1

Téma: Už jsem taky pod zámkem

Tak už jsem taky pod zámkem a pod kontrolou. Po týdnu uzamknutí v plastovém CB6000s a zajištění plastovým zámečkem s vytištěným kódem, který jsem mohl kdykoliv snadno přestřihnout nůžkami, jsem nyní dostal kovové CB6000s a skutečný zámek na číselný kód, od kterého číselný kód samozřejmě neznám,ale zná ho pouze osoba,která mne uzamknula. A pocity jsou zajímavé.

2

Re: Už jsem taky pod zámkem

Gratuluju k dárku!

3

Do kovového jsem byl uzamknut včera. Odemknut bych měl být v sobotu 29. října, tedy doufám. Zatím je to ok, jsem zvědavý co bude po týdnu.

4

Určitě dávej info co to s Tebou dělá wink

5

Také já tě vítám mezi zamčenými.  A kov je skvělý, máme ho také, takže budu ráda, když se podělíš o pocity. Myslím, že budeš spokojený. Krásné zážitky ti přeji.

6

Xena: Děkuji

7

Tak za dnešní noc jsem se dvakrát probudil. Nebylo to příjemné probuzení, ale dalo se to vydržet. Ono co jiného mi také zbejvá. Je to poprvé, co jsem zamknutý a odemknout mne může pouze někdo jiný. A jelikož jsem byl zvyklý uspokojovat se téměř denně, tak jsem zvědavý, jak to vydržím.

8

Probuzení v prvních 2-4 nocích mě přímo dost bolelo.... Pak už to bylo spíš jen trochu nepříjemné. (s P.R.C. Verzí HT a největším kroužkem) A bolela mě ještě první noc se středním kroužkem. Pak už to jde wink
Držím palce! wink

9

Tak doufám, že po pár nocích to bude ok. Já bohužel nemohu kroužek vyměnit. Ale během dne to sedí dobře.

10

Dnes pátý den v kovovém CB6000s. Už začínám toužit po odemknutí a docela často cítím tlak v klícce. Nemít ji nasazenou, tak už mám dnes zasebou orgasmus. Ale dnes byla noc docela v pohodě. Probuzení jen jednou ve tři ráno, došel jsem si na toaletu a zase spal až do sedmi hodin.

11

Jo !!!!  pátý den mě to teprve začíná bavit.  To to na mě začne doléhat.  Po 21 dnech bez orgazmu je to super a po 32 dvou  nirvána.  Pak se mě šňůra přerušila lékařským zákrokem.

12

Já si nedovedu zatím představit 30, ani 20 dní. Ale už vím, že to nebude záležet na mě.

13

Jsou to někdy muka to překonat tu touhu a vzrušení s naběhlým ptákem v kleci, ale pro lásku ke své paní to opravdu stojí za to vydržet. Myslím si, že když už dáváš 5 den, tak to zvládáš bravurně.

Krásný víkend ti přeji.

14

Držím pěsti! wink ještě chviličku a máš první týden!

15

Děkuji všem za podporu. Je pravda, že už si i začínám zvykat na klícku. Ale vzrušení je každým dnem větší a častější. Začínám mít pocit, že už se s ní pomalu smiřuji a že bude mou součástí. Taky na přítelkyni více a častěji myslím, než dříve. Ale zase o to častěji mne klícka tlačí. Taky se na ní více těším, než dříve.

16

Tak první víkend u přítelkyně, po týdnu co jsem dostal pás cudnosti. Byl jsem včera večer odemknut. Ale pouze do vany a připoután pouty k madlu. Po umytí a vyholení mi byl pás znovu nasazený. Ach jo. Jak rád bych orgasmus.

17

Myslím, že je přítelkyně super...! Možná by ji bavilo hrát si s Tvým análem a Anerosem... Samozřejmě bys byl zamknutý... Co bych já dal za podobnou partnerku...!!!

18

Tak do análku mi snad nic strkat nebude. Jednou chtěla zkusit strap-on, ale na to jsem odvahu neměl.

19

Když na cokoli nového nebudete spěchat, není důvod se připravit o případně krásné pocity.

20

Myslím, že by nebylo do budoucna marné, kdyby hlavní roli Tvého pohlavního života převzal místo penisu anál, konkrétně prostata. Myslím, že už tady někdo takový je, z koho si manželka udělala děvku... Prostě bys byl už nastálo zamknutý a kdybys to už skutečně nemohl rozchodit, prostě by si Tě partnerka pořádně ojela...

21

mlady_subik : Tak jak to čtu, tvá přítelkyně to má asi už pevně v rukou a ví co dělá a ví co chce. Takže tomu asi neujdeš :-)

22

Tak po víkendu opět doma.

23

A jak...?

24

A jak? Zase zamknutý.

25

Zamknutý ale šťastný nebo né snad?