176

Re: A právě začínám s PC (silikonový CB6000S)

Já vím, že už jsem toho napsal hodně big_smile, ale někdy to prostě dát musím.. včera poslední orgasmus a teď minimálně měsíc chci vydržet zamčený.

177

Jak tak pročítám Tvůj deník, tak shledávám, kolik toho máme v těchto hrátkách omezující orgasmy i snaze to vydržet co nejdéle, společného. Nedávno jsem to v Latowském vydržel 30 dní a vzdal to zviklán názory druhých, že už se v mých 45 letech polucí už asi nedočkám, neboť to je problém "mladých" tak do 30-i let. Tak nevím... Ale proč píšu. V úterý jsem dostal ještě v rámci končící nemoci a 10-ém dni v nadržení chuť se uzamknout. Zvolil jsem tedy kovový CB 6000 s pantovým kroužkem 40mm, jehož oba konce se vloží do oka klícky a pak zajistí zámkem. Vím, že je ten kroužek malý, ale skutečnost, že mi z 45mm 2x po sobě přes den vyběhla koule, mne překvapilo. Zámek zacvakl ve 13:30 hodin a v podstatě hned poté se vytvořil svírací tlak, který se začal stupňovat. Musel jsem tedy asi 3x posouvat kroužek směrem ke kořenu. To se nepříjemný tlak "uklidnil" a já se mohl věnovat úklidu. Horší to bylo v noci, během které jsem se 4x v podstatě už bolestí probudil a opět musel posouvat. Dnes už jsem v tom pásu už plné 2 dny jedině díky náhodě, že se mi nepodařilo najít klíček (zámeček je oproti těm druhým atypický, což jsem při zamykání přehlédl). A já zvažuji, zda této náhody využít a trpět, než tedy klíček najdu a nebo ho raději přeštípnout. Kdo mi poradí?

178

rm71: Tak ptát se nás je asi zbytečné, ne? Myslíš že by ti tu poradil někdo něco jiného, než hledat?

179

IN: Budu-li upřímný, tak ani ne... Je mi jasné, že je počítáno vždy s tím, že než klíček najdu, uběhne několik dní po které budu cudný a "hodný". A to se přece soucitným kolegům musí zamlouvat. ;-)
Jde mi především o radu, zda si po zdravotní stránce nějak neubližuji... Z hlediska toho, že penis funguje a není nijak sedírán, tak zřejmě pás naplno plní svou funkci a já si větší velikostí obvodu jen ulehčoval (nebo naopak ztěžoval) nošení, neboť teď mi penis jen naběhne v klícce, ale jinak se erekce v podstatě viditelně neprojevuje.

180

Nevím jak je to u tebe, ale já si už na ten bolestivý tlak zvykl, protože klícku už jsem vyfasoval na stálo. Ta bolest ale musí být jen díky erekci nebo husí kůži, když ti pytlík prochladne. Samozřejmě to pak taky různě posouvám, mažu a snažím se rychle bolesti zbavit. Jestli tě to ale bolí jinak skoro pořád, je to špatně a musíš si vzít větší kroužek. Podstatné je, aby jsi mohl zastrčit pod ten nasazený kroužek nejtenčí prst. Pak by neměly vyklouzávat koule a ani by jsi neměl v cudném stavu trpět bolestmi.

181

Na ten bolestivý tlak se tedy dá i zvyknout?! :-O ;-) Je to už týden, co hledám avšak stále neúspěšně klíček a tedy si "vychutnávám" pobyt v těsném pásu. Jediná změna je, že jsem již uznán za schopného v pracovním procesu a tudíž se i "probudila" má 15 dní "pěstovaná" nadrženost. Jak už jsem uvedl, tak přes den problémy s pásem v podstatě nemám, nebo je stačím s úspěchem potláčet. Horší je to večer a zejména v noci, kdy jsem bolestí probouzen i 4x za noc. :-/ Jediné co mi pomáhá je posunutí objímky ke kořenu penisu a namazání otlačeného místa. Zkoušel jsem a první článek malíčku do objímky, který svírá můj penis ještě prostrčím... O možnosti proklouznutí koule už ani nedoufám. Jsem zvědavý za jak dlouho si na pás zvyknu, neboť se má nadrženost bude jen zvyšovat...

182

Hledej smudlo.. A pokud nechces potesit, tak ja si na kovovy pas nezvykl ani po skoro 3 tydnech. HT od prvniho dne ok..

183

IN: Teda, velká většina mi tady vychvaluje HT, ve kterém jsem prostě po hodině začal evidentně bolestí trpět a pás musel dolů. Dnes ho opravdu do podrobna prohlédnu a zjistím co mi tam dělá zle. Jinak ke změně asi jen tak nedojde. Leda bych byl tak úspěšný a klíček konečně našel... Horší je, že na místech, kde tyto věci mám prostě není. A to je opravdu zarážející. Musím hledat ve všeobecných věcech, kterých není málo. Radikálnímu řešení se zatím vyhýbám, přestože v noci mluvím jinak...;-)
Šmudla by si měl pohnout... ;-)

184

14.den bez orgasmu, zatím se držím smile

185

Tak jsem se právě před chvíli (15.den) v  kleci 'naštval' a zalomil si klíč v zámku Holytraineru, druhý jsem už jen tak zlomil kleštěmi. Začíná tedy permanentní zamčení a život bez orgasmu a sexu, aneb už jsem se v životě nastříkal dost a je třeba to utnout.

Neberte to ted, že hned myslím na odemčení, skutečně chci být co nejdéle pod zámkem, klidně i několik měsíců (navždy?), ale zajímalo by mě jestli z Holytraineru se ten integrovaný zámek se zalomeným klíčem dá dostat ven, nebo je to trvalá úprava.

186

Jestli jsi nechal aspoň kousek klíče koukat ven, tak by ten fragment měl jít vytáhnout.
Neměl jsi na to ale myslet trochu dřív?
Každopádně zámečníci a zloději dokážou divy :-)

187

Nebude to trosku problem s hygienou ? Zravna v HT?

188

davidt: Nn, ani kousek nečouhá ven. wink No nic, třeba se konečně dočkám oné permanentní cudnosti a života bez orgasmu od dnešního chvíle, tedy vlastně od 1.12., to jsem se zamkl a vyhonil si naposled.

qqeq: Možná, ale nějak si budu muset poradit..

189

J to ke asi fakt

190

Koukám, radikální řešení.. smile Akorát pokud klíč(ozubená část) zůstal uvnitř, stále by mělo jít se zámkem otočit..malý plochý šroubovák? Měl jsi klíček zlomit venku tak, jako ten druhý.. Tím tě ovšem nechci navádět smile splň si svůj sen..aspoň ten měsíc..

A až se jednoho dne naštveš a přeštípneš kroužek, měj už v záloze připravený HT kovový..někde na alíkovi jsem ho viděl..pak ale klíč raději někomu dej s tím, že ti ho nesmí vrátit do té a té doby.. Přeci jenom pižlat plátkem pilky na kov tááák blízko..aauuu smile To bude LEVEL 02..nebo spíš 10 ;-)

Každopádně přeju, ať jsi vpoho jak psychicky, tak fyzicky, a vydržíš co nejdéle!

191

Sdělení pro ty, kteří "náhodou" sledují můj boj s hledáním klíčků a tedy nucený pobyt mého nástroje v cudnosti:  Jak si myslíte, že to dopadlo? Jak mohlo, že? Klíček jsem nenašel a ze čtvrtka na pátek mi už povolily nervy a zámeček už svou funkci neplní... Usnul jsem kolem té druhé hodiny ranní s odlehčením a pomalu snad i vysílením. Rano jsem to provinile zhodnotil a až večer se po 18-i dnech konečně udělal. Proto tu mám vzkaz pro:

nadrzený:  Další "blázen", kterému ruply nervy... ;-) Doufám, že Ti aspoň klícka dobře sedí... Já bych z hlediska cudnosti vydržel, ale ne v té "malé" objímce... :-/ Jinak samozřejmě držím pěsti, ať to vydržíš co nejdéle a plníš si svůj sen. :-)

192

Věděl by někdo, pod čím (jakým názvem) vůbec hledat náhradní zámeček pro Holytrainer na internetu? Nevím jak se přesně jmenuje, abych ho mohl najít.. Teda pokud vůbec ten integrovaný zámek jde vyndat bez zničení PC, když je v něm zalomený klíč. Ale ted to řešit nechci jak ven z klece, 'těším se' na několikatýdenní, spíš i měsíční pobyt v kleci bez možnosti si ho vyhonit smile

193

28.den zamčení a právě jsem zažil první vytečení při análním dráždění prostaty. Sice asi ze mě nevyteklo všechno, ale aspon něco.. Na ruku jsem si navlékl kondom (kvůli hygieně) a začal si dráždit prostatu, jen jsem teda zkoušel kde přesně je.. povedlo se, nějak jsem našel to správné místo a po několika minutách jsem měl pocit že se mi chce hrozně močit, ale místo močení jsem začal ukapávat, nadržený jsem pořád stejně (možná i víc), jen ze mě odešlo trochu semene (a teď si radši vezmu do slipů vložku, kdyby to chtělo ze mě ukapávat samovolně dál i když už si prostatu nedráždím).

194

Pokud jseš déle uzamčený, tak je vložka poměrně praktické řešení. Každopádně z penisu často uniká precum a zbytečně znečišťuje spodní prádlo. Pro tento účel je ideální tenká slipová vložka s větší plochou

195

Stejně bych někdy chtěl zažít v poloze na kolenou být spoutaný (k něčemu přivázaný), nemoci se pohnout a být šukaný šukacím strojem do zadku.. déle, než si to dělám sám.

Takového něco.. http://diaperboycz.tumblr.com/post/1539 … un-with-my

196

nadržený:  Držím pěsti ať to vydržíš co nejdéle. :-) Jinak drážděním přes prostatu uvolníš místo jen v koulích. Nadržeností se tímto nezbavíš... :-P
Šukací stroj je prý dobrá věc, bohužel nemohu mluvit za sebe. Nějak na ten anální sex nejsem, třebaže sem tam si zkouším dávat tenčí vibrační dildo, než se uzamknu do Latowského... ;-)

197

jsem se před chvíli pokoušel ten zámek se zalomeným klíčem nějak vyšťourat, nepovedlo se.. ale ne kvůli tomu, že bych se chtěl udělat (bez jednoho dne už jsem zamčený měsíca pokazit si to nechci, začínám se cítit na další týdny...), ale čistě jen kvůli hygieně (byť se snažím ve sprše tu hygienu tak nějak provést i v PC, ale dokonalé to nebude).

Na minulou otázku nikdo neodpověděl (nebo jen se přehlédla), tak se zeptám znovu- věděl by někdo, pod jakým názvem hledat na internetu ten integrovaný zámek k PC (určitě se zámky takové velikosti používají i v něčem jiném, jen mě nenapadá v čem, ale netuším jak to najít). Samozřejmě za předpokladu, že jednou (po pár měsících ten zámek půjde vyndat bez zničení klece).

198

A co zkusit napsat adminovi? Určitě bude nějaké mít.

199

Třeba to pomůže při hledání odpovědi : http://steelworxx.de/Integrated-Lock-(f … )-41p.html

Pokud zůstal klíč zalomený v úplně zasunuté poloze, tak by mělo jít zamykací částí (koncovou) jít pootořit. Pokud má HT z levé strany  (z opačné, než se zasouvá klíč)dírku a v zámku je taky otvor, tak zkus vzít třeba pinzetu nebo peán, zasuň do odvoru v  HT a zámku, otavřít čelisti pinzety (peánu) a otáčet směrem k sobě a zároveň tlečit zámek z HT.

200

zbytek klíče se mi vyšťourat povedlo, zámek zatím ne..