1

Téma: Tajné přání?

Dnes u nás padla taková otázka. Co by jsme chtěli v v reálu nového zkusit. Přiznám se, že BDSM je pro mne zejména poddání se Mé Paní. Tedy myšleno spíše v rovině psychické, s tím, že si Má Paní může dělat co si vzpomene. Automaticky přijímám trest, který je mi udělen a akceptuji hrátky své Paní. Přiznám se, že jsem nikdy nepřemýšlel o tom, že bych chtěl z vlastní vůle zkoušet něco konkrétního. Jsem spokojen s tím, že mne Má Paní může prostě použít a mám rád pocit oddanosti své Paní a radost z vědomí, že mohu své Paní posloužit tělem i duší. Možná, že mám pouze málo fantazie. Možná, že mne pouze zarazila myšlenka, že bych měl možná chtít dát své Paní něco více? Myšleno ve smyslu,... položit na oltář nějakou oběť...
Jak to máte vy. Máte v rámci BDSM praktik nějaké touhy něco zkusit, nebo svému protějšku touhu nabídnout něco zkusit. Nějakou novou aktivitu? A co vlastně. Co je vlastně jakoby dost, aby stálo za to o tom mluvit... Mám na mysli, takové to nějaké,... tajné přání. Chtěl/a bych se svým ,... zkusit to, nebo ono. Ať už z pozice dominantní osoby, nebo z pozice submisivní.
Možná jsem svoje pocity nevyslovil přesně,.... smile

2

Re: Tajné přání?

Já tedy rozumím,mám také sny a představy co bych chtěl zkusit,moje drahá polovička by nejspíš byla pro ale není dostatek soukromí. Bydlí s námi dospělý,náctilety a dvouletý synové. Tudíž je doma pořád plno.Ale třeba se jednou sny stanou skutečnosti

3

Já mám velmi jasnou představu, co bych ráda a můj drahý by nebyl proti, ale bohužel realizace by vyžadovala třetího a ten by to nedal. A hledat někoho jiného nehodlám. Takže zůstane o pikantní představy. smile

4 Naposledy upravil: Poe (13.9.2016 20:05:16)

Tedy opravdu osobní tajné, nevyslovené přání, které je předem odsouzeno k nerealizování? Není to ale smutná myšlenka? Mám na mysli ale něco trochu jiného. Čekáte od svého protějšku něco velkého, co je třeba překonávat, pokořit, nebo očekáváte nějaké velké "cíle" důkaz pokory, odevzdání se?
Nebo se vztah skládá z drobných střípků stereotypu a to vás oboustranně uspokojuje a ta tajná přání jsou nevyslovena, nenabídnuta a není co překonávat, posouvat?

5

Mám samozřejmě léta své představy a touhy. Má drahá o nich ví, některé ignoruje, některé občas zkusí, a jiné se za ta aléta daří uvádět do života k radosti obou, třeba nyní trvalé zamykání, odpírání a oddanost Paní bez výjimek. To je letošní novinka po letech pokusů a i jiné drobné maličkosti. A plno dalších tužeb a přání mám jak se vyvíjím dále a když je vhodná chvíle seznamuji s nimi svou drahou. Upřímně bez toho by mne to nebavilo, život je cesta, cesta je poznávání.

6

I my máme své představy ale některé jsou zatím nerealizovatelné,jako sehnat někoho rozumného do trojky,další se plní a samozřejmě nejvíc je spokojenost Madam a posouvánim hranic se i otevírají nové dveře.Bez toho by to byla nuda,takže nikdy neříkej nikdy,ale taky něco nejde a nebo přes to vlak nejede a po zjištění skutečnosti či vyzkoušení dveře zůstávají zavřené.

7

Tajná přání máme asi všichni. U nás jsou častým námětem hovorů, protože podle nich můžeme vyzkoušet nové věci a aspoň trochu tušíme, co toho druhého láká. Za poslední dva roky, kdy spolu o přáních víc mluvíme, to funguje líp a líp. První rok to ale bylo hodně těžké. Odhalit své nejtajnější tužby chce docela odvahu.

8

pbtrix plně souhlasím. Ale pokud se oba vážně milujeme, tak je to jednodušší. První sdělení, že jsem rád přivázaný nebo znehybněný bylo jednoduché, relativně. Později to bylo mnohem těžší, ale má láska to vzala a baví ji to. Jsou i věci, které neprošly nebo teprve čekají. Ale základ vztahu pro mne je, že se natolik známe, že mohu říci i své nejtajnější přání. Samozřejmě ne při nákupu a bez přípravy smile Ale třeba pochopit zamykání mé lásce trvalo déle, pochopit ne realizovat, to šlo rychleji jako hra. Ale nemám dnes problém říci cokoli a vážně miluji svoji ženu stále víc. Tahleta důvěra a otevřenost v nejhlubším soukromí je pro mne velmi podstaná věc, která přispívá k mému štěstí.

9

kocourek: ano, lépe bych to nenapsala, štěstí, důvěra a otevřenost. Beze strachu vzájemně sdílet svá nejtajnější přání a úvahy. Denně jsem vděčná, že takový vztah máme.

10

Ano SNY, touhy, přání. To má přeci každý člověk. Bez těchto věcí se přece ani nedá moc žít a žijem tak krátce že je neskutečně fajn když si můžem tyto sny zhmotňovat. A to jak v zálibách nebo v práci a neméně v sexuálnálních hrátkách. A je moc fajn o svých snech říci partnerovi, který ač to zprvu nechápe tu představu přijme a třeba i pomůže k její realizaci. My to tak máme a musím říct, že asi nemám sen ve smyslu něco zkusit co jsem nikdy nezkusila, ale spíš některé záležitosti bych ráda zopakovala, jelikož skutečnost byla moc krásná ;o) A stejně tak se stavím ke snům mého partnera v oblasti bdsm.... jednou přijde čas na každý sen.... ;o) I když jsme si jich spoustu už splnili ;o)

11

Jistě. Každý máme tu touhu si něco prožít, něco si vyzkoušet. Ale ne každý se umí "otevřít" a svému partnerovi to sdělí. Samozřejmě je pochopitelné nejen očekávat, ale chtít pomoci splnit sny i svému protějšku. Pokud to tak v partnerství funguje, není vůbec důvodu cokoliv měnit. ;-) Jenže po určitém "vymáčknutí" většinou přichází první komplikace. Partner  má zábrany a začne se k problému stavět odmítavě. V horším případě ho začne považovat za zvrhlíka, nebo až úchyla. Toho se "postižený" jedinec obává nejvíce, a proto raději hledá "pomoc" u profesionálů nebo si na to najde "bokovku". A přitom stačí být již u představování s budoucím partnerem jen kapku sdílnější a nebudovat něco co v podstatě budoucnost ani nemá... To je podle mého základ. Proč je tedy tolik plně nefungujících vztahů?

12

I Já to tak vidím,sex je základ vztahu,když nefunguje podle představ,nefunguje ani to ostatni. Buď si lidi rozumí a vyhoví nebo to ten druhy bude vždy hledat jinde.Tak to je.Amen.

13

Tak proto jsme s Tlapíkem pořád jen sexovali a sexovali a pak teprve mluvili o sobě :-D
Jo přesně jak říkáte, když si lidé nerozumí v sexu, tak jde vše do kopru, ať se snaží, jak se snaží.

14

Pro Xenu:  I tohle je tedy řešení... ;-) :-D
          Já ho tedy až tak nevyužívám, ale proti gustu...  Hlavně, když to funguje. ;-) :-D

15

spank.man: Nesouhlasim. Sex nemuze byt zakladem vztahu. Krasny sex muze byt i pravidelne s prostitutkou a vztah to nedela. Vztah dela neco jineho.

16

Marquis : Zjevně má každý svůj názor. Sex s prostitutkou by pro mne nikdy nebyl krásný, povznášející, jen a pouze tělesně uvolňující, lepší verze, ne jiná verze masturbace.
My si porozuměli v životním náhledu, pocitech a o sexu jsme se bavili hned potom, sice okrajově ale bavili. A každý to může mít jinak, ale pro mne společné zážitky z kultury, památek, duchovna atd. jsou dost důležité, ale sex je důležitý a bez něj to nejde. Tím ovšem apriori nechci tvrdit, že sex musí být základem vztahu. To bych to nesmyslné tvrzení /pro nás osobně/ stavěl na hlavu. A to úžasné zlepšení našeho vztahu zase souvisí se sexem, respektive jeho nedostatkem smile prostě je velmi důležitý, ale nemůže být jediným pojítkem vztahu, ale bez něj to nefunguje. Vím to, tolik osobně za sebe.

17

Marquis deViante:Kazdy to má jinak,pro mě je sex a nemyslím čiště prcani ale to vše kolem,základ.Povídat si můžu ze ségrou nebo babičkou,kamarádkou,samozřejmě ne jen sex dělá vztah,ale mě by zase neuspokojila prostitutka nebo náhodna kundicka zbalena na diskotéce.Mám se rad a nemam potřebu cokoliv chytit.A vychutnat si sex s někým náhodným s plno ochranyma pomuckama které ani tak nepomůžou a i tak ,ale jak rikam,každý to má jinak.

18

Hlavně záleží na schopnosti sladit v páru to, co oběma vyhovuje. A to i v sexu.

19 Naposledy upravil: Ellen35 (16.9.2016 22:40:55)

Tak jestli se muzu zapojit i ja ,coz tady delam malo,tak si myslim a z vlastni zkusenosti vim ,ze vetsina muzu si hleda bokovky ,nebo prostitutky jen a hlavne z jedineho duvodu,protoze se doma boji vyslovit a zrealizovat svy tajny prani .Myslim si ,ze vztah je hlavne o sexu a porozumeni ,kdyz klape tohle klape i vetsina veci a plno lidi by nezahybalo a nerozvadelo,kdyby  doma aspon obcas dostaly to po cem touzi,takze za me tajna prani si urcite plnit a mluvit o nich.Taky se mi libi jak tady urcity lidi pisou o prostitutkach ,jak se boji ze neco muzou chytit a jak to vzdy musi byt chladny a nezajimavy,vy co jste cuckoldi nebo ty co se vam libi ,ze vase zeny uspokujuje nekdo jinej ,vy mate jako 100 procentni jistotu ,ze ten vas milenec tu vasi nikdy nicim nemuze nakazit ??? Ted je mi lito ,ze jsem tady byla uprimna a vsem rekla co delam ,protoze si myslim ze v hodne vecech je to trochu jinak a mozna i proto z tohoto  duvodu jsem se toho srazu bala ,plno chlapu co ke mne chodi ma doma rodinu ,nechteji ani oni ani ja nic chytit a myslite si ,ze s urcityma si to nejde uzit ,hlavne s tema co se zname dyl a vime po cem oba touzime ,ale to jsem odbocila,tak jen za me ,sex a ne jen styk ,je moc dulezitej ale nejdulezitejsi je o vsem co by jsme chtely otevrene mluvit a zabranit stereotypu ...

20 Naposledy upravil: spank.man (17.9.2016 05:17:58)

Ellen35: reaguji na tebe: cuckold jsem,ale ani já ani Maddamme nemáme potřebu,aby měla X milenců,proto se nám nedaří najít to co hledáme,není to o tom,že by Maddamme chtěla prince na bílém koni nebo Brada Pitta,ale o tom,aby ji sednul a šlo mu o to o co nám,ani ona nemá potřebu střídat partnery,stačí pouze jeden který ji dá to, co ji nedám já v sexu,tím myslím větší penis a chuť na klasický sex. O tom je myslím náš cuckolding nebo jak to napsat,a přesně i to plnění přání . Jestliže ji něco nemůžu dopřát já,tak mám potřebu ji to splnit jinak. Co se týka toho co děláš,já osobně s tím problém nemám  i já znám holky co se tím živily a povahově jsou o hodně lepší než ty s PROMINUTÍM ztrápený, závistivý, obtloustlý kundy ve fabrice,protože vnímají a vidí co chlapy dokážou na rozdíl od těch co si myslí,že právě ten jejich jim je věrný,protože sedí každý den v hospodě. Ale co se týka sexu s prostitkou,tak prostě za mě osobně si ho nikdy neužiju tak jak bych chtěl,protože třeba orální sex a jiné libůstky se mi příčí a za druhé ani nejsem ze sorty lidí,který by si to mohl dopřávat 3×do týdne,myslím tím finančně (samozřejmě myšleno být sám a bez Maddamme). Tak že za mě,co děláš neodsuzuju ani nesoudím,o tom není povaha člověka a to jaky je,je to čistě tvoje věc,pouze jsem se snažil vysvětlit svůj postoj k tomu všemu.A souhlasím s tebou,
" Myslim si ,ze vztah je hlavne o sexu a porozumeni ,kdyz klape tohle klape i vetsina veci a plno lidi by nezahybalo a nerozvadelo,kdyby  doma aspon obcas dostaly to po cem touzi,takze za me tajna prani si urcite plnit a mluvit o nich."

21

To je pořád jen to fýzis,ale kde je to duchovno? Na mě ,když to přijďte a mám nějaké to přání tak  jdu ze zásady do kostela ke zpovědi a tam mě daj dohromady.

22

Spank.man: Ano takhle máme cuckold i my a funguje to už přes rok,u nás to není o velikosti sice,ale tom,když chci zamčeného chlapa kvůli chování tak i já potřebuji sex,což trvale zamčený nesplní ty kvality :-). Máme milence,kterému to doma nefunguje kvůli nemocné manželce,ale  jinak jim to klape,proč se tedy rozvádět?  Tak že tak nějak jistotu máme,že ten trojúhelník funguje. I tak to jde a je to o náhodě,která vyšla a plně chápu,jak to Maddamme se Spankym chtějí a myslí. Taky nemám chuť a žaludek střídat muže,to bych si to raději odpustila  ;-).

23

Zenasklicem: ;-)
davue007: :-D plně chápu,i já začínám přemýšlet o zpovědi a bohu :-D ale pak si otevřu láhev vína a zase mě to přejde :-D vypiju krev páně a ono se mi to postupně rozleží v té kedlubně.

24

Sex je neco jako koreni vztahu. Koreni se nada jist samo, ale kdyz tam neni, je to citit a chybi.
spank.man: Pokud si nedokazes hezky popovidat se svou partnerkou, promin mi, prosim, ale urcite nezijes ve vztahu. Jak resis problemy, ktere se v zivote vyskytnou? Sexem?
kocourek: Nemoc se da chytnou ruzne. Napr. odmitnes podat nekomu ruku pri obchodnim jednani, jenom kvuli svemu strachu z nakazy? Ta pravdepodobnost nakazy v tomto pripade je realna i kdyz nizka.
Ellen35: Asi to nejlepe muzes poznat. Mela jsi nekdy vyborny sex se zakaznikem? To znamena ze mas nejakou potrebu, predstavu jak tu potrebu naplnit a nekdo prijde a vsechno to uskutecni na vybornou. (A jeste i zaplati jako bonus smile Stava se Ti to?

25

Po mnoha letech vztahu asi známe přání našich Madam a oni naše, jen to skloubit tak, aby byla spokojenost na obou stranách. Někdy je potřeba vyměnit i role, sex musí být, bez toho to nejde. Já jsem třeba v reálném životě spíš sub, který ovšem nenápadně manévruje tak, aby bylo po jeho, v posteli, když už na sex dojde, jsem ale dom já a Madam je v tu chvíli pod mojí kontrolou. Každý to máme prostě jinak a nejde nasadit nějaký univerzální recept na spokojenost ve vztahu. A když zajdeme do nějakého extrému (pro nás, pro jiné třeba nikoliv), tak se to musí líbit oběma a někdy je to docela psycho poznat, kde je hranice mezi líbí / nelíbí.