Téma: Potřeboval bych radu
Ahoj přátelé, už dlouhou dobu pročítam tohle fórum a pořád sem se nemohl odvážit sem něco napsat, teď mě ovšem donutila situace. S partnerkou si s pásy cudnosti hrajeme už asi dva roky, ale vždy se jednalo spíš o krátkodobé hry. Na hraní v postely máme alcatraz a na trvalejší nošení spidware 2, nejdýl jsem byl zamčený asi 4-5 dnu v kuse. Partnerku to zase tolik nebralo a ja byl smutný, že z ní asi nikdy dominantní potvurka nebude. Tohle se ale začíná měnit, problém je ten, že nevydržím v pásu dýl jak dva dny, takže se mi začal plnit sen, ale nemužu si ho plnit kvuli potížím. A to je právě to, dřív jsem v pásu vydržel klidně 4 dny a nedělalo mi to žádný vetší problém, teď už po prvním dnu problém mám, začne mě děsně svědit místo, které v podstatě obepíná kroužek pásu, kořen penisu a šourek, po dvou dnech je svědění nesneditelné a pás musí dolu. Nrnaskáčou žádné pupínky ani nic jiného jen to prostř děsně svědí, když namažu bepantemem tak za dva dny je zase všechno v pohode. Nevím jestli zkrátka nemám alergii právě na kov ze ktereho je pás vyroben. A proto se vás zkušených zeptat na radu, napadlo mě zakoupit plastové CB 6000 a k němu potom kovový kroužek, jenže to bude myslím si to samé, pořád je tam kov. Holytrainer partnerka nechce, nelibi se jí, libil by se jí jen kov, tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte o nějakém pásu, který by byl vyrobený například z nerezové nebo chirurgické ocele, myslím si že tam by problémy nebyly. A druhá věc co nás napadla bylo silikonové CB co má vojta tady na shopu, partnerce se libi barvičky