Pokud uvažuješ o dlouhodobém zamčení s co možná s nejmenším počtem odemčení, určitě bych nevolil HT.
Jak píše IN náročná , vlastně nulová hygiena s nasazením. Proud vody pomohl,ale nic nevyřešil. Uzavřené klícky se v podstatě chovají jako když, máš na kůži v sádru. Kůže nestačí regenerovat musí se tedy na koupání sundat každý druhý den.
Což mě nenadchlo. Nic méně mě vytrénovala a nošení kovové klícky mě již nedělá problém. Protože nemám obřízku navlékám si přes přední část kovové klícky latexovou špičku, aby mě předkožka nevylézala a neskřípala se o prádlo. Velikost kroužku je mě osvědčila taková ,že při plné erekci samostatně nasazený kroužek kolem varlat a kořenu penisu jemně tlačí. (pak se dají i noční erekce zaspat) Délka klícky odpovídající délce penisu v minimálním ochablém stavu nebo menší to,ale zase není to v tomto minimálním provedení není na dlouho. Průmer by měl být takový,aby při ochablém stavu byl penis v kleci skoro na volno.
Pocitově by jsi se měl dostat do stavu, že klícku na sobě cítíš , ale stejně tak jako když máš na ruce prstýnek víš , že ho tam náš,ale přestal si to vnímat. Samozřejmě to platí jen pokud to máš v klidu.
K tomu to poznání jsem došel vylučovací metodou pokus omyl. Vyzkoušel jsem cca dest druhů klícek a teď už to mám snad vychytaný. Protože, tak nějak podle vývoje , těch odemčených dnů bude čím dál tím méně.
Klícka musí být fakt nerezová.
Doporučil bych Restrainer2. Pokud bude pro tebe vhodná délka. Sám teď mám tu miniklícku a klícku délka 5,5 cm průměr 32 mm , která je vytvořena s kroužků ve tvaru prstýnků. Ta se jistě také na cudnosti objeví.