26 Naposledy upravil: Poe (28.8.2016 17:16:21)

Re: Feminizácia

Kastrace jako zásah do lidského těla má mnoho neznáných. Možností provedení kastrace je vícero, víceméně dostupných, nemluvě o penektomii. A rizik spojených s takovým provedením ještě více. I v opravdu pevném svazku, s ohledem na naprosto nejistý výsledek ve smyslu osobnostních změn, je realizace takové fantazie obrovské riziko pro oba. Myšleno tím jednoznačně rozhodnutí obou partnerů, což se zdá, tady opravdu není. Pokud tu jde tedy o fantazie ruku v ruce s byť se skrytým plánem realizace, jsou povzbudivé ohlasy velmi riskantní. Kdo se chce zabývat s rozbitou hračkou... Pokud je to masturbační fantazie, OK smile

27

Naprosto se ztotožňuji s názorem Xeny. Nemám co víc dodat.

28

Fuu tak to by som asi nechcel, ale co v pripade ze by slo len o vasektomiu ako by sa potom asi spraval sub?

29

Nejsem doktor. Ale co vím, tak jde jen o eliminaci sperimíí v ejakulátu. Tedy, v podstatě beze změny, v tom smyslu, na co se ptáš.

30

Jasne zmenilo by sa iba mnozstvo, nadrzanost by ostala, ale nebol by kastrat a stale by tuzil sluzit len bez moznosti splodit potomstvo bolo by to zaujimave pre klucnice?

31

Obávám se, že je ztrátou času se k tomuto tématu jakkoliv vyjadřovat, osobně mi od počátku připadá jako čirá fantazie. Byť jsem autora původně v kastraci podpořil, nevěřil jsem tomu, že je to celé míněno vážně a beru to spíše jako recesi