6mm a niekto zasa 8mm. Napriklad UCB 8000 som objednaval cez ALIEXPRESS a dala sa u neho objednať aj 6mm trubička.
Ravenclaw: Při snaze vyndat penis z klícky s trubičkou, podaří se ti to?
Tak ja mam primo ten PC co je na obrazku. Vyndat ze zamcene klece jsem ho nezkousel, ale myslim si ze by to slo..
IN: A mohl by jsi to prosím zkusit? Ať zbytečně neinvestuji do další klícky :-(
Což o to, zkusit to můžu. Ale když z klece vylezu já, neznamená to, že vylezeš i ty..
fmtight: Mne sa nedá vytiahnuť z tej klietky. Mám stredný krúžok priemer 45mm a najmenší dištančný kolík. Naviac UCB 8000 je na spôsob CB 6000s takže je v podstate nemožné ho vytiahnuť.
Z CBs jsem ho dokazal vytahout take. Sice si klec jako takovou nesundam, protoze zustane drzet za koule, ale castecne se osvobodit muzu.
Děkuji za info, jde mi právě o to, že jsem na honění závislý a po pár dnů ho vyndám, vyhoním a zase zandám zpět..
Ano z varlat klícka sundat nejde.
Opravdu tu nikdo ještě nepřišel na nějakou fičuru jak zamezit vyndání nebo alespoň když ho vyndám a zandám, tak to klíčnice pozná???
IN: a kdyby byla delší trubička, myslíš že by to pomohlo?
Ahoj
Potřebují sehnat malou klec
Delka pod 6 cm s uetrou kov plast je to jedno.
Ted mam kov 4,5 cm delka je super az na močení chci s uetrou diik kto má ať da vědět
Najlepsi je UCB 8000 DLZKA 3,5cm, je umely a kovova trubička. Odporučam.
ucb 8000 délka 6.4 cm, šířka 3.5 cm
ja potrebuji mesi nez 6 cm to co si napsal 3,5 cm je šiřka
tak že chci 4,5 delku
Ospravedlnujem sa pmylil som sa
Tak malý pás cudnosti je
http://www.bdsm-sexshop.cz/cz-detail-31 … mikro.html
Je na něm perfektní zámek. Píšou, že je klec vhodná i na střední a velký penis zkušených uživatelů. Nevím, jak by jsem se v něm mačkal. Asi by to bylo za trest.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Klícka s urethral trubičkou
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB