Téma: Vaše paní již bude mít váš penis navždy pod kontrolou
Zdravím pánové,
zatím jsem nevymyslel jak se z klícky nedostat ven, ale vymyslel jsem způsob jak alespoň klíčnice pozná, že byl penis vytáhnutý z klícky a může za to být patřičný trest.
Musím se o to s vámi podělit, budu rád o případné připomínky, návrhy, popřípadě poděkování, že tento nápad funguje i u někoho jiného.
Budeme potřebovat:
1.) Kondom
2.) Niť
3.) Izolepu
4.) Propisku - lihovku
Takže kondom vyrolujeme až na gumičku a u gumičky kondom odstřihneme.
Na gumičku uvážeme (zasukujeme) jeden konec nitě.
Gumičku navlékneme na penis kousek pod žalud, dírou v klícce na močení protáhneme niť a penis pomocí punčochové silonky vsuneme do klícky.
Docílíme toho, že nám zůstane v klícce penis v kruhové gumičce od kondomu s nití vytaženou ven.
Niť následně napnutou přivážeme za zámeček nebo za nějakou část klícky u Holytraineru uvazuji za kroužek co drží koule.
Vememe si pevnou izolační pásku, která hodně lepí a při odlepení se v podstatě poškodí, klíčnice si tuto pásku po celé délce podepíše a zalepí zasukovanou část nitě připevněnou na klícce. Tím docílíme tomu, že nit nemůžeme rozvázat aniž bychom nepoškodili podepsanou izolepu.
Samozřejmě, že musí být klícka průhledná, aby klíčnice mohla zkontrolovat, že gumička není z penisu sundaná.
Zkoušel jsem se z toho dostat asi 5krát a vrátit zpět do původního stavu a ani jednou se mi to nepovedlo
Tudíž se můj sen splnil a momentálně mě již týden klíčnice trápí a já si ho nemohu například na záchodě a podobně vyhonit.
Věřte, že jsem díky tomu ještě víc poslušnější, když vím, že momentální orgasmy ovládá pouze moje paní.
Kdyby někdo návod nechápal mohu na požádání udělat foto nebo video návod.
Předem děkuji za vaše reakce.