Téma: Ovládnut vlastní manželkou
Ahoj všem,
chtěl bych zde napsat co se mi stalo během posledního půl roku. Vše mi zavedlo až sem, na tuto stránku, kde bych chtěl požádat lidi z fóra o názor.
Začnu asi úplně od začátku. Vše vlastně odstartoval odchod mé dlouholeté kolegyně v kanceláři, která odešla do důchodu. Firma ke mě do kanceláře vybrala novou posilu přímo po škole. Byla to krásná brunetka se skvělou postavou. Já jako šťastně ženatý člověk s manželkou na mateřské jsem si ale nechal zajít chuť. Abych to zkrátil, nová kolegyně mi stále provokovala až jsem po 3 měsících podlehl a svolil jsem že půjdeme na kafe na které mi zvala už snad 10krát. Viděla nás spolu manželky kamarádka a vše jí řekla. Od té doby mi manželka připravila peklo na zemi a přišla s návrhem, že pokud si chci udržet rodinu a zároveň práci tak, že mi chce zamknout. Když mi vysvětlila o co jde tak mi bylo hodně blbě a ona to myslela zcela vážně. Tvrdí mi že to utuží náš vztah a budu myslet jen na ní...V pondělí mi má přijít CB a v úterý mám už jít do práce uzamčen. Pročetl jsem zde diskuze a spoustu recenzí a vše kolem CB. Lidé tvrdí že to změní vztah a dá nový impulz.