1

Téma: Udrželi byste se, kdyby ....

Tohle téma bude asi někomu už povědomé, ale já to sem dám teď veřejně.

Jde jen čistě o úvahu. Před nedávnem mě napadlo, že bych nikdy nedokázal být svojí Lásce nevěrný. Ale teď jsem zamčený, už měsíc bez orgasmu, dokonce i bez zkaženého a navíc skoro denně, dovolí-li to situace, drážděný a provokovaný. Takže jsem nadržený jak stepní kozel. A tady je ta moje úvaha. Co by se stalo, kdyby mi někdo sundal pás a zavřel mě do jedné místnosti s nějakou šukézní ženskou.
Odolali byste?
Já se přiznám bez mučení, že nevím, ale že spíš asi ne.

A tak bych rád na závěr této úvahy přidal jedno "moudro" :-D

"Jednou zamčený, už pořád zamčený"
Ono je to totiž bezpečnější :-D

2 Naposledy upravil: davue007 (21.2.2016 07:16:00)

Re: Udrželi byste se, kdyby ....

Jsem sice plachý ,ale přiznám se bez mučení nevydržel, dal bych se podat. Proro mě to taky paní nasazuje je prý klidnější.

3

Já mohu s naprostou jistotou takřka odpřisáhnout, že bych odolal. Dámy mi sexuálně mnoho neříkají, proto tedy ta jistota.;-) A kdyby tam byl nějaký fešný mládenec, tak v podstatě také. Museli by však dát pozor na mou pravačku. Ta je neuhlídatelná... ;-) :-P

4

Já sí myslím, že když už by mě někdo zamykal do jedné místnosti se ženskou, že by v tom byl jasný úmysl. Navíc ona by byla jistě o tom úmyslu zpravena a náležitě by se snažila, aby k něčemu došlo.

5

davidt: přesně tak jsem to myslel,  bude to záměr,  bude provokovat a jde o to kdo by odolal a dokázal zůstat věrný  ;-)

6

Tak to by bylo pěkně hnusný! :-O ;-)  Tedy stále beru v úvahu objekt mého zájmu.
Tak to nevím, nevím... Asi bych se snažil vyhonit co nejdříve sám... :-D :-P
Za těchto okolností by se to však nedalo brát jako nevěra. To snad dokáže odolat jen svatej, nebo ten rychlejší...;-)

7

Já teda můžu říct, že před rokem a půl bych asi neodolal. Teď bych určitě odolal.To by mě musela znásilnit. To co prožívám se svojí Láskou je tak silný, že si ani nedokážu představit, že bych se dotýkal cizí ženský. To pouto k mojí Lásce je prostě tak moc pevný. A to nepíšu, že si to tady přečte :-)  Tak to cítím.

8

nejsem si jist ale kdyby byla nejak rajcovene oblecena v latexu s bicem v ruce urcite bych se snazil si radsi klicku zpet nasadit sam nez abych udelal neco co bych pak litoval

9

stiflers: klícku by jsi v té mísnosti neměl :-P

Takže neudržel :-D

10

Možná budu za blbce, ale hádám bych se skoro jistě udržel. Už jsem si měsíc bez orgasmu zažil a není to nic nezvladatelného, rozhodně to nevyvolává nezvladatelné nutkání ojet každou díru po suku.

Samozřejmě že bych měl chuť. Ale když koukám v cukrárně do chladícího pultu, také nesežeru všechno jen proto, že se mi to nabízí.

11

Samá cudnost tady je. Pás cudnosti v hlavě bych mít nechtěl. Biholku psal sukezní ne každou lastonku v krámu.

12

Jasně, taky nestojím před chlaďákem s otevřenou hubou :-). Rád si vybírám na co mam chuť

13

To je blbosť. Nikto by sa neudržal. Človek nedokáže naplno ovládať svoje zvieracie pudy. Jediná možnosť by bola ak by vedel že za sex s tou ženou ho čaká veľmi prísny trest. Vtedy by existovala možnosť. Ak by strach z trestu spolu s prirodzenou túžbou ostať verný bol silnejší ako pokušenie ktoré by ho čakalo v tej miestnosti. Neviem však ak by tá žena v miestnosti rafinovane išla po svojej koristi či by to aj tak dokázal nejaký chlap ustáť. Najdôležitejší faktor by asi bol ten, či tá žena tam proste len je a nijak neprovokuje, alebo tam je z dôvodu aby ho zlomila.

14

Není otázkou jestli se neudržíš , ale kdy a za jak dlouho podlehneš.

15

znovu otevřené téma? smile nevím, ale sex není jen o přístupné ženě, u mne i o vztahu. Raději sám sobě sám než s cizí bez lásky a vztahu. Ale vím o sobě,že dokáži zahořet během dne, ale to není sex, to je vášeň a dlouhý vztah...

16

Tak mám dojem, že já bych se na 100% udržel, i kdyby tam byla ženská jako lusk. ;-)
My jinak zaměření bychom měli problém s mužským osazenstvem... :-P
To já jen pro zpestření. :-D