1

Téma: Do ceho jsem se to navrtal

Zacnu asi nejakou historii jak jsem se dostal tam kde ted jsem, coz je doma na pohovce zamceny v plastovem cbs s kovovym krouzkem.
Cbs uz mam asi dva roky a dlouho jsem bojoval s ruznymi vecmi, ktere tu kazdy moc dobre zna. Vyzkousel jsem kds a kovovy krouzek a behem tech dvou let jsem se zamykal spise sam a to opravdu kratkodobe.

Pred vikendem jsem se rozhodl zamknout a klicek dal pritelkyni, ktera na to podle jejich slov neni, ale mit klicek se ji libi, jen nevi jak s nim nalozit. V noci jsem se musel odemknout protoze jsem nezvladl nocni erekce a tak si zacinam uvedomovat do ceho jsem se to navrtal. Odemceni bude super ale jak jsem se zamykal neuvedomil jsem si ze me pak hned zase zamkne a ja uz se toho vlastne nezbavim. Cehoz se mozna trosku bojim a ani nevim jestli to chci.
Uvazujem ze mi k narozeninam koupi ht kratsi ruzovy, libi se ji barva a ja podle vsech clanku taky uvazil ze by ht mohl byt prijemnejsi a prijatelnejsi, kdyz uz se to ma stat moji soucasti..

Dalsi vec co me trosku desi jsou akce nebo pivo s prateli. Pritelkyne strasi ze mi to necha cehoz se bojim z hlediska zachodu atd... Jake to je da se to zvladnout ?
Myslite ze ma cenu koupit ht ?

2

Re: Do ceho jsem se to navrtal

Čest,
osobně mi zrovna HT vyhovuje nejvíc. Měl jsem BON4 a BirdLocked, ale zůstal jsem u HT. Přesto i v něm jsou noční erekce brutální a někdy proto ani pořádně nespím. Nicméně se mi podařilo vědomou koncentrací na penis docílit opadnutí erekce, ale tohle úsilí mě vždy dokonale probudí a pak znovu usnout nějakou dobu trvá.

3

Jak moc se da fungovat s krouzkem od ht bez klicky ? A ono nasazeni samotne klicky asi bude mnohem jednoduzsi nez u cbs ne ?

4

S dovolení přidám zkušenosti. Mám vyzkoušeno několik plastových klecí, několik kovových a taky různé druhy kroužků - plast, kov, zavírací i v kuse. Zatím nejlepší pro mě je HT nový, krátký (s vestavěným zámkem). V noci o tom jen vím tolik, že mě vzbudí tak 2x za noc, ale jen tak lehce. Vzbudím se, otočím se a spím.. (přinejhorším jdu na WC). S kovovýma klíckama jsem byl vzhůru i 5x za noc a musel jsem chodit na WC pořád, protože jsem nebyl schopný zregulovat erekci.

Nasazení mi příjde jednodušší než u CB, protože se tam nemá co skřípnout.

V HT se dá chodit na mušli, ale riziko nehody je velké, možná někdomu sedí líp a má špičku přímo v otvoru, tak by to šlo.

Samotný kroužek u mě při erekci působí jako škrtidlo, což je super, ale ty spodní drážky pro čase nepříjemně tlačí. Dále se kroužek nedá při erekci sundat, jen v ochablém stavu.

A když to celé shrnu, tak teď už by se mi vyplatilo po těch všech pokusech a nákupech, koupit originál HT.

5

Jj diky za odezvu, asi ten ht minimalne zkusim a uvidime ted jeste aby si to podchytila pritelkyne.

6

Určitě kup HT, já měl prvně tu verzi s vysacím zámečkem, a potom jsem zkoušel cb6ks a teďka mám HT s vestavěným zámkem, a zase mám to pohodlí jako jsem měl s předchozím HT.
HT je prostě nej.

7

Martin B.: A to máš ten model upravený? Mluví se tady o pilování výstupku na objímce... Po hodinovém nošení musím HT pro stupňující bolest odložit...

8

Cim je mysleno to pilovani vystupku na objimce? Ja odstranoval hranu (pretok z formy) lamacim nozem na stojato, jako by jsem ji oskrabal ostrim kolmo ke kroužku..

9

nemám nijak upravený, jen když jsem teďka dlouho v zimě tak mě začne lehce bolet jakoby spodní vrch kroužku, ale jinak nic, Mě právě tvar kroužku HT sedne mnohem víc než ten kruh co má CB6ks.

10

J u cbs me taky hodne stve kruh. Musim ho casto upravovat a tak doufam ze to ht vyresi a taky me trosku stve nasazovani a prostor mezi krouzkem a klicko coz ma ht reseno uplne jinak. No a nejlepsi na tom je zabudovany zamek.moje predstava je asi takova ze klicku sundam jak to bude potreba [koupel, popripade noc] a krouzek si necham jestli to pujde. No a pak uz jenom cekat jak s tim nalozi pritelkyne.

11

No mě Cb6ks, popravdě zklamal, prostě HT je HT smile Doporučuju fakt všem.

12

IN: Asi jsem to popletl nějak já, aniž bych se pozorně podíval co tu bolest může způsobovat. Napravím to co nejdříve a poinformuji.

qqeq: To, že má HT lépe řešenou objímku není pochyb. Kvůli ní jsem si ho také pořizoval, avšak ještě se zámečkem.

13

Tak 1. Pocity v ht jsou super, oproti tomu cb to takrka necitim a to ikdyz mam vse bolave z 5ti denniho noseni cbs. Uvidim co bude dal