1

Téma: Ovládnut vlastní manželkou

Ahoj všem,

chtěl bych zde napsat co se mi stalo během posledního půl roku. Vše mi zavedlo až sem, na tuto stránku, kde bych chtěl požádat lidi z fóra o názor.

Začnu asi úplně od začátku. Vše vlastně odstartoval odchod mé dlouholeté kolegyně v kanceláři, která odešla do důchodu. Firma ke mě do kanceláře vybrala novou posilu přímo po škole. Byla to krásná brunetka se skvělou postavou. Já jako šťastně ženatý člověk s manželkou na mateřské jsem si ale nechal zajít chuť. Abych to zkrátil, nová kolegyně mi stále provokovala až jsem po 3 měsících podlehl a svolil jsem že půjdeme na kafe na které mi zvala už snad 10krát. Viděla nás spolu manželky kamarádka a vše jí řekla. Od té doby mi manželka připravila peklo na zemi a přišla s návrhem, že pokud si chci udržet rodinu a zároveň práci tak, že mi chce zamknout. Když mi vysvětlila o co jde tak mi bylo hodně blbě a ona to myslela zcela vážně. Tvrdí mi že to utuží náš vztah a budu myslet jen na ní...V pondělí mi má přijít CB a v úterý mám už jít do práce uzamčen. Pročetl jsem zde diskuze a spoustu recenzí a vše kolem CB. Lidé tvrdí že to změní vztah a dá nový impulz.

2

Re: Ovládnut vlastní manželkou

To dáš když si tě manželka nezamkne jenom proto aby si byl zamčenej :-)

3

Tak vítej mezi námi. Musím říci, že jsi docela smolař. Jednou si vyrazíš na kafe a hned se ti na to přišlo.Co se týče tvé manželky rozumná to žena.   Jaký typ pro tebe vybrala?

4

Chlape, za mě nevím. Jestli je to skutečně tak, jak píšeš, tak pro mě osobně je něco špatně. Ale zas mě neber úplně vážně. Pátý pivo na sluníčku, dneska máme naraženou 13' dělá svý big_smile

5

Přiznám se, že jsem velmi skeptická k tomu, zda je to reálný příběh. Pokud ano, tak jsem potom skeptická k tomu, zda to může fungovat. Tohle možná funguje v povídkách a fantaziích, v reálném životě musí být motivace u obou zúčastněných.

6

Nemůžu se zbavit dojmu, že je to vycucané z prstu. Kafe s kolegyní nic není, kamarádka rozhodně nemohla říct "všechno", protože ani k ničemu nedošlo. Kdyby to bylo z reálu, tak bych té huse řekl, že jestli chce rozbít rodinu a připravit dítě o tátu kvůli povídačkám nějaké "kamarádky", tak ať táhne, protože o takovou ženskou nikdo nestojí.

7 Naposledy upravil: davue007 (12.9.2016 07:12:08)

To by jste  koukal co dokážou takové žárlivky předvádět. Tak snad se ještě něco dovíme.

8

A ještě prosím tu o Karkulce :-)

9 Naposledy upravil: davue007 (12.9.2016 07:17:11)

O karkulce nééé. O zamykání!!!!

Já tomu věřím. Všechny holky jsou pany i moje máma je pana.

10

Tak pokud manželka nemá nějaké bdsm sklony tak mi to přijda jako blbost, ale třeba žiju na nějaké jiné planetě?

11

Použití pásu cudnosti sahá minimálně do středověku. Jako omezovací prostředek nemá s BDSM pranic společného. Ale lze jej v rámci BDSM hry použít. BDSM má určitá pravidla. To základní je konsenzus, tedy oboustranný souhlas. Pokud věc stojí tak, jak autor píše, je porušeno základní pravidlo BDSM. Pás by měl být údajně použit jako nekonsenzuální donucovací prostředek v partnerském vztahu. Ne hodnotím, zda je příspěvek možný, nebo nemožný, pravdivý nebo nepravdivý. Tak jak je napsán, vypovídá o použití neodsouhlaseného donucovacího prostředku, což může apriori být chápáno jako týrání, což nemá mezi partnery místo.
Proto, a vzhledem k titěrné zámince, pokud je příspěvek pravdivý, v tomto konkrétním vztahu podle mého není něco v pořádku.

12 Naposledy upravil: pani.potvurka (14.9.2016 11:44:32)

znáte vůbec někdo někoho kdo by z toho výše uvedeného důvodu (nevěra či případná nevěra) začal muže zamykat? Já teda ať pátrám jak pátrám v paměti tak ne.

13

Bývá to takový přídavný důvod k pořízení klícky, už jsem to slyšel od více pánů zákazníků. Ale aby to bylo konsensuální, musí ti dva k tomu už beztak mít sklony a ta případná nevěra je jen impuls k pořízení klícky.

/ Tato diskuse byla promazána - příspěvky mimo téma /

14

Vojto já spíš znám kluky, viz můj muž že ho prostě ten pocit vzrušoval a proto ukecal hlavně mě abych na tu hru přistoupila. Osobně si myslím že z důvodu nevěry si stejně ten chlap asi najde důvod jak se z toho dostat a nějak to buď okecat nebo nakamuflovat to tak že se z klícky nedostal, sami přece víme když je kroužek u CB větší než by měl že se z toho páni dostanou a pak se dostanou u zpátky....

15 Naposledy upravil: davue007 (14.9.2016 13:49:33)

No já mám pocit, že to mám již 20 dní na sobě bez ,právě pro ten pocit paní , že nemůžu být nevěrný.  Možná by šel sice s té klícky vytáhnou, ale na varlatech mě to zůstane vyset. No uznejte, kterou bych s tím okouzlil. Kolik je v této republice svobodných matek? Za kterýma se dá odkakovat? Třeba se to jen u paní zlomilo a chce si trochu pohrát a získat trocha jistoty.

Mě se to zdá uvěřitelné. Já Karla a jeho paní podporuji.

16

I v našem případě je částečný důvod ten, abych nemohl byt nevěrný, nebo navštěvovat profisominy. Ale hlavni důvod, alespoň z moji strany to není. Hlavni důvod je samozřejmě jiny, ale jako nerealny ten příběh taky nevidím.

17

Tak jak to s Tebou Karle zatím vypadá?