Re: Maddamme a Spankman
Středa jeho tam středa už pár týdnů u nás nevyšlo sice a po měsíčním trvalém zamčení s jedním ztracenym orgasmem a jedním asi 5ti minutovým zásunem mezi chodidla Maddamme jsem už byl poněkud nervózní. Sice jsem se nekyval se sekerou v ruce jak starý Bruna,ale moc mi k tomu nechybělo. Tím jsem chtěl říct,že psychika udělala své a já začal Maddamme otravovat víc než připouští jí stanovená norma. A jelikož vysel ve vzduchu slíbený trest, tak mi znenadála zdělila, že si pojedu pro výprask k jedné nejmenované dámě zabývající se čistě jenom výchovnýma výpraskama,žádná domina. Mam sice rád výprasky a jsem schopný se i udělat při výprasku ale ne s PC a už vůbec ne v nějaký poloze a bez dlouhé předehry,bez toho to je pro mě trest jako pro každého jineho. V tom mě polilo horko,protože při poslední výprasku od Maddamme jse s těží zvládnul 30ran a to ani moc nepřitlačila a představa,že dostávám od jiný ženský a musím to vydržet jinak budu mít z ostudy kabát mě děsila.
Mail už byl poslán a já věděl,že už nic nezmůžu. Ve čtvrtek už po probuzení mě Paní provokovala z práce zprávami,jak se těším a když mi řekla,že pojede se mnou tak by se ve mě krve nedořezal,naštěstí pak řekla," vyhodiš mě v obchoďáku,já si zatím skočím po nákupech",tak to mě trochu uklidnilo,protože prožívat tuhle ostudu ještě před ní případně,bych se propadnul do západního Německa asi. Dopoledne utikalo,9,10,11 a pořád nebyl email potvrzený,tak už jsem se začal radovat,že se neozve a i Paní už mi psala,že potrestání veme do vlastních rukou. Ale odbyla 12h a přišla správa,Paní už odepsala. A na dotaz zda tedy jedeme,mi odepsala,ať se nechám překvapit. Čekal jsem do 15:15,než přijde z práce a ona se v klidu svlékla do naha,lehla si na lehátko,provokovala mě a stále nic neřekla. Kolem 17h jsme jeli odvézt děti k babičce na hlídání a stále mě nechávala na pochybách,až když jsme přijeli zpět tak mi oznámila,"dneska to vemu do vlastnich rukou,příště ale už pojedeš"!! Svlékla se do naha,hodila koupel a musel jsem ji to udělat a pak připravit lavici a trestací nástroje,pouta a provazy,do ted mě vždy poutala k lavici abych nemohl uhýbat. Udelal jsem večeři a šel se osprchovat. Ze sprchy si kleknul před Maddamme,měla na sobě kraťounký šatičky bez kalhotek a prosil ji o výprask. Pak si musel lehnout na lavici a čekal jsem co bude. Paní si sedla přede mě roztáhla nohy abych všechno viděl,projela si prstama mokrou mušličku,nechala mě oliznout prsty a zeptala se. "Kolik myslíš že by si dostal tam"? Vůbec jsem netušil tak jsem plácnul 100."Dobře dostaneš 100 a po 10ti pokaždé jiným nástrojem od biče přes vařečky po rákosky. A nebudeš připoutaný,vše vydržíš bez hnutí!" Horko těžko jsem to vydržel,po výprasku jsem si kleknul,políbil nohy a poděkoval a Madam vytáhla notysek,kde bylo dalších 60 za vynechání kolíku na noc. Po tech 60ti jsem opakoval rituál a bylo mi řečeno tak a teď ještě 50 a bude to všechno. Vydržel jsem i to a v domění,že bude alespoň trochu vzrušení jsem vše zase uklidil a lehl si k nohám Maddamme a začal je líbat. Bohužel nebylo nic a ještě jsem zapoměl,po výprasku se mě paní zeptala jestli si myslím,že dva měsíce budou stačit na moji převychovu,tak jsem ji řekl že ne a ona "to jsem chtěla slyšet,tak to posuneme do vánoc." A bylo po prdeli a to doslova jak po moji bolavý tak po brzkém odemčení. A jeste jsem ji to musel jednou udelat a co je zajimavy,dokud jsem nebyl zamceny,tak moc sexu nebylo a čím déle jsem zamčeny, tím více sexu a uspokojeni Maddamme vyžaduje. Tak že vyprask jsem zvládnul ale nejhorší bylo to nevšímání po výprasku,ale bohužel to byl trest a bez toho by to trest nebyl. Děkuju ještě jednou Maddamme za výchovnou lekci a vím že jednoho dne dojde i na onu Paní s rákoskou.