Téma: Moje poprvé
Ahoj lidi :-)
Dlouho jsem hledal nějaký milník kdy a jak se stát z pasivního uživatele fóra na aktivního. Ale než napíšu o mém dnešním "poprvé" tak bych se asi měl představit.
Tohle forum znám cca skoro 2 roky a nepravidelně jej pročítám. Ze začátku jsem experimentoval s CB-6000, ale pak jsem přešel na Spiderwire 2, který není úplně dokonalý, ale tak nějak jsem si na něj zvykl. Ze začátku jsem si hrál sám, zamikání tak nějak přicházelo ve vlnách - měsíc jsem ho nosil skoro pořád, pak zase měsíc ne, atd. Všechno se začalo měnit na začátku letošního roku, kdy jsme se dali dohromady, tehdy s přítelkyní, dnes s mou královnou. :-) Začátky vztahu byly po sexuální stránce jedním slovem strašný. Hlavně z mý strany, přece jen sub si nabrnkl vanilku a nevěděl jak se jí má přiznat, ale jednou jsem to na ni prostě vybalil, a ona naštěstí neutekla. No abych to urychlil, za nějakej ten měsíc došlo i na odevzdání klíčků a z vanilky se za ten půlrok stává docela zlá královna. Ale o její proměně třeba někdy jindy... :-)
Dnes ráno jsme měli naše "poprvé". Po večerních hrátkách jsem spal odemklý. Ráno, jak už to tak bývá, se tam ten dole zase trochu probudil a moje královna si s ním začala hrát. Spíš jsem to bral ze srandy než, že by k něčemu mohlo dojít, ale za chvilku to ve mě vřelo a já čekal výsřik. Vím, že o orgasmus musím poprosit, tak jsem dal pokyn, že jsem na hraně, má královna přestala, ale k mýmu údivu jsem vytekl - můj první pokažený orgasmus.
Upřímě, docela jsem čuměl, samozřejmě měl jsem o něm načtený docela dost, ale prostě nevěřil jsem tomu, že chlap vyteče aniž by něco cítil, no já doopravdy necítil nic. Moje královna to jen okomentovala slovy, že o tom taky četla a chtěla to zkusit/se to naučit, takže mě asi čekají další nové a zajímavé týdny, nevím jestli se mám těšit, nebo se bát. :-D