Téma: Tvrdá pulzující tepna na penisu

Mám problém. Na penise se mi objevila tvrdá pulzující žíla mám za to že je to tepna, při prohmatání je velmi tvrdá a připomíná jako nějaký drát, který vystupuje od kořene až po žalud. Nejviditelnější je to při erekci samozřejmě. V klidu tu tvrdou tepnu můžu nahmatat také a někdy i docela dost bolí. Mám to už několik něsíců, zkoušel jsem protizánětlivé masti ale to nepomáhá. Mohu se zeptat zda tento problém tady už někdo měl a jestli to nějak vyléčil? Děkuji.

2

Re: Tvrdá pulzující tepna na penisu

Jediná rozumná rada je jít k lékaři, ideálně k urologovi.

3 Naposledy upravil: davue007 (24.9.2016 21:11:44)

Pokud jde o modrou žilku.

Modré žiky na kůži šourku  zlepšení nastalo po užívání tablet hemostop dvojitá dávka. Cévní stěny se stali více pružné a pevné. V podstatě se mě vylepšili všechny vystouplé žíly,na nártech,na hřbetu rukou.

Źilky vnikají v souvislosti s větším námahou tlakem krve v žilách. Pravěpodobně je pro tebe klícka malá a zaškrcuje ti cévy což zhoršuje odtok krve. Pravděpodobně si cítil i jemné pálení.

Stejný efekt jako když si utáhneš pevně brusle.

Nedávno se mě i stalo,že žilka praskla a udělala se modřina,která se vztřebala za 2 dny
Takovouto žilu mám také od kořene k žaludu. Měl jsem jí už před nošením CB.

4

Jednu takovou žilku mám občas (3x do roka?)po vypětí či velkém vzrušení (nesouvisí s orgasmem) ale zmizí cca do půl hodiny, je nepříjemná na pohmat (psychicky) ale nikdi nebolí a není tak dlouhá, je to jakoby laicky ztenčená žíla co naběhne. Také doporučuji urologa.