1 Naposledy upravil: infernos (12.10.2016 23:36:48)

Téma: CB6000s (Silikonový) vs Holytrainer

Ahoj,

rozhodl jsem se s přítelkyní ke koupi pásu a potřeboval bych od Vás pár rad a názorů.

- uzamčení v pásu by bylo cca týden až dva (pro začátek...)
- nepotřebuji pás ze kterého se nedá za žádnou cenu dostat, prostě jej nebudu sundavat, rozhodl jsem se ho přeci nosit dobrovolně smile
- bydlíme spolu s přítelkyní, tudíž co se týká hygieny, tak by mi pás sundala a po osprchování zase nandala zpět, nepotřebuji tedy model vysloveně přístupný pro hygienu

1/
Vybírám mezi CB6000s (Silikonový) a Holytrainer.

Nemohu se rozhodnout který z nich by byl jako první pás pro začátek lepší.
Ideálně ve kterém jdou zvládat bez obtíží noční erekce a nejsou u něj problémy s tím že něco dře, škrtí nebo že zklouzává.
Jedná se mi hlavně o to, který je více pohodlný pro nošení, nějaký o kterém člověk ani neví že má.

Věřím, že jsou zde zkušení, kteří mohli porovnat oba dva druhy pásů a dokážou mi poradit, který jim vyhovoval více.
Samozřejmě si i nechám poradit případně jiné modely, ale po přečtení fora bych preferoval bych nějaký z těchto dvou.

2/
Další dilema je případně velikost klícky a kroužku, pokud bych zvolil Holytrainer

V klidu mám penis cca 7cm, při erekci cca 15cm.

Je tedy lepší zvolit kratší nebo delší variantu tohoto pásu?
Jaký rozměr kroužku zvolit u Holytraineru, je nějaká "doporučená" velikost?

Toto téma porovnání jsem zde na fóru hledal, ale nenašel, tak pokud zde je, tak se předem omlouvám smile
Moc děkuji za rady smile

2

Re: CB6000s (Silikonový) vs Holytrainer

Ahoj,
Mam HT, zamčený jsem byl nejdéle 8dní a to cca pred měsícem kdy jsme s PC doma začínali. A v druhé polovině zamčení jsem občas nejen, že zapomínal, že pás mám, ale i fyzicky jsem o něm nevěděl.

Situace byla podpořena i tím, ze jsem dost pracoval a neměl moc času přemýšlet big_smile

Silikonový CB jsem nezkoušel.
Snad Ti postřeh začátečníka pomůže wink

3

Ahoj,
já jsem postupoval přesně v tomto sledu. První byl silikonový CBs s tyčkou. Vydržel mi asi rok a čtvrt občasného zamykání (pak nevydržela tyčka), maximálně ale tak 4 dny. Problém bylo dření hranatého, byť silikonového kroužku, a to navzdory mazání. Pás je jinak příjemný, to, že je měkký, umožňuje dráždění, ale i orgasmus v pásu (zato úžaasný). Další problém je, že díky pružnosti silikonu lze klícku prakticky kdykoliv sundat během 10 sekund, stejně tak jako dát zpět. :-(
Při vybírání funkčního nástupce jsme se rozhodli pro HT, kopie, standardní velikost. Nemohu si vynachválit - bezpečný, pohodlný, byť díky plastu stále víte, že tam "něco" máte. Zvyknete si rychle :-) Přestože jsem měl CBs, tak tady si menší variantu moc neodvedu představit, byl jsem překvapený, že jej vyplním úplně celý.  Jediný problém pásu vidím v horší hygieně, ideálně každý večer max dva dolů na umytí a zase zpět. Ale to při péči paní není žádná překážka. Ohledně velikosti kroužků se tady dá najít mnoho rad, je potřeba to především vyzkoušet. V zásadě se ale osvědčuje, že lepší je spíš těsnější.

4

Plast není problém, naposledy ho mám sundaný před 18 dny. Na hygienu používám klasické uchošťoury a mýdlo. A stačí to, při každodenním používání. Jsem náchylný na různé záněty, takže kdyby to nestačilo, okamžitě bych to poznal. Mám ho na sobě s půldenní přestávkou 41dní. Jinak doporučuji kratší, tak aby v klidu pohodlně vyplnil klícku a kroužek takový, aby jím šel v klidu s mírným odporem prostrčit prst. Pak není problém s prokrvováním a současně nespadne a neleze. My používáme CB6000 zkrácený zhruba na délku S-ka.

5

MAX71:  jen bych doplnil. u HT , když se kroužek jemně projede pilníčkem na nehty ( což je nutnost srazění hrany po lisování v formě ) povrch se jemně zdrsní a kroužek přestane být kluzký a neklouže i když je  volnější.

S tím prstem a s vyplněním klícky máš pravdu.

6 Naposledy upravil: eKoo (13.10.2016 16:38:32)

Určitě bych volil plast čí kov. Silikon je na nic, to je hračka pro děti smile a s tou délkou penisu si nelam hlavu, mám v klidovém stavu 8cm při erekci cca 20cm a používám cb6000s, který je celkem hodně malej smile jde o to, že když jsem koupil cb6000, tak sice penis vyplnil všechen prostor klicky ale někdy vyjede předkožka dopředu a penis je v zadu a při močení nastal problém. Nebavilo mě pořád u sebe nosit tyčinky do uší abych narovnal močovou trubici do dírky v klícce. V té menší kleci se mi ani nehne a je klid smile a ještě jedna rada, pokud by si zvolil cb6000s plast, tak doporučím k němu pořídít kovový kroužek, to je pak luxus to nosit smile užijte si to!!!