Re: Už jsem taky pod zámkem
Jee to je jak vypravet pohadku :-))).Dávno tomu za devatero horama byla jedna dámská jízda. No po pravde jsem jel pro devcata abych je rozvezl po vecirku vsechny dost opilé. Ona jedna ženska stací a kdyz ji je šest tak to je na dve hodiny nakonec jsem to vzdal s tim že tam přespime. A došlo na naražky o sexu a moje partnerka tvrdila ze nic nebude že tohle mam pevne v rukou,dost jsem jí krotil ale asi by šla spat s roubikem No řekla jim uplně všechno porad ukazovala kliček. Ostatní to začlo zajímat a bylo tema na kecaní až do rána. Nechtel jsem nic ukazovat ale přesvedčit jsem je nedokazal a tak jsem kousek ukazal aby nebyla za lhářku. Všechny se hned začly ptat zda to boli vadí jak choďím curat atd. A taky kde to koupi!!!Žádna to nechtela sundat !!!!!A neco videt. Byl tam jeden zajimavy moment co jsi pamatuju uplne presne a to bylo když klicek nechala kolovat. Žádná ho te druhe nechtela pujčit!!!!!! Koloval asi dve hodiny !!!! Mel jsem takovy pocit ze klicku uz znaj ted jen ochranit si klicek,a to uz byl i navrh že at se neztratí tak bude u ekonomky v trezoru a jiné nápady. No rano uz to braly jako samozrejmost. Moji jedinou ,,utechou,, bylo že všechny nahaté šly snidat asi nejaka domluva!!!!