76

Re: Maddamme a Spankman

Tak dnes 62 dní. A proč myslíte, že jsem v neděli tak brzy vgzhůru, co mne asi probudilo? smile

77

Hlad.

78

Taky mně probudil "hlad" big_smile .. A nepotřebuje ani takovou dobu :-o

79

Touha dojít paní pro koblihy ke snídani a zbavit se ranní erekce,která tě určitě stejně bude trápít z přestávkami tak do 13:00 hodin.

80

Představa, že by mne Paní uplně zbavila starostí s orgasmy "přes penis", nechala mi ho už nastálo zamčený a čas od času mi ojížděla anál se mi moc líbí... Prostě stát se její anální čubkou, která už ohon nebude potřebovat... Samozřejmě při jeho častém dráždění ale s naprostým a úplným vyloučením jakéhokoliv i zkaženého orgasmu... Být prostě odkázaný na prostatu... Asi hodně nereálné, ale super!

81

Tak to teď vypadá se mnou "zatím s tím že klícku nesundam ani na hraní.

82

Teda rikam si jestli ti mam spis zavidet nebo litovat. Asi si to neumím představit byt uplne bez sexu. Dlouhodobe zamykani je super, ale to bych asi doma fakt musel mit pravou dominu, abychom to měli jako vy. Ikdyž nikdy nevis co se z toho muze vyvinout. Taky jsi asi nepredpokladal, ze už ho ani neuvidis a jak čtu vás příběh, role jsou doma jasne stanoveny. Klobouk dolu, trochu závidím, ale hlavne preju čistou mysl a pevne nervy.

83

Diky,je to záhul jako prase na psychiku a bez "sexu"nejsem jen ho prostě nevyndám. A je to hlavně o komunikaci a provokacích a taky někdy chybí a pak jsem s nervama v hajzlu.

84

Jasny ja ti rozumím, mam to taky tak, jen ne tolik dnu v kuse. Většinou kdyz se blížíme k 30ce, tak uz to zena nevydrží a odemkne mne. Ale chtel bych to zkusit dlouhodobe. Jenže ona si se mnou hraje a 14 dni nemáme vubec žádný sex, to pak je na psychiku katastrofální. A kdyby mi to udělala treba po 50ti dnech, tak to by byla fakt zkouška...

85

Jo dneska mi začíná 63 den tak vím :-D

86

Spanky a sundavate kazdy den na hygienu?
Jinak super. 63 dní. Jen tak dal. Chce to tvou pevnou mysl a maddamme pevnou prisnou ruku. A jak pise Xena, je to hlavne o tom vzrušení a komunikaci. Moc rada ctu tve aktualni pocity z podzamci. Jen tak dal.
Jak resite nejake zkraty? Kdy uz toho.mas nejak plny zuby a nejradeji by jsi se na to vyprdl?.nebo to nejak odezni? Jdes si zabehat? Nebo ti pomuze vyprask?

87 Naposledy upravil: spank.man (29.9.2016 17:40:25)

MadamVal:nesundavame na hygienu denně tak jednou za 3-4dny,zkraty mám zatím v hlavě občas a tím ze dělam 12ky tak je to ukrutny někdy,komunikace a vzrušení je základ taky s tim bojujeme a jak si Maddamme nevšimne,nebo treba nenapíše den dva tak jsem uplně v prdeli psychicky (a ji staci 2-3 slova a já čekal něco jineho) a taky už jsem se na to chtěl několikrát vysrat.Výprask by pomohl klidně obden ale s dětmi to prostě není jak by člověk chtěl. Ale je o fakt peklo už teď už se mi honí v hlavě myšlenky se na to vykašlat.Na jednu stranu je to super ale jakmile je to bez všímání tak se to nedá.

88

Ale zatím mám opravdu nelítostnou klíčníci,takže i kdybych chtěl sebevíc tak to nesundam,teď je jenom to ustát a rozmyslet si každý zkrat i když někdy to nejde a umění klicnice naslouchat a když je nejhůř tak umět pomoct :-) nemyslim odemknout.

89 Naposledy upravil: spank.man (29.9.2016 22:04:42)

Tak 67 den a trochu o psychice. Mam toho plný brejle,to je jasný,orgasmus mě tak nějak přestal zajímat a nechybí mi,ale nesundat klec s vidinou takový doby je na psychiku opravdu náročný a jsem v totálním psychickým vypětí jaký jsem v životě nezažil. Zamčení pomáhá Maddamme nekompromisní nedání klíčů a i doba zamčení protože už to asi nikdo nechce absolvovat znovu. Když jsme začínali,mělo byt všechno jinak, zpousty ztracených orgasmů,když se budu chovat jak mám a Maddamme bude spokojená. To sice je,ale jelikož mi chce ukázat jak dokáže být přísná v případě opačném a vzrušuje ji ten můj stav, tak se rozhodla pro extrém. Jak to vidím z mého pohledu : Určitě to jsou zajímavé nadržené stavy a stále to graduje,za druhé jelikož jsem já nadržený mám chuť o tom mluvit víc než je zdrávo ale držím se. Mam i zakázáno říkat slova,už to nedám,nezvládám to a tak. Určitě se snažím vyhýbat výměně názorů a hodně si rozmyslim jestli vyjedu kvůli něčemu,ale zase by se člověk neměl bát svůj názor říct a klíčnice by případně neměla situaci promítnout do případného hraní. Jsem sice subík ale taky stále chlap a ne hadr na podlahu. V tomhle je myslím velká část úspěchu,když klíčnice nebude brát některé věci jako samozřejmost ale stále jako důsledek zamčení a změny chování . Normálně chlapi některé věci nedělají a bez zamčení dělat nebudou :-). A jako by si měl zamčený uvědomit,že neustálé mektání o tom nikoho nebaví a muže tím vše pokazit,tak i klíčnice si musí uvědomit,že ona má sex kdykoliv louskne prstem,tak to neznamená že by si zamčeného měla všímat jenom když má ona náladu. A nemyslim jenom neustálým vzrušováním ale i trestáním a dávánim najevo proč je zamčený. Když to vemu obrazně,tak každá žena já ráda,když ji muž často lichotí a říká,jak ji miluje a u toho zamčení to je stejný,zamčený potřebuje vědět že to klíčníci baví. Dále je pak po delší době určitě problém když klíčnice něco slíbí a pak to neudělá. Dá se pochopit třeba únava jednou za čas,ale jinak neslibovat nic co nedodržím,to je pro zamčeného hodně velký problém a myslím ze I kolikrát zásadní k ukončení. U nás je problém že jsem hyperaktivní a stačí mi 3-4 hodinky spánku,Maddamme tak 8-9 a večer už je většinou kantáre,to je vcelku záhul. Určitě nejsme dokonalý jak si tu spousta lidí myslí,taky se kolikrát chytneme a měníme názory,ale oba jsme museli zabrat,aby se to dalo zvládat podle představ a ještě nás spousta týdnů a měsíců čeká.Nikdy nic nikde není dokonalý,vždy to je o dvou lidech a zamčený se musí naučit žít se zamčením normální život a klíčnice by to měla umět ulehčit svým zájmem a nevydáním klíčů i když dojde ke zkratu. To je asi tak všechno co mě zrovna napadlo

90

Hm, zajímavé. Stejné dny, stejně spací klíčnice smile Dost ti rozumím, jen necítím to vypětí. Je to tak dlouho, že mne ráno budí erekce a bolest, ale jinak bych řekl, že ty pocity slábnou, před měsícem bylo hůř. A to z pohledu klíčnice i subíka myslím není to nejlepší. Madam mi na to řekne, že se nechovám jak mám, ale když se chovám tak usne.. a robot nejsem a nebudu. Osobně mám málo zpětné vazby, ale zlobím to si uvědomuji. Na druhou stranu tak hezký rozhovor jako dnes večer před usnutím Madam jsme dlouho neměli a povzbudil mne. Cítíme to stejně, jen Madam si myslí že trest je stav bez hraní a orgasmu. Není-li vzrušení, ztrácí smysl být zamčený nadržený a hrát si.

91

Jo tak nějak to je smysl zamčení je poslušnost ale i vzrušení ;-)

92

Tak možná to mám jednodušší s tím sbíráním bodů, je motivace se z klícky dostat, ale tak jednoduché to není a nebude. Mínusové body jsou pětinásobek plusových, takže musím sakra dávat pozor, aby nemínusoval, to znamená být hodný a udělat si svoje povinnosti. Jinak dnes 27 dní pod zámkem, dva orgasmy dokončené a jeden nikoliv. Cítím se v pohodě.

93

Po 27 dnech i bez těch orgasmů,jenom s obcasnym parminutovým sundanim jsem  byl taky ještě v pohodě :-)A jsem i teď ale nálady se mění během chvilky :-)

94

Ve své  v podstatě se střídají dvě fáze očekávání a zklamání.

Tak nějak očekáváme, že zamčení nám přinese příjemné pocity vzrušení a s tím zažíváme nové příjemné emoce, ale bohužel má to také tu odvrácenou temnou stránku která se musí zvládnout.   Nic se nemá přehánět.

Pokud začnou převládat jen ty negativní emoce a nedochází k vyvolání těch pozitivních je nutné se zamyslet co s tím dál.   Rozhodně by to nemělo být trápení.

95

Přesně tak i když se Madam snaží subíka vychovat pomocí zamčení tak ty příjemný pocity by měli převládat a z vlastních dřívějších zkušeností vím a můžu potvrdit,že se subík musí umět ovládat,opravdu není jeho zamčení celý svět a život jde v normálních kolejích dál a někdy stačí maličkosti a dokáže  PC nosit s hrdostí pro Madam a když Madam dokáže správně reagovat (u nás to je při dráždění bradavek) tak ji ve správnou chvíli subik  dokáže slíbit cokoliv. A není vše jen o maximálních provokacích a každodenním hraní, ale naučit subíka pečovat o nehty,nožky atd.,ona taková masáž a líbání nožek do uspání Madam dá zamčenému maximum,když není nálada si hrát a plně postačí jako důkaz,že je vše v pořádku,než sebou jen tak svihnout do postele,pustit si "Růžovku" a usnout jak špalek. U nás je i když jsme pohromadě,na dením pořádku anální kolík,jak mile zapomenu,je trest a vždy musím poslat foto a někdy se může stát i v průběhu noci když spím na zahradě, že je fotokontrola a vždy musím spát u nohou Maddamme. Jsou to maličkosti,ale pro zamčeného znamenají strašně moc a vždy zklidní emoce. Co sem píšu,píšu vždy jak to cítím,někdy v emočním vypětí,někdy maximálně šťastný,že jsem zamčený,ale taky jsem začínal a hltal zde každý nový článek,tak proto to i dělám. Každopádně každý od zamčení čeká něco jiného,u nás to je výchova k poslušnosti a plně chápu že ne každému se to může líbit ani ja se nehodlám každému zalíbit ( a jak se říká,jestli nemáš kolem sebe lidi,kteří tě nenávidí,děláš něco špatně),takže klidně má-li někdo jiný názor,nemám problém s kritikou ;-),zcela určitě kvůli tomu nepřestanu psát :-D.
Tak,končím s chytrostma,dobře jsem se vyspal (ještě k tomu vyspání,zajímavé je,jak si tělo na PC zvykne,už mi ani nevadí noční erekce a to mám o dva průměry menší kroužek,než na začátku) tak jdu něco dělat,práce šlechtí ;-) a tlumí  malinko neutuchající nadrženost.

96

Tak přesně, je to o hlavě a o tom, co každý očekává... A já jsem maximalista, takže tlačím vše k dokonalosti. A někdy taky narazím. Co se dá dělat...

97

Dobré ranko všem, zase mě vzbudila ranní erekce, tak jsem vstal, šel na malou, to vždycky pomůže. A splnil si všechny povinnosti, nafotil se, vložil fotky do Zamčeného deníku, spočítal body za včerejšek... Je jich celkem 29, Madam mi ovšem za trest včera zvedla limit na sundání na 55 bodů, trochu jsem ji zlobil. Tolik mé brzké ráno a všem přeji hezký den.

98

70.den
Tak a je po všem. Důvod? Jsou tři. Vidíme se jednou maximálně dvakrát týdně. Dělám na směny a věnuji se čubince,které se nelíbí v paneláku a je ještě mladá na hlídání v noci aby tu byla sama. Maddamme se věnuje domácnosti a dětem což samozřejmě děláme i společně,ale máme i letní sídlo,kterému se věnuji já a kde je taky práce dost. Takže časově to nedáme. Za druhé,hygiena. Po 12h směně kdy se logicky před ostatními zaměstnanci nemůžu vykoupat v práci (a nebudeme si nic nalhávat,12h je maximální hranice,kdy k hygieně musí dojít,spíš za hranicí ) musím bud jet domů a pak na chatu,nebo pracně vytápět celou chatu, nehledě na to,že koncem října vypnou vodu,je zde sezóní a máme  pouze 1000l zálohu,což stačí na par dní. A třetí je psychika obou,kdy už to bylo spíš trápení,než radost a ani jeden z nás to nechtěl ukončit.Tak že dohodli jsme se,že si dáme pauzu,přeci jenom děti a psisko jsou důležitější než stav sexuálních hrátek. A za mě zhodnocení:dlouhodobě to možné je ale musí mít na sebe oba čas, 1-2 za týden pár minut či hodky dvě je málo,alespoň na mě,pro mě neznamená být zamčený = nesexualně nečinný ale uzivat si provokace,dráždění atd. Takže teď si budem uzivat vanilkového sexu s občasným hraním a uvidíme co situace přinese. Mějte se zamčeně,já teď zatím užívám volnosti.

99

Buď v klidu. Je to normální. Chlap s rodinou má bohužel spoustu povinností kolem a dlouhodobě vztah funguje přeci jen na trochu jiných základech. Stejně by jste se dříve či později dostali do fáze, kdy by vyvstala otázka "co dál" Jestli tvá Madam našla pro sebe nějaké výhody, určitě se jen tak možnosti nadvlády nevzdá. I když třeba možná bude hledat svou cestu a možná, že to nebude zcela podle tvých představ smile Ale je to cesta a pokud budeš svou Madam chtít povznášet, pro vás oba bude zcela určitě zábavná smile

100

70 dní? Tak to je opravdu krásné a dlouhé zamčení a dle to, co popisuješ je samozřejmé, že jste to ukončili.
Musí to být vždy o naplnění, energii a né, že vám to ubližuje nebo komplikuje život.
A hlavně si myslím, že Madam to kdykoliv opět může obnovit, až budou zase příznivé podmínky.
Mějte se krásně a věřím, že až přijde opět den "D", tak nám všem tu zase napíšeš, že jste v tom už zase s námi zpět. Krásný den..........