Pro Marquuis deViante :ano ,mam i takove zakazniky,je to vzdy ,ale o tom ,ze jsou to staly hosti s kteryma si rozumim ,potom je to jako s milencem a kolikrat i zapomenu ,ze mi ma zaplatit
I kdyz je pravda ,ze takovy hosti ne jen ze nechavaji dyzka ,ale nosi mi i kvetiny a darky ,protoze vedi ,ze i to mam rada ,to je potom uplne jiny sex ,nez kdyz prijde nekdo koho vidim poprve a i se malinko stydim ,proste je to o tom ze chodi pravidelne a nestydime se sobe otevrit ve vsem ,takze jak rikas ,vzdy rikam je to spojeny prijemny s uzitecnym ,ale zas je pravda ,ze nekdy je to jen prace ,cas a penize
A pro Tlapika odpovim jen ,ze ted uz to vidim jinak ,nez kdyz jsem se tady vsem otevrene priznala ,nikdo z mych znamych to o me nevi a ted kdyz melo prijit na sraz ,vlastne jsme nejely kvuli me ,protoze proste delam neco ,co asi nikdo z vas a asi nechci ,aby jsem se koukala do oci nekomu ,kdo mi to muze kdykoliv predhodit a ja vim ,ze by me to asi vadilo ,takze az tam pojede taky nekdo ,kdo se zivi jako ja ,tak aspon tam nebudu v takovy prevaze a nebude mi tak trapne vis.. Nevim jestli se umis vzit do my kuze ,ale i tak zivot jde dal a tady muzu aspon byt dal neviditelna