1

Téma: Potřeboval bych radu

Ahoj přátelé, už dlouhou dobu pročítam tohle fórum a pořád sem se nemohl odvážit sem něco napsat, teď mě ovšem donutila situace. S partnerkou si s pásy cudnosti hrajeme už asi dva roky, ale vždy se jednalo spíš o krátkodobé hry. Na hraní v postely máme alcatraz a na trvalejší nošení spidware 2, nejdýl jsem byl zamčený asi 4-5 dnu v kuse. Partnerku to zase tolik nebralo a ja byl smutný, že z ní asi nikdy dominantní potvurka nebude. Tohle se ale začíná měnit, problém je ten, že nevydržím v pásu dýl jak dva dny, takže se mi začal plnit sen, ale nemužu si ho plnit kvuli potížím. A to je právě to, dřív jsem v pásu vydržel klidně 4 dny a nedělalo mi to žádný vetší problém, teď už po prvním dnu problém mám, začne mě děsně svědit místo, které v podstatě obepíná kroužek pásu, kořen penisu a šourek, po dvou dnech je svědění nesneditelné a pás musí dolu. Nrnaskáčou žádné pupínky ani nic jiného jen to prostř děsně svědí, když namažu bepantemem tak za dva dny je zase všechno v pohode. Nevím jestli zkrátka nemám alergii právě na kov ze ktereho je pás vyroben. A proto se vás zkušených zeptat na radu, napadlo mě zakoupit plastové CB 6000 a k němu potom kovový kroužek, jenže to bude myslím si to samé, pořád je tam kov. Holytrainer partnerka nechce, nelibi se jí, libil by se jí jen kov, tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte o nějakém pásu, který by byl vyrobený například z nerezové nebo chirurgické ocele, myslím si že tam by problémy nebyly. A druhá věc co nás napadla bylo silikonové CB co má vojta tady na shopu, partnerce se libi barvičky

2

Re: Potřeboval bych radu

Zkusil bych u Vojty na cudnosti koupit BON 4.

3

Zkusil bych Restrainer , tam si můžeš postahovat ty kroužky k sobě a tím vyladit délku. Rada jaký typ je nad zlato. Je potřeba zkoušet a nezůstává u jednoho. Nakonec najdeš ten správný. Co ti sedí.

4

Díky za rady. No svým zpusobem mi ani tak nejde o typ klícky jako spíš o materiál, myslím si že na kov mám nějakou alergii, asi nějaká citlivost na nikl nebo neco takového, už jsem u vojty obědnal silikonovou 6000s, tak uvidíme co to bude dělat, jestli zase olezu, tak už fakt nevím čím to je. Jinak velká závist pánové, že jste si našly dominantní partnerky, ta moje se do toho musí nutit a není to ono, je pořád trošku měkká, ale snad se do toho dostane...

5

Moje manželka vůbec nebyla dominantní a do tajů bdsm jsem ji začal vtahovat až já. Trvalo to sice 6 let, ale dnes už je téměř dokonalá Domina. Chce to prostě čas a hlavně netlačit na pilu. Přeji Vam mnoho krásných prožitků.

6

Já můžu BONA jen a jen doporučit. Moje zlato ho používá 24/7 a naprostá spokojenost.

Myslím si, že když budeš trpělivý, tak budete spokojený oba dva a partnerka se v tom najde. Klec se jí musí ale hlavně líbit, ona na ní bude sahat atd. A jak píše snek, chce to vydržet, mít pevné nervy, nevzdávat to hned po prvním nezdaru a až tvá paní dojde na to, jak díky tomuto zamčení můžete být oba šťastný, tak sama bude pak akční a pak se vše to krásné dostaví.

Přeji vám oběma mnoho hezkých chvil

7

Díky za podporu všem, s těma klecma je to takové všelijaké, nejspíš to vypadá že jsem příliš citlivý na nikl a jemu podobné kovy a slitiny které ho obsahují a proto zřejmě nepřipadá v uvahu žádná kovová klec. CB silikon zatím spokojenost, ale co se pohodlí týče, tak je to hruza oproti spiderwire. Kulatý pruřez kroužku je zkrátka ideální tvar a nedělá mi žádné otlaky a podobně, jen kdybych neměl tu zpropadenou cistlivost. Už přemýšlím i nad tím že si svuj spiderwire nechám od někoho buď nějakým zpusobem pokovit a nebo nastříkat, páč kov je kov. Dnes první noc v CB silikonovém a ráno jsem se probudil s pinďou venku

8

Jestli můžu z vlastní zkušenosti radit, tak kovový Bon4m v krátké verzi. Má otvory pro bezvadný provádění hygieny, stačí ob den použít vatové tyčinky v kombinaci s mýdlem a proudem ze sprchové hadice. Jednou týdně se i s Bonem vykoupu. Po vykoupání stříknu do zámečku trochu konkoru, otřu zámeček a to je celá potřebná údržba veškerého vercajku. Na rozdíl od jiných klícek není pochromován a poniklován, ale vyroben celý z litého železa a vyleštěn. Sice čínská výroba, ale surově poctivá, co se na ptáčku skvěle vyjímá a dává pocit definitivnosti. Nosím ho až na několik hodin odemčení vlastně nepřetržitě už několik měsíců a je to podle mě ta nej klícka co jsem mohl od své Ženušky vyfasovat, a i jí se taky moc líbí ta bytelnost Bon4m.

Svědění mám sice taky, ale nic strašného to není. Je to díky dorůstajícím chloupkům po holení. Holím se proto jen jednou měsíčně a každý den ráno a večer se kolem kroužku i pod ním mažu pleťovým mlékem. Daleko horší je zmenšení šourku v chladu. Když mi na něm naskočí husí kůže, tak to je hodně nepříjemný, protože nosím ten nejmenší kroužek a šourek se pak do něj nevejde, pálí to potom jak při erekci. Stačí ale trochu si zaběhat nebo udělat pár dřepů a je vše zas v normálu.