Téma: Do ceho jsem se to navrtal
Zacnu asi nejakou historii jak jsem se dostal tam kde ted jsem, coz je doma na pohovce zamceny v plastovem cbs s kovovym krouzkem.
Cbs uz mam asi dva roky a dlouho jsem bojoval s ruznymi vecmi, ktere tu kazdy moc dobre zna. Vyzkousel jsem kds a kovovy krouzek a behem tech dvou let jsem se zamykal spise sam a to opravdu kratkodobe.
Pred vikendem jsem se rozhodl zamknout a klicek dal pritelkyni, ktera na to podle jejich slov neni, ale mit klicek se ji libi, jen nevi jak s nim nalozit. V noci jsem se musel odemknout protoze jsem nezvladl nocni erekce a tak si zacinam uvedomovat do ceho jsem se to navrtal. Odemceni bude super ale jak jsem se zamykal neuvedomil jsem si ze me pak hned zase zamkne a ja uz se toho vlastne nezbavim. Cehoz se mozna trosku bojim a ani nevim jestli to chci.
Uvazujem ze mi k narozeninam koupi ht kratsi ruzovy, libi se ji barva a ja podle vsech clanku taky uvazil ze by ht mohl byt prijemnejsi a prijatelnejsi, kdyz uz se to ma stat moji soucasti..
Dalsi vec co me trosku desi jsou akce nebo pivo s prateli. Pritelkyne strasi ze mi to necha cehoz se bojim z hlediska zachodu atd... Jake to je da se to zvladnout ?
Myslite ze ma cenu koupit ht ?