26

Re: Ako spoľahlivo zastaviť prichádzajúci orgazmus?

No jo. Ty jsi byl neustále drážděn jak tyčinkou v péru, tak i análním kolíkem. To já nejsem takto drážděn vůbec! :-O :-/

27

mkbn akou trubičkou? To ma zaujíma. Aký je to pocit mať to tam?

28

nosim pas A927, ten ma kateter, trubicku do penisu. podevej do fora, neco jsem zde psal.
pocit? miluji to, dalsi stupen cudnosti, kdyz necitis ani moceni a uvedomis si, jak ti to chybi. bohuzel se to neda nosit stale.

29

Xena napsal:

Za nás za ženskou populaci musím říct, že se na 100% ztotožňuji s Vojtou, opravdu krásně jsi to popsal a je pravda, že když v náruči usínám miláčkovy a cítím ty jeho záchvěji vzrušení a nadrženosti a jen se tak uchychtnu, že já jsem prožila krásný orgasmus a on zase nic? To je ten krásně blažený pocit, pro který my holky to děláme a nedovolíme orgasmy, ty jsou nudné ;-)

Áno, tak je to správné :-) Na dívčím uspokojení záleží, mužské orgasmy jsou nepodstatné. K čemu jsou vlastně dobré, že. Tváříme se při nich jako blbci a hlavně s námi pak už není žádná zábava :-)

Doufám, že tohle si taky jednou zažiju. Moje bývalá partnerka mě ráda "mučila," ale vždycky to končilo "happyendem".

30

Tak jsem svůj pokus dobrovolně po 30-i dnech vzdal...

31

Takže poluce se nedostavila? I tak jsi borec, že jsi to dal tak dlouho. Nám se to ještě nepovedlo také, ale je fakt, že moje zlato při dráždění někdy prostě vyteče, takže se to cca po 6 týdnech většinou přeruší.
No, ale tak příští rok můžeme začít experimentovat jak dlouho moje zlato vydrží a zda se poluce dostaví ;-)

32

Tak to bych asi tuhle soutěž prohrál ;)Poluce nebyla ani nepamatuju, zato ty tři noční nevědomé výstřiky si pamatuju moc dobře big_smile

33

IN: Noční výstřiky :-D Tý jo a co na to tvoje paní? Tohle se nám také ještě nestalo. Musím se ještě hodně učit ;-)

34

No, mé Paní to kupodivu zatím nevadilo.. a ted teda nevím, jestli připojit smutný nebo veselý smajlík.