1

Téma: Problémová situace - masturbace, jak říct partnerce

Vím že se tu podobné téma objevilo vícekrát a vlastně ho řeší asi skoro každý, kdo chce být zamčený. U mě je ten problém ale trošku složitější, a tak bych si tu rád zkusil nechat poradit - mám u těchto věcí trochu zábrany, ale zkusím být otevřený smile

Nastává u nás dlouhodobě trochu absurdní situace, kdy přítelkyně by sex chtěla, ale mě se do něj moc nechce, párkrát se dokonce stalo, že se mi ani přes její snahu nepovedlo "dojet do finále", což jsem bral jako totální osobní selhání. Snažil jsem se si to dlouho odůvodňovat nějakou večerní únavou, nervy z práce apod., ale skutečný problém je asi někde jinde:

Totiž, závislost na masturbaci. Nevím, jak jinak to říct, někde jsem četl, že "muž běžně masturbuje 2-3x týdně", což netuším, z jakých statistik vychází, můj problém je, že jsem v práci zpravidla sám (vlastní kancelář v jinak téměř prázdném objektu), kde si můžu "hrát", kdy a jak chci. Zkoušel jsem to počítat a nějaké i 3-4 masturbace za den nejsou nijak vyjímečné - což je asi hodně. Když už očekávám, že bych měl splnit "manželské povinnosti", snažím se si to odepřít, jenže je to někdy dost boj - možnost udělat si to kdykoli je příliš snadná a lákavá a vůbec tam není ten blok, který by mě donutil aspoň vytěsnit ten "okamžik". Další "průser" nastává ve chvíli, kdy na to ten den nedojde, já už to prostě musím dostat ven, ale současně bych se měl šetřit na další den. Končí to jakousi "příjemnou hrou" bez závěru, která mám ale pocit, že potom při sexu taky dvakrát nepomáhá.

Asi to zní směšně, snažil jsem se s tím vypořádat fakt intenzivně, nadával si do debilů, že jsem jako dospělej a s tímto si snad musím umět poradit, ve chvíli, kdy jsem měl pocit že "musím" jsem se snažil jít na záchod, projít se, ..., ale bohužel, ta možnost okamžitě se ukojit je silnější, než já - teprv tady jsem pochopil, proč kuřáci říkají, že není sranda přestat.

Pásů cudnosti jsem si koupil celou řadu, ale spíš proto, že mě prostě vzrušovalo zamčít sám sebe (+ teda, za výše popsané situace si přidávat vzrušení je spíš ruská ruleta než dobrý nápad). Končilo to samozřejmě fiaskem, protože jsem si pár hodin užil v páse, pak "vyvlíkl" ven, udělal se, pás sundal a hotovo. Mimo to jsem dosud nenašel model, který by mi seděl - mám dojem, že mám nějak "atypický" úd, který sice při erekci nějakých 7-8cm snad má (neměřil jsem), ale bez erekce je to fakt mrňous - když srovnám "podle fotek" na netu, tak většinou prostě má nějakou délku, v erekci je vzpřímený, mimo erekci jak hadice, ale délka se nemění - u mě má mimo erekci snad 2cm. Možná by byly řešením některé nové modely jako minicage nebo restrainer.

Dostáváme se ale k tomu "nejhoršímu" - zamykat se sám nemá smysl, nemám vůli a navíc těžko takovou věc člověk dlouhodobě utají před partnerkou (navíc spávám nahý, i když to teď přes zimu řešitelné je). Moc rád bych ale nějak tohle celé udělal kvůli ní (samozřejmě by mě to udělalo náramně dobře, to aby nevypadalo, že si tu hraji na nějakého dobroděje), chtěl bych tu být pro ni, ne pro svoje soukromé uspokojení. Záleží mi na našem (už x let trvajícím) vztahu,  netuším, jak by se ale na takovou věc tvářila, nerad bych tu udělal ještě větší problém, než je. Možná by mi pomohla nějaká rada i od druhé strany - holky, jak by takovou informaci nejlépe přijala, jestli se vyjádřit nějak i k té masturbaci, ...

Díky všem, co dočetli až sem - jsem až moc pisálek. Díky.

2 Naposledy upravil: davue007 (26.11.2016 14:48:16)

Re: Problémová situace - masturbace, jak říct partnerce

Tak já mám stejný problém mění se mě délka i šířka a o 3x tolik.  Minicage nebo restrainer2 je  řešení. Zamykání před, bez  vědomí partnerky nemá smysl.  Já jsem to udělal tajně  a po 4 dnech se to provalilo.

Prostě jsem se zamkl a když na to přišla vanilka  tak jsem udělal hrdinu a řekl jsem jí , že jsi ten klíček musí najít.  Tím jsem jí vtáhl do hry.  Klíček si tenkrát našla , ale odemkla mě až za 5 dní.

Nejvtipnější tenkrát bylo, že když našla klíč tak se automaticky ptala kde je ten náhradní.
Když jsem jí odevzdával druhý klíč tak jsem jen prohodil, že je to blbý když si nebudu moci sám ulevit a musím počkat až jak se rozhodne. Zbytek jsem nechal na ní.Byl to tenkrát hrozně silný zážitek.

Pokud to má mít dále nějakou další progres musíš za prvních 5 dní ukázat, že tvé zamčení jí zato stojí.
Když se chytne budeš se divit co se bude dít.

Jsi na dobré cestě svůj problém sis uvědomil a popsal. Teď jen chtít ho řešit.

3

Pri erekci 7-8 cm? A to chce pritelkyne sex? Nevim, neumim si to predstavit. Pritelkyne mela byvaleho co ho mel maleho.. tak 10cm max. A rikala ze ani nevedela ze je uvnitr. Ze proste nic necitila. Neumim si predstavit proc tvoje pritelkyne chce sex kdyz tech 8cm je proste fakt malo si myslim. Ja mam tak 16-17 a pripada mi maly. Osobne bych chtel tam 19-20. Vic uz ne.

4

No, tak spis mam blbej odhad smile Jeji prvni nejsem a i bejvalka mluvila o "lepsim prumeru", tak snad nekecaly smile Tak proste mam asi blbej odhad - pointa je hlavne ta, ze bez erekce ma, jak tu uvadi kolega, tretinovou velikost, mozna jeste mensi...

5

Ahoj zamykanim podle mě nic nevyřešís,je to pouze na hraní. Moje rada je zamiluj se znovu do partnerky,vzpomeň si co se ti na ni nejvíce líbí, dej ji pusu když jdeš okolo pohlad ji a
pod.To ji určitě potěší vic než penis v kleci,a třeba i v tobě to probudí touhu ji pomilovat.

6

Samozrejme - ta uvaha smerovala spis k tomu, ten vztah nejak okorenit, dodat nejaky zajimavy impulz, tim spis, kdyz me to pritahuje. Je samozrejme otazkou, co ji.

7

Já jsem ve stejné situaci,masturbace několikrát denně,a párkrát taky při sexu už nebylo co vystriknout.Take jsem to chtěl řešit jako ty pásem, jenže mě klec vzrušuje ještě víc. Můj rekord je 2 dny.Takze teď jednou za čas ráno nasadím pás a naznačim že večer by mohl být sex problém je když nám do toho něco vleze to musí klec dolů a zase tajná masturbace.Taky je můj sen být zamcemy ale je to asi nereálné. Budu sledovat jak si povedes ty třeba něco použiji co ti někdo poradí. Takové rady "to musí být v hlavě" jsou nanic, protože já tam mám udělej se vždyť se ti to líbí

8

Pro Mk89. U nás to bylo před časem s mojí masturbací podobně, nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem vloni dal svému Miláškovi k narozkám krom hezkého prádelka i klíček v dřevěné krabičce s tím, že ten další dárek ji čeká večer. Večer jsem pak na ní čekal v posteli až přijde z koupelny a až na ten pás cudnosti byl nahý. Nejdřív byla dost zaražená, pak se rozesmála a řekla že mám nyní utrum, at vím jaký to je být nadrženej s pocitem že na mě ten druhý kašle. Ty by jsi to mohl zkusit podobně, uvařit jí dobrou večeři, dát jí tu krabičku a říci jí že to je klíč nejen k tvému srdci a co vše pro tebe tvá láska znamená. No a pak jí furt dělat pomyšlení - lízat, líbat, hladit, masírovat, omývat, utírat, česat... Ale pozor, netlačit na pilu, jen stále vysvětlovat jak vašemu vztahu a hlavně jí prospěje, že tě bude mít zamčeného a nadrženého, a to jestli vůbec a kdy se budeš moci ty sám vystříkat, bude plně v její režiji. Neboj, za chvíli jí to začne bavit, protože uvidí jak budeš najednou pozorný, galantní a snaživý.

9

A jak ses vyrovnal s nemožnosti masturbace?

10

Jak asi, prostě to nejde, klícka masturbaci nedovolí, přesněji mě to v ní nejde se sám udělat, díky nejmenšímu 40mm kroužku. Klíček ke klicce nemám a náhradní je zapečetěnej. Když přijde erekce, pekelně to díky tomu kroužku bolí a tak dělám raději vše možné aby erekce co nejdříve odezněla. Je to ale taky o hlavě, není přece problém kdykoliv vzít kleště nebo pilník a zámeček sundat, dělám to přece ale hlavně pro svou Lásku a náš lepší život. Takže mi po roce a půl už zůstává jen možnost občasné nechtěné noční poluce nebo si prostě to odemčení od Miláška zasloužit. A v tom je přece ta krása zamykání, nemít možnost ovlivnit cokoliv týkající se mého orgasmu a vlastně dát veškerou moc nad svým dalším sexuálním životem mé partnerce.

11

Tak to máš super,já tu bolest při erekci nezvládám a taky že zdravotního hlediska si netroufám být dlouho priskrceny. A při volném kroužku mi spadava.