1

Téma: Nahrnuti predkozky

Lidicky, jak zamezim predkozce aby se nahrnula do predu prez zalud. Nemohu se pak prez ni pomalu ano vymocit. Resil ste nekdo podobny problem? Diky

http://s32.postimg.org/mluzy2amp/IMG_20160501_080554.jpg

2

Re: Nahrnuti predkozky

V pásu už docela těžko... Já na tohle myslel již při zamykání, tudíž předkožku stáhl a pak teprve do pásu. S močením jsem měl problém už jen při erekci během noci. A to také ne pokaždé...

3

A jak ho tam nacpes? Kdyz tam dam gel, tak se to stejne stahne zpatky.

4

Dle mých zkušeností se to vždycky stáhne zpátky, od toho tam je. Penis během dne pracuje a ty pohyby tu předkožku nakonec dostanou tam, kde příroda mínila, že má být. Pokud ta fotka ukazuje tvůj reálný stav, tak to není nijak hrozné, prstem se dá vždycky mírná úprava udělat. Nebo vatovou tyčinkou.

5

Dá se pomoci tyčinkou "uchošťourem". Vzhledem k tomu, že kovový CB600s uvnitř oxiduje, (nechápu, proč není chrom i uvnitř???) než jsem uzamčen, navléknu si prezervativ s ustřihnutou špičkou a pak teprve šup do klícky. Předkožka je v pohodě a nic se neděje.

6

To je zajímavý přístup, ale není mu po delší době v igelitu špatně?

7

Vůbec ne, nosím již asi 3 měsíce a mám klid, navíc špička gumy je venku a tudíž vím a vidím kam to teče. Samozřejmě je občas nutná hygiena...

8

Zdravím vás, jsem rád že jsem našel toto téma, nosím jedenáctý den Birdlocked pico, to, že předkožka trochu otéká vím, už dříve jsem si toho všiml, nikdy jsem zatím nebyl zamčený v kuse takovou dobu, dnes jsem si všiml, že nateklá předkožka přes noc úplně zakryla žalud. Na záchod si stále dojdu celkem normálně, jen mne to trochu vyděsilo. Máte někdo zkušenost? Je to třeba nějak nebezpečné a nežádoucí při nošení PC?

9

Mě to stalo také , podráždili mě ty zoubky, musel jsem to tenkrát sundat. Otok spadl během několika hodin a pak to bylo ještě citlivé.  Pokud to máš ještě k tomu červené zarudlé doporučil bych sundat. 11 dní jsem v tom nevydržel.
Předkožka mě mírně otekla i u HT 2 , nebo spíše se omačkala pravidelně.   Po pár přetažení byla zase ok a to i po 30 dnech nošení.   Není potřeba se děsit.  Zvykne si. Jen je to jaksi trochu méně u těchto typu pásů s předkožkou méně  komfortní.

10

Zvláštní zmizelo tlačítko upravit. Že by chyba v METRIXU.

Jinak jsou tu zkušenější než já snad budou mít víc zkušeností a napíšou.

11

To co vidím na fotce je normální.. Ale já si vždy předkožku poupraím tak, aby byl obnažený, jinak mě to fakt dost nepříjemně skřípe.

Otok se mi dělá taky často, hlavně v mřížových kovových klíckách - jemná kůže se tře  prádlo a otéká to, občas docela dost. Ale za pár hodin (2-4h) je většinou vše ok.