51

Re: Maddamme a Spankman

Hm dnes 55 dní ... denně posouváme hranici možného a jde to smile

52

Madam orgasmus asi opravdu dlouho nebude,včera jsme otestovali hlavicí novou a ztraceny,kdy mi Maddamme primackla hlavicí na uzdicku a penis na břicho,vypadalo to úžasně ale málem jsem pak zešílel když nic.Nástup obrovskej ale orgasmus nikde,nebýt děti v pokoji tak řvu a nadávám.My to máme minimálně do vánoc a teď ještě začneme nějak bodování a ukoncuju kouření cigaret tak to do toho zapojime.Tak ti ani nevím jestli ty Vánoce jsou reálné. A myslím že ten orgasmus není tak důležitý.Určitě se tím všechno pokazí a začíná se znova a to je škoda ne Kocourku :-)

53 Naposledy upravil: spank.man (19.9.2016 06:13:26)

Jinak Madam Potvurko, když se Vám něco líbí,tak to přeči nepokazíte :-) co by si pak kocourek pomyslel o Vaší důslednosti? Jsme přeci zamčení pro Vaši spokojenost,nebo ne? :-D

54 Naposledy upravil: spank.man (19.9.2016 07:52:10)

Tak dnes 56 zamčení a shrnutí poznatků.Za celou dobu jsem neprosil o orgasmus bez toho zvládám dobře,pouze se moje prosby otočili k občasnému sundání a malou rozcvičku k prokrvení,čemuž ne vždy bylo vyhověno,ale zase nečekaně mi byl asi za tu dobu ve formě odměny udělán asi 3krat zkažený orgasmus a 2×upuštěno přes prostatu.Vcera jsme testovali novou hlavici,ta Madam velmi vyhovuje a bylo mi sundáno pc,kroužek ne a mohl jsem i zasunout ale jak to tak je "dělal jsem pohyby a opravdu moc jich nebylo" tak mě Maddamme jasně řekla ze k tomuhle "ho  nepotřebuje" a vzala ho do teplejch, jak se říká,ono když to má stát s kroužkem tak nic moc ale pak už stál,snažil jsem se jí u prosit aby měla trpělivost,páč opravdu stačí pár pohybů a je to,tak nejdřív to málem špatně pochopila a byl jsem málem zase v kleci že se ofrnuju ale pak naštěstí zpomalila a přišla na řadu hlavice,různé zkoumání poloh na údu až přišla na tu správnou,kdy přitiskla hlavici na uzdičku a pindourka na břicho a to byla jízda,kdy jsem myslel že bouchnu ,ale tím jak to vrní na stejným místě bez pohybu přišel jenom výron,kdy se mi chtělo brečet. Clovek byl tak blízko vrcholu  (asi jako když si na technoparty dáte extázi a v nejlepším vypnou proud a přestanou hrát :-D).Jinak shrnutí :55 dní orgasmus mi nechybí,ale tím jak je mnoho povinnosti nezbývá čas odloučením na fyzický kontakt myšleno hlazení líbání uspokojování Madam a tohle nedávám,už jsem měl párkrát chuť se na to vysrat,ale zvladli jsme to,jinak za mě nejsem žádný platonicky milovnik,ve vztahu potrebuju fyzično pak si myslím že ten orgasmus není potřeba ( tím nechci říct,že chci být trvale bez),že takhle zůstává subik stále ve stavu nadrzenem a pozorném.A rady pro Madam,vždy se to dá posunout o pár dní až z toho bude XX měsíců,ale bez fyzického kontaktu alespoň u mě to nedávám. Konec vysílání.

55

Tak dnes 60dni trvalého zamčení a popravdě nadrzenost už začíná být čím dál víc nezvladetelná a Maddamme je absolutně neoblomná,to mě ještě čekají ještě 3 měsíce a dle toho jak se chová začínám mit obavy,jestli to ne prodlouží ale snad jí přesvědčí, že už jsem poslušný za tu dobu. I když ani to nemusí pomoct. K tomu už přišel menší kroužek na holitrainer,když už jsem si zvykl na noční erekce,tak naštěstí až od pondělí výměna.A pak od znova si zvykat.

56

Je skvělé číst, jak je Maddamme absolutně neoblomná. Uklidní tě trochu, když ti řeknu, že Tlapík je na tom také tak stejně a myslím si, že 3 měsíce také bude čekat s tebou?

57

Ona Maddamme neřekla které vánoce a chudák kocourek je na tom úplně stejně o den jenom.Ale my Vás zlomíme tak drsný nebudete :-)

58

:-D :-D :-D To si nemyslím. Když si ženská něco zamane a ještě ke všemu jí to baví???? Tak přece nebude sama proti sobě a jen tak si to nenechá ujít a když vidíme výsledky vašeho chování? No a jestliže je rok 2016? Tak 2020, to je krásný číslo, už od pohledu zajímavě vypadající :-D :-D

59

A to jsem to měl mít až do vánoc bez sundání,jenom prostatu od toho nastesti Maddamme upustila :-)

60

A to je škoda,protože pak teprve poznáš všechny pocity nadrženosti.A myslím ze uvolnění přes prostatu je dostačující než se naučíte poslouchat a zkrotnete jak beránci :-D

61 Naposledy upravil: davue007 (23.9.2016 12:34:55)

Joo je potřeba to sem takhle napsat Za posledních 30 dnů jsem musel vystačit s jedním číslem. Jen doufám,že se paní neprokliká až sem.  To bych si  jen pohoršil. Zamčený deník už nepotřebuji. Už jsou  všechny dny už jen červené a ty co nejsou tak budou. Klidně si to mohu naklikat dopředu tak do poloviny října. Co přijela paní z dovolené tak
se fakt nenudíme. Paní to začlo hrozně bavit. Mám to prej na furt hrozně jí to vyhovuje.
A to všechno dělá jen pro moje dobro a z lásky.

Ježíš jak já ji miluji.

62

Jo,jo manžel si taky myslel,že povolím,ze začátku a po měsíci začal trénovat i sám análek  aby zvládal přípínák a měl alespoň nějaké uvolnění :-D A zvládnul rok bez orgasmu :-D Všechno jde když se chce.

63

Coze? Rok bez orgasmu? To by mi asi uz slušně hrabalo, stacil mi mesica byl jsem jak polosilenej. Ale je pravda, ze kdyby se moje láska, začala orientovat vylozene do dominantní pozice včetně nefalsovaneho výcviku mne v její submisivni cubku, tak bych určitě vydržel mnohem déle bez remcani. Umím si představit ze metoda vyprasku za prohřešky a pripinaku za odměnu by mne dostatecne motivovala...

64 Naposledy upravil: davue007 (23.9.2016 14:08:17)

Brrrrr z toho mě mrazí musím říct gooogle aby na toto fórum zapomněli.

Bicí nástroj už doma také máme. Doufám,že bude dlouho zahálet.

65

Věřím, že je to těžké, hrozná představa rok bez orgasmu, ale když se zamyslím do detailů? To co ten subík prožívá během toho roku zamčení, jaké silné pocity vzrušení, dráždění mu jeho klíčnice dopřává a dopřávat rozhodně ale musí, jinak to jsou muka a je to celé o ničem, tak je to krásný, dlouhý, vzrušující rok.

Můj Tlapík má někdy pocity, že prožívá tantrický sex, když se mu maximálně věnuji a že si opravdu dávám záležet, aby byl spokojený né orgasmem, to je jen frk, frk a je po všem. Myslím, ať vnímá a cítí tu rozkoš, kterou prožívá a pro mě je poděkováním, že se mi chvěje v náruči jako malé dítě a je neskutečně blažený ten jeho pohled a spokojený a to pro nás je ten pohon a motor zároveň, proč ty orgasmy nemít, že to jsou jen střiky, které trvají pár sekund, ale být bez nich, to je chlapácký a hlavně to jiné kolem, to trvá pořád a neustále.

66

Ano je to o tom se mu věnovat a i je vzrušuje ta přísnost a to,že Madam nepovoli a ze mu dává neustále najevo,že to musí zvládnout a ze to dělá pro ni.A pak takový 20ti minutový ztracený a jiné libůstky,tomu se orgasmus nevyrovná ani v nejmenším.Ale je to opravdu o te komunikaci jinak to vzdá. Taky mi jednou rozlomil PC ale když pochopil že neustoupim,do tří dnů ho měl znovu :-D

67

Aha aha, tak já se dám do pořádku. Štěstí přeje připraveným. Jeden tady nikdy neví kdy bude análně odpaněn.

68

Ta naše neoblomnost, tvrdost, důslednost někdy i krutost je naprosto vzrušuje a přesně o tom to celé je pořád se doplňovat a vzrušovat a bez komunikace to nejde, to s tebou souhlasím zenosklicem70.
My máme kovový, takže tohle se nám naštěstí nemůže stát :-D

davue007: Buď vždy připraven, anální odpanění je sakra krásná věc ;-)

69 Naposledy upravil: davue007 (23.9.2016 15:32:32)

Xeno: V mém případě musím investovat do oprav. Proč? Pootevřel jsem nové dveře....nelze napsat veřejné.

70

Zenas klíčem70: moc děkuju Madam,to  co jsem psal,bylo myšleno ze začátku zamykání a ne po dvouch měsících,kdy jsem se těšil už na volnější režim a ne,že Maddamme to veme vážně a nesundá to vůbec :-(

71 Naposledy upravil: zenasklicem70 (24.9.2016 07:50:33)

:-D a o tom zamykání přeci je :-D.Naučit se trpělivosti,sebeovládání,dokonale uspokojit Madam a myslím že Maddamme to začalo tak bavit tím,že už jí do toho nekecáš a má v moci tvého "ptáčka",že si užiješ ještě spoustu zajímavých chvilek.Ono to opravdu začne bavit až když to neřídí zamčený ale klíčníce.Pak už ani pro ni není cesta zpět. ;-)

72 Naposledy upravil: spank.man (24.9.2016 12:17:06)

Den 61 prvni:Večer jsem se těšil na oslavu 60teho dne zamčení. Už v práci jsem si plánoval večer,testování hlavice na Madam,protože se jí  velmi zamlouvá a funkci plňí dobře,pak jsem si "myslel" že by mohlo dojít k sundání a dlouhé masáži s následným ztracenym orgasmem. A hle jako v životě vše bylo jinak. Uložili jsme potomka,koupel svíčky a když se mě ujala Maddamme dráždit tak jen tak letmo pronesla že co jsem to psal včera na cudnosti ze po tom vlastně toužím a že si toho všimla i Zenasklicem70 tak proč to nezkusit, když už to měla v plánu, jen co si na novy holitrainer pořádně zvyknu a že jsem ji to vlastně usnadnil. OKAMŽITĚ jsem začal vysvětlovat,že tak to není že jenom píšu pravdivě jak to máme,začal jsem prosit,źadonit ale.........čím víc jsem to zkoušel,tím víc začala zvedat hlas až to skončilo slovy "přestaň nebo jdeme spát,jak jsem to řekla tak to bude a už žádný žebrání" docela už přísným tónem,že jsem zmlknul,zasunul anální kolík tam kam každou noc,a nechal se dráždit hlavicí přes plast až jsem vytekl bez ničeho :-( .A ano mohl jsem ho sundat,ale pouze na hygienu a tím to pro mě na tři měsíce úplně skončilo. Pouze trénovat análek abych byl připravený na přípínák a na naší novou hračku anální vibrator na prostatu,který dorazí v pondělí. Pak jsem se věnoval Madam a po jejím uspokojení odešla ležet do patra se slovy "tři měsíce bez sundání pouze v případě že se zlepší chování a budeš pozornější,ale nedostatků máš ještě spoustu,tak asi oba víme jak to bude a smích a bylo. Tím to bych to ještě jednou poděkovat Zenasklicem70 která byla tak " pozorná" a všimla si toho co jsem psal.A myslím že i ostatní kličnice jako Xena a Paní.Potvůrka se připojí k podpoře Maddamme.
Tak že od pondělí mensi kroužek a sundání v nedohlednu :-(

73

No co k tomu dodat.....tesim se na další týdny,měsíce a roky s klíčem v mých rukou.

74

Rádo se stalo   :-D

75

Tak ti spank.man taky moc děkuji... to Madam Potvurka určitě už nepřehlédne... smile