Téma: Čím mazat
Zdravím,
se svojí partnerkou/Paní již po x-té experimentujeme na téma mé cudnosti (vypadá zapáleněji než v předchozích případech, tak bych chtěl maximálně podpořit), ale mám problém vydržet po delší dobu zamčený.
Začínali jsme s CB6000, u které jsem si nedokázal ideálně nastavit, jaká kombinace mi doopravdy sedí. Poté jsme pořídili pár jiných klícek, ale v žádné se nedalo vydržet dost dlouho (také byl problém, že jsme to kolikrát prostě zabalili), až jsem se vrátil zpět k plastové CB6000, dodal k ní kovový kroužek, odzkoušel ostatní díly a hle, ideál byl na světě. Vydržel jsem i 6 dní, pak na hygienu a zase hned zpátky a nedělalo mi to problém až do chvíle, kdy jsem měl silnou erekci a klícka praskla. Párkrát jsem ji ještě podlepil a když se začala prasklina roztahovat, izolepa se shrnula a já jsem si rozedřel kůžičku do krve.
Po nějaké pauze jsme pořídili Holitrainer, vyhladil jsem všechny hrany do nejmenšího detailu. Jsem přesvědčen, že jsem nikdy tak skvěle padnoucí klícku bez jediné hranky neměl, ale přesto v ní vydržím řádově 12-30 hodin, poté objevuji odřeniny do krve v místě kde přechází kůžička penisu v šourek (na spodní straně) a nastává doba léčení.
Mám jeden z tipů a to ten, že je to způsobeno tím, čím mažu (vždy to bylo tělové mléko, ale pokaždé jiné, to původní už nevím, které to je), tak bych se chtěl nejprve vás tady zeptat na nějaké, podle vás ideální mazání. Neřešil jste někdo podobný problém (např. byť to byla dobrá klícka, tak vy jste se zkrátka na ni nedokázali adaptovat), nemáte někdo nějaký tip, co se s tím dá nejlépe dělat a čím mazat?