Re: Pražský sraz přátel Cudnosti č. 7
I proti mé vůli?! :-O ;-) Pouta a tak? Tak to beru! :-P
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » Pražský sraz přátel Cudnosti č. 7
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
I proti mé vůli?! :-O ;-) Pouta a tak? Tak to beru! :-P
Vy mě bavíte pánové ;o))))))
Že? ;-) Vždyť říkám (tedy píšu), že jsem nudný typ a má přítomnost nemůže nikoho ohromit... ;-) :-D
Tak teď už chápete proč ho tam chcu? Je to fakt komik a bavič v jednom :-D Prostě Ríša :-D
JEJDA! :-O :-/ Tak to je pro mne opravdu něco jako vyznamenání! Ale "bohužel" už jsem prostě takovej... Pro pobavení lidí prostě udělám skoro "vše". A kupodivu mi to ani nečiní zvláštní potíže...;-)
A možná právě pro ten smích, to pobavení, to "poplácání po zádech" to i dělám. Je něco hezčího jako srdeční smích?
Jinak je zajímavé, že tu najednou bývám poněkud častěji... ;-) :-D :-P
Smích od srdce přece prodlužuje život. Já se ráda směju ;o))))))
rm71: protože se něco chystá a nebude to rozhodně nuda, ta zvědavost je silnější, to je jasný, proto jsi zase zavítal mezi naše řady :-D
Potvůrka mi mluví z duše
Jasně. Něco je v povětří a zatím není jisté co...
Stejně jsem na reakci Martina (msteel) zvědavej... ;-) :-D
Jinak já humor přímo miluji a řechtám se každé blbině... ;-)
rm71: Nedělej Zagorku jestli si to dobře vybavuji tak v tom salonku je i podium a venku zahradní restaurace s temným parkem se spoustou zákoutí.
Vezmu tě tam na procházku. Milé dámy a jejich mazlíčci se mohou přidat. Vystoupení na podium je také možné , i když to podium nemohu zaručit , protože při návštěvě této restaurace odcházím s vždy z několika promile. Salonek , teda spíše sál bývá zadán dlouho do noci a to už poznám jen světlo a tmu.
Uspořádat sraz cudnosti 200 m od mé bývalé základní školy ????? V restauraci kam chodím každý rok na sraz se spolužáky??
Čí ruka vedla cudnost?? Že by sám velký konstruktér nebo snad bůh!!!!!
Skvělá volba.
Dějuji za pozornost
Cudnost vedla ruka Donatienova, bylo to jeho doporučení, zašli jsme tam a během chvilky jsme měli jasno. Pódium můžu potvrdit, je tam. Ale né že mi tam pošlapeš výstavku :-)
Mají tam výbornou tankovou Plzeň. Po domluvení srazu s personálem jsme se s Jančou nemohli dlouho odtrhnout od půllitrů.
jejda vy tu máte hotovo a já ani netuším kde to je, snad se to dozví má Paní ![]()
Určitě dozví ![]()
"Ale v běžné hospodě se nebude moct ani ukazovat", pravila posmutněle Madam :-))
A já jsem musel vidět příspěvky, než půjdu spinkat. Poprvé v životě se mi stalo, že jsem odcházel z discobaru za světla... Zdraví vás všechny "zkažený" Richard. Dobrou noc :-)
Donatien: Madam nemusí být tolik smutná třeba to nebude tak hrozné.
Tak už jsem se aspoň trochu vyspal, doplnil minerály a najedl jsem se. V hlavě to trochu hučí... Stav, který zná asi každý, jen já už ho neměl několik let. Zcela dobrovolná volba "skoro abstinenta", který pivo užíval takřka na předpis. A jak to tak sleduji, tak se k této variantě opět uchýlím... Nesnáším ty "návraty" do reality.:-/ Když on se ten můj přítel chtěl pobavit a já bych si tam jako popíječ nealkoholických nápojů připadal spíše jako dozor, než společník zábavy. Jediná útěcha, že se odvázal a opravdu si to užil. Potřeboval to jako sůl. Život se mnou není jednoduchý... ;-) :-D
Pro davue007: Proč si nezahrát na paní zpěvačku, která zrovna bude za pár dní (6.září) mít 70 let. A v celku mám její písničky i vcítění se do nich rád. Někdy je výhodné být zagorkou... :-P
Jinak se samozřejmě rád nechám provést sálem i zákoutím...;-) Určitě tam také budu poprvé... :-D
Pro Donatien: Ať není Paní smutná... Budeme v salónku a tam platí po určité dohodě s personálem pravidla "místních". Tudíž bych "přehlídku" nepohřbíval... ;-)
Ahoj Vojto myslis ,ze se najdou jeste 2volna mista ?? Pavlovi odpadla brigada tak by jsme taky radi dorazily a poznaly Vas vsechny co tam budete ??
Jé super, to víte že jo, přijeďte. Kapacita salónku naplněna není.
Dopnil jsem do seznamu účastníků na začátku tohoto vlákna další přihlášené, už je nás 29. Přátelé moji drazí, jste super. Těším se moc na vás všechy.
PS: Jestli dorazí Ríša a Davue007 přemluví svou ženu, tak nás bude 31.
No už se moc těšíme :-)
Tak to je účast opravdu obrovská, tak doufám, že tam navážu další nová přátelství, tak jako mám skvělé přátelé do teď z minulého srazu a velice si jich vážím, všech, vždyť oni ví, koho se to týká :-D
Taky se těšíme ;o)
Vidim, ze to bude velke :-) Mam chut se také pridat
Tak se přidejte Madam místo stále je :-)
Lidi, tak si to zítra hezky užijte, budu na vás vzpomínat.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » Pražský sraz přátel Cudnosti č. 7
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB