51

Re: Už jsem taky pod zámkem

Jee to je jak vypravet pohadku :-))).Dávno tomu za devatero horama byla jedna dámská jízda. No po pravde jsem jel pro devcata abych je rozvezl po vecirku vsechny dost opilé. Ona jedna ženska stací a kdyz ji je šest tak to je na dve hodiny nakonec jsem to vzdal s tim že tam přespime. A došlo na naražky o sexu a moje partnerka tvrdila ze nic nebude že tohle mam pevne v rukou,dost jsem jí krotil ale asi by šla spat s roubikem   No řekla jim uplně všechno porad ukazovala kliček. Ostatní to začlo zajímat a bylo tema na kecaní až do rána. Nechtel jsem nic ukazovat ale přesvedčit jsem je nedokazal a tak jsem kousek ukazal aby nebyla za lhářku. Všechny se hned začly ptat zda to boli vadí jak choďím curat atd. A taky kde to koupi!!!Žádna to nechtela sundat !!!!!A neco videt. Byl tam jeden zajimavy moment co jsi pamatuju uplne presne a to bylo když klicek nechala kolovat. Žádná ho te druhe nechtela pujčit!!!!!! Koloval asi dve hodiny !!!! Mel jsem takovy pocit ze klicku uz znaj ted jen ochranit si klicek,a to uz byl i navrh že at se neztratí tak bude u ekonomky v trezoru a jiné nápady. No rano uz to braly jako samozrejmost. Moji jedinou ,,utechou,, bylo že všechny nahaté šly snidat asi nejaka domluva!!!!

52

Mlady_subik : Kdo vlastně přesvědčil koho, abys nosil pás? Jak k tomu došlo?  Musel sis ho pořídit nebo Ti byl pořízen? Myslím, že s plastovým očíslovaným zámkem nelze podvádět, na rozdíl od čísleného zámku s třemi číslicemi.

53

Přišla s tím a pás cudnosti pořídila  přítelkyně, že ho budu nosit. Při našich hrátkách, kdy jsem byl připoutaný na posteli mne snad desetkrát vydráždila těsně před vrchol, ale pokaždé přestala. Potom mne zchladila pytlíkem mražené zeleniny a já, protože jsem neviděl, jsem nechápal co se děje. Cítil jsem, že se něco děje na mém penisu. Až mi sundala kuklu z hlavy, tak jsem viděl, co na penisu mám. Řekla mi, že tohle teď budu nosit a sundávat mi to bude pouze, když ona bude chtít. Myslel jsem, že je to jen hraní na víkend a já tedy neprotestoval. Ale i kdybych protestoval, nic by to nebylo platné. Jinak používáme zámeček na číselný kód. Kód se na něm dá měnit, takže po každém sundání kód na zámečku změní. To se moc podvádět nedá.

54

Prosím tě a kolik má ten zámeček kombinací? Rozumně malý zámek bude mít tři číselná kolečka, to kdyby člověk fakt chtěl, tak to protočí do hodiny.

55

Je to malý zámeček, ale má 4 kolečka s čísly od 0 do 9.

56

Můžu se zeptat v čem spí tvá přítelkyně a co ti provede když tě chytne při tom když se snažíš si ho vydrandit ?

57

Přítelkyně spí nahá, někdy má na sobě body, nebo lehkou černou, nebo červenou krajkovou noční košilku. Občas catsuit.

58

A já bych se rád zeptal, jednou si zde psal že si uklizel mučírnu, tak můžeš nám tady popsat co tam s tebou přítelkyně provádí?  a hezky se rozepiš :-)

59

Tu musím uklízet každou neděli po víkendu. Většinou tam jsem trestaný za špatně odvedenou práci nebo splněný úkol. Ale teď jsem tam strávil poprvé noc z pátku na sobotu a sobotní dopoledne v kleci. Měl jsem totiž v pátek koupit žárovku do koupelny a já na ni zapomněl. Tak po výprasku jsem putoval v pátek večer v poutech do klece. A pustila mne až v sobotu na oběd.

60

Jo body v tom mě (schválně ) dráždí celé dopoledne (o víkendu když jsme doma) . Producíruje se v něm jako bych tam nebyl.

61

Musíme vás přece stále udržovat v nadrženosti ;-) Já chodím přes den v kožených legínách a jen tak u tv dám miláčkovy na cucání nožku pěkně slanou, ať si film pěkně užívá. :-D A jen slyším auu, auu, jelikož má klec s trnama.
Včera jako trest jsem mu sledování zpráv zpříjemnila tím, že jsem mu dala na 30 min. svorky na bradavky, jelikož měl nemístné poznámky na svou Paní.

Jo jo, musíme být pořád ve střehu a opečovávat ty naše zlatíčka.

62

Legíny nosí přítelkyně taky, často když jdeme ven a je to krásný pohled na její zadeček. Mne nožkou často dráždí v rozkroku a pohrává si s klíckou. Jinak ze soboty na neděli jsem poprvé spal bez klícky. Ale dostal jsem okolo krku široký obojek a k němu připoutané ruce, takže jsem si na něho stejně nedosáhl. Okolo penisu a varlat mi dala malý obojek k němu vodítko a konec vodítka si dala okolo zápěstí. Potom mne snad tři hodiny dráždila rukama, než sama usnula. A já se kvůli vodítku nemohl ani přetočit, abych ji neprobudil. Ráno mne potom za vodítko odvedla do sprchy, osprchovala a zpátky mi nasadila klícku. A když jsem dělal nedělní oběd, dostal jsem vibrační anální kolík a celou dobu si hrála s dálkovým ovládáním. To jsem myslel, že ani oběd neudělám.

63

Tvoje Paní má krásnou fantazii...! A co takhle protahování a rozšiřování močové trubice..?

64

Tak to ji naštěstí nenapadlo a snad nenapadne.

65

pro Mlady_subik : Mohl bys sem dát foto toho zámku s čtyřmi znaky (kolečky), prosím. Nejlépe i s pásem, zsjímá mě to kvůli velikosti. Dík.

66

A holíš se ? Sám nebo partnerka ?

67

mladý_subík:  Teda, Ty si užíváš! ;-) To by Ti tu velká většina chlapů jen mohla závidě! :-D

68

mlady_subik: dráždění močové trubice je rozhodně krásný a vzrušující zážitek.

69

Xena: to něco, z čeho mám trochu strach. To přítelkyni doufám nenapadne.

70

m71: ono jak kdy je to užívání si. Když jsem byl celou noc a dopoledne v kleci, tak jsem si moc neužíval. Byl jsem rád, když mne pustila. A vařit oběd s vibračním kolíkem v zadečku a ona si hraje s dálkovým ovládáním už po půlhodině taky není slast.

71

Nemusíš mít z toho strach, myslím si, že takové věci se dělají s citem a velmi opatrně.
Ze začátku si musíš na ten nový pocit zvyknout, že ti je něco strčené do močové trubice, ale myslím si, že pak už je to v pohodě.
Zrovna včera jsem tak zlato dráždila a ten jeho blažený pohled, který trval několik desítek minut mluví za vše, že to není asi nepříjemné. Je to asi ale opět individuální, píši dle svých poznatků a prožitků.

72

Je pravda, že z análního kolíčku jsem měl taky obavy. A teď ho mám v zadečku docela často. Ale naštěstí ne velký průměr. A když ho mám doma při práci a přítelkyně si hraje s dálkovým ovládáním, mění rytmus a sílu vibrací, tak se mi po nějaké době i podlamují kolena, začne tlačit klícka. Potom už je krůček k nějaké chybě při práci a k trestu. A na to přítelkyně čeká. To má vždy ďábelský úsměv a jiskry v očích. Zrovna v neděli, když jsem vařil oběd, tak jsem dostal kolíček do zadečku, pouta na nohy, obojek a volnější pouta na ruce. Přítelkyně si hrála s ovladačem. Potom najednou přestala a já myslel, že mám klid na vaření. Když jsem vytahoval z lednice vajíčka, že začnu obalovat řízky, tak spustila ty nejsilnější vybrace, já se leknul a dvě vajíčka mi upadla na zem. Přítelkyně se usmála, chytla mě za obojek a pošeptala mi, že po obědě se mohu těšit na potrestání.

73

Tak tak. Subík musí pracovat, jak to jde nejlépe a nemá právo zvyšovat spotřebu planým rozbíjením surovin. Zde je trest zcela na místě. ;-) :-P

74 Naposledy upravil: Xena (8.11.2016 11:50:12)

Ta tvoje Paní je ale pěkná mrška, v dobrém slova smyslu ;-) a je vidět, že si tě pěkně vychutnává. A rozhodně v tom umí chodit a ví, co a jak a kdy má a nemá :-D Jen tak dál.

75

Jo, to vychutnává. Od doby co mi nasadila pás cudnosti, tak si semnou více hraje. A mě se to začíná líbit. I když v trestech trošku přitvrdila. Třeba při výprasku se už nebojí více přitlačit a více mne omezuje v pohybu a v mé volnosti. Například pouta na nohou mám teď docela často, obojek doma neustále. A v posteli spím s pouty na nohou a řetězem k postely, nebo obojek a řetěz k posteli. A všechno pokaždé pečlivě zamyká. Když mi sundá pás cudnosti, tak vždy si to pojistí tak, aby jsem si na něj neměl šanci dosáhnout rukama. A musím přiznat, že se mi to líbí čím dál tím víc. Hodně jsem se do toho vžil.