1

Téma: Rada - holytrainer

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Situace je taková, že bych chtěl s partnerkou do dlouhodobého uzamčení (půl roku/rok) s holytrainerem. Moje otázka je tedy směřována spíše na ty, kteří tento typ pásu nosí. Jak na to s hygienou, aby penis neskoncil zasmradlý, osyrečkovaný? Jak často je potřeba jen sundat na důkladné provedení hygieny? (Obřízku nemám)

2

Re: Rada - holytrainer

No má Paní, když jsme doma, tak mě na mytí odemyká denně. Ale jinak asi tak 2 až 3 dny. Pokud jsem mimo domov, tak ve sprše odmontuji hlavici a proplachuji přes otvory jen proudem vody. Tento typ můžu vřele doporučit. Jen to chce po nákupu trošku ohladit hrany. Nosím ho trvale od září a jsem velmi spokojen.

3

Tak za mě byla vždy hygiena v HT nejhorší ze všech pásů, resp. vyžaduje o hodně víc péče.. A s předkožkou to je ještě komplikovanější sad

4 Naposledy upravil: davue007 (25.11.2016 13:44:19)

Pokud uvažuješ o dlouhodobém zamčení s co možná s nejmenším počtem odemčení, určitě bych nevolil HT.
Jak píše IN náročná , vlastně nulová hygiena s nasazením. Proud vody pomohl,ale nic nevyřešil. Uzavřené klícky se v podstatě chovají jako když, máš na kůži v sádru. Kůže nestačí regenerovat musí se tedy  na koupání sundat každý druhý den.

Což mě nenadchlo.   Nic méně mě vytrénovala a nošení kovové klícky mě již nedělá problém.  Protože nemám obřízku navlékám si přes přední část kovové klícky latexovou špičku, aby mě předkožka nevylézala a neskřípala se o prádlo. Velikost kroužku je mě osvědčila  taková ,že při plné erekci samostatně nasazený kroužek kolem varlat a kořenu penisu jemně tlačí. (pak se dají i noční erekce zaspat) Délka klícky odpovídající délce  penisu v minimálním ochablém stavu nebo menší to,ale zase není to v tomto minimálním  provedení není na dlouho.  Průmer by měl být takový,aby při ochablém stavu byl penis v kleci skoro na volno.

Pocitově by jsi se měl dostat do stavu, že klícku na sobě cítíš , ale stejně tak jako když máš na ruce prstýnek víš , že ho tam náš,ale přestal si to vnímat. Samozřejmě to platí jen pokud to máš v klidu.

K tomu to poznání jsem došel vylučovací metodou pokus omyl.   Vyzkoušel jsem cca dest druhů klícek a teď už to mám snad vychytaný. Protože, tak nějak podle vývoje , těch odemčených dnů bude čím dál tím méně.

Klícka musí být fakt nerezová.
Doporučil bych Restrainer2.  Pokud bude pro tebe vhodná délka. Sám teď mám tu miniklícku a klícku délka 5,5 cm průměr 32 mm , která je vytvořena s kroužků ve tvaru prstýnků. Ta se jistě také na cudnosti objeví.

5 Naposledy upravil: anticum (25.11.2016 16:34:56)

Chtel bych holytrainer kvuli vestavenemu zamku. Mel jsem cb6000 a ten zamek me dost stval. Do kovu se mi celkove moc nechce, uz kvuli hmotnosti. Cb6000 mi nevyhovoval kvuli erekcim. Odtahovaly klicku a tahaly varlata. Myslim, ze jsem prave u ht cetl ze ten krouzek je delany tak aby se toto nedelo. Proto jsem si ho vybral. Ps: u cb6000 jsem zkousel i ruzne velikosti krouzku. Pokazde stejny vysledek.

6

jak vypadá a kde se dá sehnat ten Restrainer2? google nic nevyhazuje

7

www.cudnost.cz

8

Restrainer 2 vypada hrozne. Vypada jako odflaknuta prace spojeni par dratu a plisku. 5 minut prace na svarecce a sup do prodeje za litr.