26 Naposledy upravil: spank.man (26.8.2016 14:50:48)

Re: Maddamme a Spankman

Středa jeho tam středa už pár týdnů u nás nevyšlo sice a po měsíčním trvalém zamčení s jedním ztracenym orgasmem a jedním asi 5ti minutovým zásunem mezi chodidla Maddamme jsem už byl poněkud nervózní. Sice jsem se nekyval se sekerou v ruce jak starý Bruna,ale moc mi k tomu nechybělo. Tím jsem chtěl říct,že psychika udělala své a já začal Maddamme otravovat víc než připouští jí stanovená norma. A jelikož vysel ve vzduchu slíbený trest, tak mi znenadála zdělila, že si pojedu pro výprask k jedné nejmenované dámě zabývající se čistě jenom výchovnýma výpraskama,žádná domina. Mam sice rád výprasky a jsem schopný se i udělat při výprasku ale ne s PC a už vůbec ne v nějaký poloze a bez dlouhé předehry,bez toho to je pro mě trest jako pro každého jineho. V tom mě polilo horko,protože při poslední výprasku od Maddamme jse s těží zvládnul 30ran a to ani moc nepřitlačila a představa,že dostávám od jiný  ženský a musím to vydržet jinak budu mít z ostudy kabát mě děsila.
Mail už byl poslán a já věděl,že už nic nezmůžu. Ve čtvrtek už po probuzení mě Paní provokovala z práce zprávami,jak se těším a když mi řekla,že pojede se mnou tak by se ve mě krve nedořezal,naštěstí pak řekla," vyhodiš mě v obchoďáku,já si zatím skočím po nákupech",tak to mě trochu uklidnilo,protože prožívat tuhle ostudu ještě před ní případně,bych se propadnul do západního Německa asi. Dopoledne utikalo,9,10,11 a pořád nebyl email potvrzený,tak už jsem se začal radovat,že se neozve a i Paní už mi psala,že potrestání veme do vlastních rukou. Ale odbyla 12h a přišla správa,Paní už odepsala. A na dotaz zda tedy jedeme,mi odepsala,ať se nechám překvapit. Čekal jsem do 15:15,než přijde z práce a ona se v klidu svlékla do naha,lehla si na lehátko,provokovala mě a stále nic neřekla. Kolem 17h jsme jeli odvézt děti k babičce na hlídání a stále mě nechávala na pochybách,až když jsme přijeli zpět tak mi oznámila,"dneska to vemu do  vlastnich rukou,příště ale už pojedeš"!! Svlékla se do naha,hodila koupel a musel jsem ji to udělat a pak připravit lavici a trestací nástroje,pouta a provazy,do ted mě vždy poutala k lavici abych nemohl uhýbat. Udelal jsem večeři a šel se osprchovat. Ze sprchy si kleknul před  Maddamme,měla na sobě kraťounký šatičky bez kalhotek a prosil ji o výprask. Pak si musel lehnout na lavici a čekal jsem co bude. Paní si sedla přede mě roztáhla nohy abych všechno viděl,projela si prstama mokrou mušličku,nechala mě oliznout prsty a zeptala se. "Kolik myslíš že by si dostal tam"? Vůbec jsem netušil tak jsem plácnul 100."Dobře dostaneš 100 a po 10ti pokaždé jiným nástrojem od biče přes vařečky po rákosky. A nebudeš připoutaný,vše vydržíš bez hnutí!" Horko těžko jsem to vydržel,po výprasku jsem si kleknul,políbil nohy a poděkoval a Madam vytáhla notysek,kde bylo dalších 60 za vynechání kolíku na noc. Po tech 60ti jsem opakoval rituál a bylo mi řečeno tak a  teď ještě 50 a bude to všechno. Vydržel jsem i to a v domění,že bude alespoň trochu vzrušení jsem vše zase uklidil a lehl si k nohám Maddamme a začal je líbat. Bohužel nebylo nic a ještě jsem zapoměl,po výprasku se mě paní zeptala jestli si myslím,že dva měsíce budou stačit na moji převychovu,tak jsem ji řekl že ne a ona "to jsem chtěla slyšet,tak to posuneme do vánoc." A bylo po prdeli a to doslova jak po moji bolavý tak po brzkém odemčení. A jeste jsem ji to musel jednou udelat a co je zajimavy,dokud jsem nebyl zamceny,tak moc sexu nebylo a čím déle jsem zamčeny, tím více sexu a uspokojeni Maddamme vyžaduje.  Tak že vyprask jsem zvládnul ale nejhorší bylo to nevšímání po výprasku,ale bohužel to byl trest a bez toho by to trest nebyl. Děkuju ještě jednou Maddamme za výchovnou lekci a vím že jednoho dne dojde i na onu Paní s rákoskou.

27 Naposledy upravil: spank.man (29.8.2016 05:11:07)

Tak dneska a už jsem to na Maddamme pozoroval asi týden, nastala změna. Po příchodu z třetí ranní v 19h jsme chvilku pokecali,uložili dítko a zalezli do pelíšku . Maddamme mi poručila, abych si šel sundat klícku,tak jsem s radostí poslechl. Přijdu z koupelny a okamžitě jsem byl rukou na hlavě přesunut do klína k uspokojení. Po uspokojení si Paní klekla na čtyři a naznačila abych do ní vstoupil s upozorněním, ať se nic nestane. No,nebudeme si nic nalhávat,jak jsem při dostatku sexu pohrdal touto činností,tak bych šukal jak králík nebo lev,ale po 5ti týdnech jsem se zmohl na pár "štouchů" a musel jsem ven. Maddamme si ani nehekla a s výsměchem mi poručila,ať si lehnu k nohám obličejem. Vrazila mi je do mého rozlítostněného xichtu,začala dráždit bradavky a po chvililince se zeptala,"tak co,je ještě důležité uspokojení"? A já ji odpověděl,že ano,ale že pro ni udělám a vydržím cokoliv. V tu chvilku přestala a poručila "dobře,jdi si dát studenou sprchu a zamkni se"! (Teď podotýkám,jak se vztah vyvíjí,udělat tohle před rokem a to jsem byl zamčený dva měsíce bez orgasmu s asi čtyřmi pokaženými,ale stále sobecký,tak jsem se nezamknul, nasral bych se a šel bych do hospody se ožrat jako kretén a bylo by po všem). Poslechl jsem,studená sprcha na mě nefunguje,tak jsem po několika dnech alespoň oholil,přišel zpět do postýlky,vysvětlil,že sprcha není to co mi pomůže,lehnul si vedle ní plný vzteku a bez doteku čekal,až budu moct PC nasadit. K tomu došlo a mohl jsem se zpět vrátit do polohy na záda,chodidla do obličeje a já s žebráním alespoň o udělaní přes prostatu (měl jsem už anální kolík a někdy to vyjde) uspěl,ale při vrzání postele a ujasnění situace,že Maddamme je nasraná,že jsem žebral,jsem to sám vzdal. Lehl jsem si vedle ní, a po pár minutách mi sama začala dráždit bradavky,a řekla "už si pochopil,že vsechno bude, jak já chci"." Ano pochopil jsem to"a myslím,že jasněji to naznačit nešlo. Na otázku,zda si klec nesundam do slíbených vánoc bez orgasmu mi bylo ledabyle odpovězeno,"ano tak to chci a tak mě to vzrušuje,protože seš opravdu jiný po pěti týdnech". Dohodli jsme se na nějakých pravidlech,které budou neměná,oba víme,že tohle bylo potřeba,já na to čekal a Maddamme potřebovala čas to zrealizovat.
Teď odbočím k psychice,ale když si představím, že mi tohle udělá žena,se kterou žiju X let a snažím se jí přemluvit k zamykání a ona mě tedy zamkne a pak si mě nevšímá (ku.va,do pr..le, to fakt někdo chce? Fakt někdo chce tohle prožívat? Nebo si nechat fiknout koule,že se něco třeba zlepší?) Za mě ne, a palec dolu. Pochopím feminizaci,ponížení v dámském ale tohle téma je pro mě zamčená komnata na vždy.
No nic,nebudu machrovat,že to zvládnu, přátelé a kamarádi,medaile rozdávat nebudeme,ono to ani o vánocích byt nemusí, ale teď v tuhle chvily sedím před chatou cca 22h, asi 1h po události a plný emocí to píšu. Jenom jsem chtěl něco napsat hned teď v tuhle chvilku,když se něco stalo a nepřímýšlet nad tím dlouze.
Dobrou

28

Chápu zcela tvé pocity, nasrání, proč tohle vlastně děláš, že seš nadrženej jako prase a ženská tě odpálkuje? Chová se k tobě hnusně. Tohle všechno k tomu spanku patří a hlavní je to vše si srovnat v hlavě, ale chce to i pro tebe čas, než to vše pochopíš. Vše souvisí se vším. Tak jak je to náročný začátek pro paní, tak i pro tebe, ale věřím, že vydržíš a zase bude dobře a nic se na vašem hraní nezmění jen to, že vás to posune zase o kus dál. Těžké je to pro oba, každý to právě že díky těm emocím, pocitům, někdy i depkám prostě nezvládne, ale ve vás já věřím a zase bude vše oki.

29

Ale tak snad to neznamená, že jsi propadl trudomyslnosti :-)
Hlavu vzhůru a v klidu to rozdýchej. Vše je o komunikaci.

30

Samozřejmě já jsem psal co jsem prožíval před rokem teď se na to těším ale.....Maddamme začíná být důsledná.Mýlím ze by se měli Dámy opravdu na sraze seznámit a podporovat se v důslednosti a přispívat i sem veřejné ono to taky podpoří hodně nás zamčený; -)

31

Aha, tak to jsem z toho nepoznala, že je to o rok dříve, co jsi měl za pocity.
Co se příspěvků dam týká, to asi bude větší problém, každá není tak otevřená a nechce psát o soukromí atd.
Ale po srazu si myslím, že se hodně prolomí ledy a začne to snad tady žít a komunikovat.

32

Tak aby to nevypadlo že sem píše jen Spanky tak i já přidám svou trošku do mlýna.Nastalo období kdy jsem neskutečně štastná.Samozřejmne na tom nemá podíl jen uzamčení meho užasneho manzela ale i zmena zivotního stylu.Jsem moc ráda pyšná že jsem majitelkou onoho klíče od orgasmů sve polovičky.O to víc si užívam svých rozkoší jako asi nikdy za 15let společného života.Samozřejmně všichni kdo tohle provozujeme takhle na tvrdo víme že je to psychicky dost náročné sloučit i hrátky s dvěma dětmi,psem a prací je hodně o plánovaní které ovšem není uz to spontalní a stane se že i v planovaný den či večer proste není ta chut taková.
Jsem hrdá na sveho manželajak užasne to všechno zvládá(se mnou to neměl dřív tak jednoduché)a popravdě ani já s ním :-))Miluju ho snad ješte víc než dřív....

33

Krásné vyznání, co jiného dodat. Je úžasné, když se tak dva lidé ještě i po těch xx letech stále milují........

34

Tak,už jsem dlouho nepsal,tak se podělím o další zážitek. Už je to dnes 43 dní bez orgasmu a skoro úplně bez sundání.V patek jsem malinko neunesl Maddamme únavu a slíbené hraní ,tak jsem si trochu přihnul vína a v sobotu jsem to zopakoval ale malinko to přepísknul a to už na Paní bylo hodně a to,co vyselo ve vzduchu,se začalo stávat zkutečností. Maddamme mě upozornila,ať si na středu nic nedomlouvam,že přijde trest. Do úterý do večera pořád nic,v neděli mě ještě mile překvapila, že i po rychlovýprasku a náročném dni kdy se stěhovala domu s dětmi po 5 měsích pobytu na chatě a já jel pro příbuzný na letiště,po příjezdu jsme se viděli asi 10 min a jela domu  (musím říct že na hraní nebyl cca skoro týden vůbec čas).Počasí nepřálo já s pejsinkou na zahradě než si pomalu zvykne a Maddamme s dětmi doma mi náhle napsala kolem 20h ať ji jdu otevřít,že tu nechala klíče. Byli jsme spolu asi 10 min ale nádherných klícka byla na par minut dole kvůli hygieně a i s kroužkem,který nesmím sundavat mi byl dopřán rychlozkažený orgasmus. Byl to takový fofr,že jsem ulitnul do kosmíru, pár tahů a bylo po všem ale i to málo mě dobilo a při odchodu mi Maddamme připoměla, ať si na středu nic nedomlouvam,že trest za sobotní opilost platí!  Do úterka ani slovo,  až večer sms,že zítra pojedu do Prahy k paní vychovatelce pro vyprask. Maddamme měla jet se mnou,aby si užila ten pocit jako divák,kdy bude jen koukat a užívat si ten pocit mého ponížení a zoufalství,ale bohužel do toho něco vlezlo,tak jsem musel jet sám.
V Praze jsem byl na čas,ale problém s parkováním mě trochu rozhodil a představa,že budu bit opravdu jinak,než dřív,ve stylu anglické skoly a nevěděl jsem co mě čeká,se mi udělalo i trochu špatně. Vzdát jsem to nemohl,ostudu,že to nevydržím taky ne,tak mi nezbylo nic jiného,než zazvonit a jít do toho. Nebudu popisovat do podrobna co se dělo,ale dostal jsem 200 plných ran asi 5ti různýma rákoskama připoutaný ke kozliku a 10 ran v leže opravdu ukrutnou rákoskou. Paní vychovatelka je Dáma na svém místě,myslím že co se týká spankingu to zvládá maximálně dobře a i výprask v duchu anglické školy je super. Jediná rána nepadla vedle,vše bylo mířeno jak mělo a není jak nějaké ubohé dominy které tu rákosku ani neumí držet a nebo člověka seřežou za 10 minut do krve. Umí držet bolest přesně na hranici,chvilema za hranicí snesitelnosti a k tomu i výchovná debata a opakování jak si mám své paní vážit a neopijet se a snášet zamčení bez otravování a podobně plně umocnila atmosféru trestu. Za celou dobu jsem neměl pocit vzrušení a celou dobu se soustředil na to abych to zvládnul a neudělal Maddamme ostudu. Zvladnul jsem to ač s vypětím všech sil a myslím,že kdyby byla Maddamme u toho,nezůstalo by jen u 210 ale to už by pak musela řídit zpět ona, to už bych nedal.
Po výprasku jsem měl problémy sedět v autě a dnes mám problém sedět vůbec. Musím říct,že Maddamme zvládá vyprasky stejně akorát máme problém s časem a arzenálem rákosek,který je dost zásadní a nakoupit je v potřebném množství i nad naše finanční možnosti,ale vše se časem dá.
No a největší trest mě čekal doma,kdy jsem si naivně myslel,že když jsem to vydržel,tak by mohla jít klícka na par minut dolů. Maddamme se mi věnovala krásně mě vzrušila a pochválila,že jsem neudělal ostudu a že příště si to půjde uzivat se mnou, a ani jsem se neodvážil říct,nebo poprosit o sundání a přesto to Paní pochopila a vysmála se mi,že Vánoce jsou až za dlouho, ať ani nic nezkouším. Myslím,že nebudu svoji frustraci řešit alkoholem,jelikož mi to opravdu nepomůže.
A zde je fotodokumentace:
https://www.amateri.com/cs/album/1470422

35

Krásné čtení, jak se o tebe madam stará. Z vás si tady mnoho párů může brát příklad, že to nevzdáváte a stále se vyvíjíte a posouváte dál. Jste skvělý a už se na vás moc těším, až vás poznám oba osobně.

36

I my se těšíme Madam :-)
Jenom doufám že se malá prďola vykřese s choroby do soboty.

37 Naposledy upravil: Xena (8.9.2016 11:10:55)

oouuu, tak to taky doufám, byla by to veliká škoda, kdyby jste nejeli a museli čekat zase do příštího víkenďáku :-(

38

Dělám proto vše,mám v patek až noční tak o ni pecuju jak o "vlastní".Postýlka, cajicek atd.

39

Šikula, táta jak má být..

40

No Spanky,ty máš ale hodnou paní a počkej až pojede s tebou,to bude jiný výprask a pak už to bude stále od ní. A jak zvládáš vánoce :-D

41

Zdravím Madam,no po pravdě moc ne,je to porce,ale Maddamme se to tak začalo líbit,že mi nic jiného nezbývá :-(

42

Bude hůř :-D když se ti Kačka bude věnovat a nebude váznout komunikace,tak zvládneš.A máš pravdu,myslím, že se jí to zalíbilo a víc než si chtěl :-D

43

Ano vím že nepovoli a to je dokonalý,a vím že nemá problém to protáhnout :-( na jakkolik dlouho je jí to opravdu jedno a je opravdu nelítostná a ještě ji to k tomu opravdu baví. A je mi jasný,že kdyz se rozhodne pro něco teď, tak to tak bude.

44

Moc pěkné. Oceňuji otevřenost a to, že píšete o tom co se povedlo i nepovedlo.

Jen dotaz. Výprask u oné dámy jsi absolvoval bez klícky?

45

Samozřejmě s klickou,nemam povoleno ji sundat nikdy,ani do plavecky,k lékaři nikam.

46

Rada čtu vase prispevky. Je prijemne se nechat inspirovat. Na onu Damu vychovatelku jsem koukala a jsi obdivuhodne poslušný , že jsi opravdu dorazil tak jak se očekávalo. To bylo emoci,ze..

47

I špatně od žaludku chvilku,masakr emoční :-)

48

50 dní bez orgasmu a jedeme dál....cestou k dokonalosti.Tohle je neskutečně uspokojující období za celé naše 15 leté soužití.

49

Tak 53 dní pod zámkem,skoro úplně bez sundání a popravdě,nemam problém být bez orgasmu,bez  sundání už je to horší,ale taky se ještě dá,ale  nepochopím zamykání na dálku a samozamykaní.Být sám bez partnerky,nebo se ženou kterou to nenaplňuje,tak "prcám a prcám" a nechat se zamykat na dálku,osobně k tomu nevidím důvod. Už po těch necelých dvouch měsících je mi jasný,že tohle bych nedal,pc by udělalo křup a bylo by po prdeli. Máme teď období,že kvůli práci a jiným okolnostem se moc nevidíme a po pár dnech přijde taková frustrace,že jenom tím,že mám silnou klíčníci,která sice nepovolí a neodemkne,ale dokaže podržet a oba začínáme přicházet na to, že dlouhodobé zamčení je možné,myslím tím bez orgasmu,a není problém to vydržet X měsíců,ale bez toho,aby vše fungovalo,tím myslím uspokojení Paní ,mazlení, hlazení,provokování atd.,bych to nedal.Stačilo teď 5 dní prakticky sám,v práci nebo s čubinkou (myslim psa,ne Maddamme :-D ,a zoofil nejsem)na chatě,bez fyzickýho kontaktu se ženou a mel jsem co dělat to ustát. A to komunikujeme,bavíme se o všem i pocitech a všem co se týka i zamčení,ale tělesný kontakt je tělesný kontakt. Nemam problém být pod zámkem a bez orgasmu,ale nikdy ne na dálku nebo sám sebe.Ano ve vztahu má zamykání smysl,muž se chová k ženě jinak,je ohleduplný a udělá věci které normálně nedělá a vztah to okoření,když to ženu baví jako samozřejmě i jiné praktiky. Ale musí to bavit oba a u mě fyzično dělá moc.

50

A na jak dlouhe obdobi to jeste vidis? Kocourek to ma momentalne casove podobne. Vyhrozuji vanocema, ale myslim ze asi nastal cas. Jen me stve ze ten začátek bude zas takovej nijakej. Ted se mi to opravdu libi ;-)