1

Téma: Rady do začátku

Dnes jsem manželovi koupila klícku CB 6000s tak nějaké rady do začátku holky ? Díky Jana

2

Re: Rady do začátku

Snad nevadí, že nejsem holka, když ti jednu radu do začátku dám - dost dlouho trvá, než se klícka usadí, tělo zvykne, a než se metodou pokus-omyl podaří najít vhodné rozměry všeho. Takže buď(te) trpělivá/ví.

3

Pomalu, opatrně, s citem, a jistě Vás oba čekají nádherné chvíle. Trpělivost se vyplatí, hodně štěstí při objevování.

4

Tak je to otázka půl roku až rok. Nakonec se najde ten správný kousek.

5

Tak uvidíme co bude,teprve začínáme tak hledám inspirace na Netu. Včera večer poprvé totiž cvaknul zámek,tak uvidíme co to přinese.

6

Bezesporu začátek nové dimenze. Přeji vám oběma, ať vám tyto hry obohatí život po všech směrech. :-)

7

I když bez větších zkušeností, jako tady mají ostatní: Nezapomínej, že je zamknutý, připomínej mu to a v rámci možností ho dráždi...

8

Jj tak trochu jsem potvora už smile

9

Ahoj, vítej mezi námi. Rad už je tady spousty, jen si musíš vše pozorně přečíst. A také je to o tom, že každá klec je jiná, na každého působí něco jiného a my o vás vlastně vůbec nic nevíme.
Ale vše chce svůj čas, takže za zezačátku opravdu doporučuji hodně, hodně trpělivosti a netlačit na pilu.
Přeji vám krásné chvíle ;-)

10

Zdravím Xeno, děkuji za odpověď a rad už jsem četla jak píšeš dost tak trochu představu mám, jen se do toho musíme oba dostat. Trochu už úpí tak asi zítra sundám.

11

pro Xenu : chodí ti ty odpovědi ? Jinak mám Jana.cop@seznam.cz

12

Tak se nám to doma pomalu začíná vybarvovat big_smile

13

Jakpak se to vyvíjí? Dle smajlíku usuzuji, že k vaší spokojensti smile