1

Téma: kovová klícka v období mrazů

Ahoj, máte zkušenosti z kovovým kroužkem nošený v zimním období? Nějak mi kroužek v mrazu v kalhotách, se přilepuje na šourek a dost mi to bolí ze spodní strany šourku. Doteď jsem kovový nosil jen přes léto a Holytrainer v zimě. Nyní jsem přešel na nejmenší klícku http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/minicage/ , která mi lépe vyhovuje, neprolézají mi kulky ven jako v jiných klíckách. Rád bych ji nosil i na běžky zkrátka nonstop smile
Děkuji za reakce.

2

Re: kovová klícka v období mrazů

Ahoj, já nosím v určitých chvílích a nevyhýbá se to i zimního období kovový CB 6000s a nemám s nějakými omrzlinami žádné problémy. Je tedy pravda, že v něm v podstatě nepřetržitě jezdím i na kole, avšak jen na krátké vzdálenosti cca 4 až 5 km, tak že po takových 20-i minutách pobytu v mrazu se zase ocitnu v teple. Prostě se nedostanu na mráz na delší dobu jak půl hodiny... Běžky vyžadují tu dobu delší, avšak se člověk zase tepleji oblékne. Myslím, že se mráz do rozkroku ani po dvou hodinách nedostane, navíc si penis stačí klícku "vyhřát" teplotou těla, která v těchto místech až tak rychle neklesá. Tohle je má dedukce počítající s místním mrazem, který málokdy překročí teplotu - 10 st.C. Do Himalájí bych si klícku určitě nebral... ;-)

3

Děkuji za odpověď.

4

Já si beru na delší pohyb venku při mrazivým počasí rovnou raději teplejší prádlo. V normálním prádle nehrozí sice omrzliny, ale na šourku mám díky chladu husí kůži a to pak kroužek tlačí jako při erekci. To teplý prádlo tomu spolehlivě zabraňuje. Na druhou stranu si ale nemůžu brát teplý prádlo do práce nebo když jen sem tam přeběhnu venku. Než se potit, tak radši přetrpím tu husí kůži a související bolest.

Taky je zajímavý, že při nošení pochromované klícky CB6000s jsem byl na ten chlad více citlivější než když nosím Bon4, který je bez chromování.

5

"na šourku mám díky chladu husí kůži a to pak kroužek tlačí jako při erekci."¨
Přesně tohle cítím, když je zima a kroužek se více zařezává,v teplu je to zase v pohodě.

6

Teda já zírám. Lidi v čem chodíte oblíkaní? V zimě jsem nikdy neměl problém. Léto byl problém v CB6000s, ale letos kovovém kroužkovém PC úplně v pohodě.

7

Ohledně kovových klecí a omrzlin v zimě a popálení v sauně, které se tady řešilo v jiném vlákně: obojí by hrozilo pouze pokud by plocha klece vystavená extrémní teplotě byla podstatně větší než plocha, která je v kontaktu z kůží, jinak probíhá tepelná výměna celkem rovnoměrně a riziko omrzlin/popálení je podobné jako bez klece. V zimě musíte vzít v úvahu i to, že je klec pod oblečením, tedy v relativně zahřáté zóně. Takže pokud vám neomrzl bez klece, neomrzne ani v adekvátně velké klícce.

8

Taky se mi zda hrozna blbost aby klec v kalhotech omrzla, spise bych problemy pripsal ztuhnuti kuze z chladu a celkoveho zpevneni nez omrzlinam. Kdyby mela za chladu omrzavat klic nebo jaka koliv jeji cast tak by omrzala i cast tela bez klicky.. Rozdil teplot nemuze byt vetsi nez polovina teploty tela coz nemuze byt min nez 35 [dejme tomu]

9

Sauna s kovovou kleci je OK ;-)

10

IN:  Fakt?! :-O  Máš zkušenosti? ;-)

11

Jo, je to stejne jako prstynek, nebo retizek. Samozrejme musi byt klec hezky natesno.

12

Ahoj, souhlasím.
Myslím, že má IN pravdu.
Saunu vyzkoušenou nemám, ale slunění se v totálním PC Neosteel ano. A ačkoliv třeba nerezová kávová lžička byla po čase hodně nepříjemně rozpálená, tak můj PC byl na těle jen trochu teplejší, než pokožka. Nepálil! Tělo to prostě stačí uchladit, když je PC přesně na těle.
Problém by možná mohl, co se slunění, saunování týče, nastat u (černých) klícek, kde se jednotlivé části klícky těla vždy nemusejí dotýkat a tedy se dokážou více zahřát a při následném doteku asi nic moc....
Co se chladna týče, tak to, jak již zde i bylo napsáno, chce teplejší oblečení (nejen kvůli PC, že). Protože se šourek chladem stahuje a též více přimyká k tělu, může být chlad v klícce nepříjemný až bolestivý, protože se vše stahuje k tělu a nejsme schopni to nijak moc ovlivnit.
Ale nebudete-li s nasazeným kovovým PC běhat nahatí v mrazu, pak by problém omrzlin být neměl.

13

Děkuji všem, za zkušenosti s klíckou. Mne to nejvíce vadilo v zimě v mrazu,"na šourku mám díky chladu husí kůži a to pak kroužek tlačí jako při erekci."
Přesně tohle cítím, když je zima a kroužek se více zařezává,ale důvod jsem později zjistil, že mám malý kroužek a proto je šourek více studený.Již mám objednanou novou klícku a větší kroužek, tak to bude snad vše v pořádku. Navíc se mi při malém kroužku klícka hodně zařezává do žaludu.

14

Co má malý kroužek společného se zařezáváním klícky do žaludu??

15

Nevím, ale u většího kroužku se mi klícka nezařezává do žaludu,jako s menším kroužkem.Asi má penis víc místa.Děje se mi to jen s touto klíckou http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/minicage/. Máte s tím také zkušenost?