1

Téma: Peníze jako výchovný prostředek

Má Paní se rozhodla rozšířit svojí vládu nade mnou nově tím, že bude dostávat na svůj účet celý můj měsíční příjem, z něhož bude hradit ekonomický chod rodiny a mě ponechá pouze malé kapesné, jehož přesná výše bude závislá na její spokojenosti s mojí "službou". Tímto prý budu také motivován podávat lepší výkon ve všech oblastech, jinak zůstanu zcela bez peněz. Není to samozřejmě pouze její rozhodnutí, ale dostala k tomu i mé svolení a rozhodně ji nemám důvod podezírat z  jakéhokoliv vykořisťování. Jedná se pouze o další výchovný prostředek, který se na mně rozhodla uplatnit.
Celkem by mě v této souvislosti zajímalo, zda to má někdo také podobně nastaveno.

2 Naposledy upravil: spank.man (20.9.2016 18:37:45)

Re: Peníze jako výchovný prostředek

My máme peníze kompletně společný a nepřijde mi to vhodné ani byxh do toho nešel.Myslím ze pro zdravého chlapa který je schopný sexu kdykoliv,není impotent je klíč v rukou ženy velmi dostatečná motivace,kdy při poslušnosti dojde alespoň k chvikovemu sundání na masáž či jiné příjemné věci  (nemyslím hned orgasmus) ale být frustrovany ze zamčení a ještě z toho že si nemůžu zajít třeba na pivko nebo koupit něco a udělat si radost nehledě na to,z čeho uděláš radost Madam občas,myslim květinu,či jiný darecek,který ženu vždy potěší.

3

To je samozřejmě tvůj pohled na věc, který respektuji. Nicméně, my se snažíme jít cestou maximální disciplíny a nevnímám to jako přílišnou oběť.

4

Ano a to to je tvůj pohled,který respektuju zase já ;-) Ptal si se jak to má kdo nastaveno,tak jsem odpověděl ;-)

5

Tak u nás je spotřeba se rovná  spotřebě letadla při startu.Já utrácím a paní šetří za tři. V podstatě to mám stejné jako ty zbude mě jen malá hotovost.  Ovšem nejedná se o výchovný prostředek dělám to rád a z lásky.