26

Re: Už jsem taky pod zámkem

Ano, jsem šťastný. Došlo i na sex a ten byl hodně divoký. Potom mi bylo CBéčko zase nasazený a prej to byl můj poslední orgasmus na určitě víc, než jen týden. Ani jsem se nezmohl na protest. Ono se blbě protestuje, když je člověk připoutaný na posteli, v puse roubík a v ruce přítelkyně je vidět bičík a dálkový ovladač od kolíčku v zadku.

27

Jojo, a to můžeš být rád, že se tě na něco důležitého nezeptala big_smile

28

A na co?

29

Třeba, jestli souhlasíš s tím, že tě měsíc neodemkne..nebo že budeš mít orgasmus až příští rok..nebo jestli by ti nevadilo, že by tě ojela.. Toho by se našlo wink

30

IN: :-D :-D jo jo, krásné otázky, jen si myslím, že je jeho paní používá jako věty oznamovací a né tázací
:-D

31

V momentě použití roubíku se všechny věty tázací mění v oznamovací wink

32

Je pravda, že se na nic neptala. Tedy ptala, ale pouze, když jsem nemohl odpovědět. A potom jen řekla, kdo mlčí, tak souhlasí. Ale příští víkend určitě orgasmus nebude. Zatím byla ve všem nekompromisní a neoblomná.

33

Holt v tom je velká pravda: Kdo zkrátka mlčí, ten souhlasí. ;-)
Nakonec sis to v podstatě odsouhlasil, ne? :-D :-P

34

Tak že začátku se mi to moc nelíbilo, ale chtěl jsem to zkusit. Zvědavost a vzrušení byli silnější. A teď už mi nedává šanci couvnout. Vlastně se do role subíka drženého v pásu cudnosti začínám vžívat. Ale asi ještě chvíli potrvá, než možnost vlastního orgasmu pouze se souhlasem přítelkyně přijmu.

35

Tak další týden a víkend v uzamknutí mám za sebou. Přítelkyně byla neoblomná a orgasmus mi nedopřála. Sice mi klícku několikrát sundala na koupel, nebo když mne dráždila, ale vždy mi dala pouta na ruce za zády, nebo připoutala. Tak mi nezbylo, než si klícku zase nechat nasadit a to bez protestů. Co mne hodně zaujalo a bylo opravdu vzrušující, tak masáž prostaty. Poprvé jsem něco takového zažil a nevěřil jsem, až do teď, že to může být tak krásné. Jinak se trošku změnila pravidla u nás ( nebo u ní ) v domácnosti. Pro mne je to spíše velká změna. A asi to bude hodně ovlivňovat, kdy prožiju, nebo neprožiju svůj orgasmus. Ale přítelkyni miluji a udělám vše pro to, aby byla spokojená, šťastná. Protože když bude ona, budu i já.

36

To je velice dobrý a v podstatě správný přístup. Dávat přednost a dopřávat miláčkovi orgasmus, který postačí pro oba, třebaže jsi sám neukojen a nadržen. ;-)

37

V neděli se také změnila naše domácnost a pravidla. Dostal jsem spousty úkolů. V pátek nachystat přítelkyni koupel a hezky ji umýt, kdy já budu nahý jen s pásem cudnosti, vyprat prádlo. Poté já budu osprchován. V sobotu vyluxovat, vytřít podlahy, utřít prach, společný nákup potravin a jiných potřeb, večer nachystat společnou koupel. V neděli uvařit oběd a uklidit půdu a mučírnu. K tomu byl zaveden sešit, kde se budou mé splněné úkoly známkovat jako ve škole od 1 do 5. Za známku horší než 2 bude následovat okamžitý trest. Pokud na konci měsíce dosáhnu průměru známek lepšího než 1,5 budu odměněn orgasmem. Takže stejně mé uspokojení je pouze na mé přítelkyni. Protože když bude chtít najít chybu, vždycky ji najde, ať se budu snažit sebe líp. Navíc navrhla, že bych mohl nosit doma kostým služky a líbil by se jí latexový. To už jsem ale zavrhl, připadal bych si směšně. Ale obojek doma nosím trvale, vlastně ho ani nesundám bez klíče.

38

Taky bych rad přidal zkušenost,že orientace  na anal a prostatu je dobra cesta k tomu aby tvoje paní urcovala tvoje sex.prožitky a jejich četnost.U mě vzhledem k věku (52) a 2 letech nesundaní klicky vedlo ke krasnym spolecným sex prožitkum. Odnaučila mě myslet na penis jako na nastroj sexu. Samozrejme kazda pani si sama určí kam tě chce dovest. Osvědcilo se nam potlačování neprijemné ranní erekce a erekce obecně rákoska,opravdu stací 10 pořádný na holou a je po erekci. Musel jsem se naucit nevzrušovat sebe ale svojí paní a když ti tohle přejde ,,do krve,, bude určitě spokojenější. A obchodovat se vzrusením   Splněný ukol = tvuj sex už dávno neděláme nech to jen na svojí paní.

39

A protože už penis nepouživam pro styk tak přišel krok k vychově jako sex.partnerka. Dostal jsem dámske spodní prádlo (velmi krasne a drahe),a zaroven jsem se velmi zdokonalil ve všech sex.praktikách jak dovést ženu k orgazmu bez ,,zasunu,, jsem její sex.parnerkou ,,hračkou,, a funguje nam to dodnes k max. spokojenosti.

40

Sex máme rádi a rádi ho provozujeme. Přítelkyně mne ráda vzrušuje, hraje si se mnou a dovádí až těsně před orgasmus. Taky má ráda klasický sex, ale chce určovat kdy, kde a jak. A úkoly mají za účel mou motivaci a více se zapojovat v domácnosti. Což jsem dříve kromě společných nákupů moc nedělal.

41

Samozrejme že vašem věku je to spravné a je dobře že si partnerka sama určuje kdy kde a jak,jste na dobre ceste jen vytrvat. Ja dnes život bez klicky si nedovedu ani představit nosim ji jako snubní prsten proste pořad jen po 25 ti letech spolecneho zivota jdem novou cestou a jde to i bez penisu. A ja se naucil taky nastavit dírku pro její potešení tak jak to ona delala kdysi mě. A ona se v tom nasla a plne jí to uspokojuje. A někdy i se u toho udělám a vyteču,jen je přísně trestáno když se mi ztopoří ale to se stavá ted už jen málo kdy. Ale prožitky máme nádherne vzdy poznám ten její třes a to se přenese i na mě. A nemusím u toho vždy vytect. A vím také už jaké to je hezky dlouho klečet a podržet nebo ležet na zadech a mít roztažené nohy jak to ženy musí vydtžet.

42

Za klíčnice můžu říct, že se vše musíme také každá učit, každá začínala a tak jako vy se musíte naučit žít bez sexu, tak my se musíme učit být neoblomné, vzpurné, přísné, no prostě dokonalé klíčnice ;-)
A čím déle bez sexu, tím lépe ;-)

Velice ráda čtu tvé příspěvky mladý subik, jak si tě krásně tvá paní vychovává. Vždy je ovšem nejdůležitější, že vás to musí naplňovat oba a tím pak budete spokojený tak jako cirrus1.
A že jsi protestoval proti kostýmu služky, paní nic nenamítala? Stejně si myslím, že i to časem povolíš pro svou lásku. Ale třeba ne. Máš právo říct, tak tahle ne? Tohle nechci?

43

Jsem hetero, ale myslím, že latexová uniforma se sukní po kolena a hodně spodniček by Ti mohla slušet. Super by k tomu šla kukla s otvory jen pro oči... Roubík by byl samozřejmostí. Ideální by byla tato ústroj například při návštěvě partnerčiných kamarádek.

44

buglezz: tak když přijde návštěva, tak jsem normální přítel. Ale po návštěvě jsem potrestán, pokud jsem udělal něco špatně. Nemáme takové návštěvy, které mají vztah k BDSM, ženské dominanci a podobně.

45

Xena: ne mohu říct pouze při fyzickém trestu, pokud by už bolest byla nesnesitelná. Jinak protestovat mohu, líbí se jí, když jsem trošku vzpurný a ne hned všechno odkývám. Vždycky mi povídá...jen si protestuj, stejně dosáhnu svého. Když ne hned, tak za týden, měsíc. A to ji prej vzrušuje, když mne může v něčem zlomit. Takže stejně na tu uniformu dojde. Ale někdy ji to taky rád trošku ztížím. Je to taková psychologická hra, kdo déle vydrží. Ale hra, která má už předem jasného vítěze.

46

Ano, přesně taková hra to je, plná vzrušení a provokací. Je jasné, že když se mnou zlato laškuje, mě to rozhodně baví víc, není to nuda a já se tím můžu rozvíjet a ukázat mou sílu a tvrdost a na základě toho jí i získávám. Vlastně se nabíjíme vzájemně a provokujeme a tím nás to fakt baví, jak mě, tak i mé zlato.
A koho taková hra osloví, už není návratu.

47

A ty navštěvy jednou přijdou,jednou to stejně řekne kamarádce a ta to bude chtít vidět a hlavně uvěřit. Ty chtit nebudeš ale ona si tě k tomu dovede,bude chtít ukazat jak už jsi vychovaný. Vím jak to bylo u mě. Mohl bych psat spoustu hodin. A i dnes nevím jak večer dopadne :-).Ona ví já jen doufám.

48

cirrus1:  Tak tak. S jídlem roste chuť. ;-)  A nakonec proč ne? Hra dostává jiný rozměr, rozvíjí se...

Xena: Souhlasím s tím, že tyhle hrátky jen tak nezevšední, neboť mají nepřeberné množství variant a širokou škálu možností. Tak že pokud si v těchto hrách ti dva najdou zalíbení, těžko se budou pomyslně vracet do všedního "ohraničeného" světa sexu. To je jako když dítě poprvé ochutná čokoládu... :-P

49

To Cirrus,
pokud ti to nevadí, napiš nějakou zkušenost, jak tě tvá Paní předvedla kamarádkám. Velice rád bych si na tohle téma přečetl něco jiného než nejrůznější fantazijní výplody, jichž je plný web. Určitě by to zajímalo více nositelů pásu :-)

50

Taky se k prosbě přidávám... Předvedení nositele s pásem musí být přelomové ve vztahu, nebo ne...??