1

Téma: cb 6000+KSD-G3???

Pořídil jsem si CB 6000/je SUPER.../,vše OK jenom takový problém,sice je to makačka,ale i při sestavení CB až na hranu únosnosti,se z toho nechá dostat ven/i když to zůstane viset na kroužku a penis už nejde dát zpět/.Tedy raději se o to ani nepokoušet.

Na netu jsem objevil novinku pro CB 6000 -KSD-G3.Kdyby to fungovalo ta jak to tam popisují,tak už by CB 6000 k dokonalosti nechybělo vůbec nic.Ale KDE TO SEHNAT???

Odkaz

Martin156/úplný začátečník/

2

Re: cb 6000+KSD-G3???

Kde to sehnat? Přímo na tom webu. Ale bude to trochu komplikované, protože nezasílají do ČR. Je tedy potřeba využít služeb zasilatele jako prostředníka, např. shipito.cz. U nich vám bude přidělena americká adresa, na kterou si zboží po zaplacení kartou nebo paypalem necháte zaslat, a až jim zásilka dorazí, přepošlou vám ji do ČR. Jejich služby vyjdou na nějakých 15 USD, nevím přesně.

3

shipito.cz není nutné. Stačí u nich objednat a postupovat dle instrukcí z mailu.

Část emailu:
...
Regarding shipping.  We can ship to the Czech Republic. The rates would be $7.00 for First Class; $23.00 for Priority adn $35.00 for Express.

When you place your order, just select any country from the drop down list.  Then in the "Comments" box at the bottom of the check out page, put in your real country.  We will ship on Monday.

Thank you again!
Sincerely,

Tom and Susie
Kept For Her
www.keptforher.com
Where Male Chastity and Romance come together!

4

Před těmi 4 měsíci, kdy jsem psal minulý příspěvek, ještě zaslání do ČR nenabízeli.

Tak díky za aktuální info, může se hodit.

5

Mám to vyzkoušené, je to k ničemu.... a předražené

6

Máš to vyzkoušené? To znamená, že ho můžeš vyndat i přes tuhle výplň? Mám CB 6000 a jednou jsem ho zkusil vyndat ven a po asi půl hodině mě začali šíleně bolet koule :-) Manželka mě musela odemknout a pak mě za trest neodemkla 3 týdny. Od té doby jsem to nezkoušel ale pokud by tohle "http://www.keptforher.com" fungovalo a neměl bych šanci ho znovu vyndat, byl bych vděčný :-)

7

Prošel jsem hodně diskusí ohledně KSD-G3 v angličtině. Plus mínus to funguje, asi hodně záleží na anatomii, ale jak jsem pochopil, v podstatě jen to jen víkendová záležitost,  týdny se v tom vydržet nedá. Jednak to tlačí, což je při dlouhodobém nošení špatně, jednak se nedá dobře dělat hygiena.
Stejně dlouhodobé nošení musí být podmíněné ochotou muže a nějakým konsensem v páru, a pak nemá moc smysl řešit, jestli lze penis vyndat nebo ne.

8

jediné co funguje je doplněk od neosteelu nebo toho amerického výrobce. je to klasický kovový opasek, který má vpředu takový jazyk který je připojeny k cb. jelikož vede od vrchu a tlačí cb těsně k tělu tak vytažení je zcela pase. pokusím se to najít, jestli někdo nebude rychlejší.

9

tak jsem to nakonec našel. ale píšou že obchod Locked in Steel přechází na nového vlastníka. ale doplněk je to podle mne super.

http://www.lockedinsteel.com/?Cat=63