Téma: Rady do začátku
Dnes jsem manželovi koupila klícku CB 6000s tak nějaké rady do začátku holky ? Díky Jana
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Rady do začátku
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dnes jsem manželovi koupila klícku CB 6000s tak nějaké rady do začátku holky ? Díky Jana
Snad nevadí, že nejsem holka, když ti jednu radu do začátku dám - dost dlouho trvá, než se klícka usadí, tělo zvykne, a než se metodou pokus-omyl podaří najít vhodné rozměry všeho. Takže buď(te) trpělivá/ví.
Pomalu, opatrně, s citem, a jistě Vás oba čekají nádherné chvíle. Trpělivost se vyplatí, hodně štěstí při objevování.
Tak je to otázka půl roku až rok. Nakonec se najde ten správný kousek.
Tak uvidíme co bude,teprve začínáme tak hledám inspirace na Netu. Včera večer poprvé totiž cvaknul zámek,tak uvidíme co to přinese.
Bezesporu začátek nové dimenze. Přeji vám oběma, ať vám tyto hry obohatí život po všech směrech. :-)
I když bez větších zkušeností, jako tady mají ostatní: Nezapomínej, že je zamknutý, připomínej mu to a v rámci možností ho dráždi...
Jj tak trochu jsem potvora už ![]()
Ahoj, vítej mezi námi. Rad už je tady spousty, jen si musíš vše pozorně přečíst. A také je to o tom, že každá klec je jiná, na každého působí něco jiného a my o vás vlastně vůbec nic nevíme.
Ale vše chce svůj čas, takže za zezačátku opravdu doporučuji hodně, hodně trpělivosti a netlačit na pilu.
Přeji vám krásné chvíle ;-)
Zdravím Xeno, děkuji za odpověď a rad už jsem četla jak píšeš dost tak trochu představu mám, jen se do toho musíme oba dostat. Trochu už úpí tak asi zítra sundám.
pro Xenu : chodí ti ty odpovědi ? Jinak mám Jana.cop@seznam.cz
Tak se nám to doma pomalu začíná vybarvovat ![]()
Jakpak se to vyvíjí? Dle smajlíku usuzuji, že k vaší spokojensti ![]()
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Rady do začátku
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB