1

Téma: Návrat domu

Po škole jsem chtěla ještě objevovat svět a tak jsem se rozhodla, že vyjedu do zahraničí jako aupérka.
Přítel se kterým jsem teď šťastná pomalu 5 let byl proti, co že má beze mě dělat a jak to vyřeší se ženskejma. Vím o něm že byl a asi i by byl do budoucna stále děvkař, tak jsem mu jeden večer před sexem navrhla že náš vztah přerušíme, že si každý bude dělat to co bude chtít. Doufala jsem že v zahraničí taky něco podniknu(nakonec jsem neměla kuráž a ani možnost), protože přítel byl můj jediný s kým jsem v životě spala. Naštěstí pro mě je a asi i vždycky bude žárlivka a tak jsem mu řekla, že já ho nikdy nepodvedla a ani nikdy nepodvedu, ale v jeho případě si nejsem jistá a tehdy on docela dost zklamanej, že si klidně vezme pás cudnosti abych měla klid a vztah nadále pokračoval (tehdy jenom ze srandy). Na jednu stranu mi to přišlo dost úchylný, že budu vypadat jako žárlivka já (a že mi něco podobnýho dá taky). Na druhou mít takovou jistotu taky nebylo k zahození.

Dva týdny před odletem jsem tedy koupila „klícku“ a začala hádku ve stylu: jak to navrhoval a tak. Po krátké výměně názorů jsme se vyspali a já zacvakla zámek. Nebylo to nic jednoduchýho. Opravdu vím že mě miluje, jenom to nikdy nedává tolik najevo. Přes noc jsme klícku museli ale sundat, protože nedodali dost velkej kroužek. Po týdnu zkoušení (z toho asi 4 dny neúspěšně) si konečně zvykl aby se aspoň v noci nebudil. Klíček měl u sebe přes den, aby mohl kdykoliv vylézt, ale zároveň si zvyknout musel protože jsem měla i jednorázové zámky. Ještě pár dní před odletem zkoušel, že si uděláme dítě a že se vezmeme abych neodjížděla, bohužel nebo naštěstí to už nešlo.

Co čtvrt roku jsem se vracela za rodinou a i za přítelem abych udržovala intimnější pouto. Pokaždé si zkontrolovala číslo na zámku pobyla s ním pár dní a zase ho zamkla do dalšího. Ze začátku mi to přišlo divný, teď už to je skoro normální. Sice, když se takové téma rozebírá trochu se červenám, ale jinak je to normální. Nejzábavnější na tom je jak se chová. Jednou za 6 týdnů má orgazmus sám od sebe a chová se jako kdyby měl krámy, ale den potom co má  výron semene, je zase slušnej a věnuje se mi aspoň přes Skype nebo Messenger dokud to na něj zase neleze. Taky mě baví ho provokovat, říct mu jak jsem se dobře udělala, nebo poslat pár fotek abych ho podráždila, na to nikdy nezareaguje moc dobře, začal se tomu vyhýbat. Na druhou stranu ho také kontroluji, od té doby co jsem zjistila že se dá z takových klecí utéct. Když je někde se známýma, nebo jenom tak namátkově si nechám poslat fotku, že je všechno v pořádku.  Teď asi vypadám jako jak přítel říká ,,raketa“, ale jsem takhle šťastnější a klidnější, že nelítá za babama.

Teprve nedávno jsem narazila na takováhle fora a napadla mě jedna skvělá věc, ale bojím se že by se mu nelíbila a to, že bych mu sundávala klícku jenom kdyby zhubl třeba půl kila nebo jedno, taky se teď vidíme jenom dvakrát za týden. Od doby co nastoupil na vysokou školu přibral asi 15 kilo. Sice je plnoštíhlý a není to na něm moc vidět, ale já chci aby měl břišáky a svaly. Co si o tom myslíte?

Musím říct, že mi byl věrný a klícka splnila svůj účel. Dokonce si na ní zvykl a proto jí chci využít. Pořád mi je to trochu trapný a bojím se, že by mě poslal do háje, ale zase by nám to mohlo zlepšit náš vztah. 6.1.2017 roce se vracím zpět do republiky, je v kleci rok a půl. Nebude to chtít sundat po takové době?

Díky za odpovědi Radka N.

2

Re: Návrat domu

Fact or fiction?

3

ahoj lidi, s pritelkyni jsem se dohodl, ze se necham zamknout do CB6000s, rad bych vedel, jak dlouho mohu byt uzamceny, abych nrmel nejake zdravotni potize, ted jsem zvykly honit nekolikrat denne a tak ulevit tlaku ve varlatech, kdyz budu uzamceny v PC, tak uz si neulevim a budu odkazany na pritelkyni, kdy mi ona dovoli ulevit si a na jak dlouho mne necha zas uzamceneho, na tomhle jsme se dohodli a mne to tak vyhovuje, jen bych se nechtel dockat nejakych zdravotnich potizi, uz jsem si tu objednal pas cudnosti a tesim se, az si ho nasadim a predvedu se pritelkyni, bude to pro ni prekvapeni k novemu roku, tak doufam, ze se ji bude prekvapko libit

4

To je fakt, sice je to dost zkouhlý protože sem psát všechno by bylo na dlouho.

5

Ahoj,dotaz na Radku můžu se zeptat co má za klícku.

6

Ad Radka: Sice z napsaného mi není úplně jasné, jak váš vztah vypadal a příp. jak se má po nadcházejícím lednu změnit, ale obecně lze snad říct, že pokud již delší dobu tvůj přítel je zamčený bez nějakého progresu, navíc bez nějakých častých vzrušivých impulsů z tvé strany, je docela možné, že dostává podobné "manýry" jako by žádnou klícku neměl. a teď tedy nemyslím zálety nebo něco podobného, ale takové to snažení, vážení si své přítelkyně, včetně toho snažit se vypadat dobře. Myslím tedy, že pokud je na klícku zvyklý, jsi ve velmi komfortní situaci, kdy je nejen možné, ale spíše naprosto žádoucí výrazně přitlačit, klást podmínky a požadavky. To, aby pracoval na svém vlastním tělu, je celkem běžný požadavek a je to něco, co mu lze velmi dobře vysvětlit. A nastavit jasná pravidla, kam se musí kupř. za měsíc dostat... jinak..jinak si zkrátka nevrzne. Ale i z tvé strany je důležité, aby v tobě viděl co nejatraktivnější objekt. Není mi z tvého textu zřejmé, jak často ho odemykáš, ale opět obecně důležitější je, jak mu odepíráš orgasmy, což je určitě nástroj, se kterým bych pracovala.
Ad yard50: Tak zkusila bych začít s týdenními intervaly, uvidíte, jak vám to bude vyhovovat. Když se dohodnete, že byste zvládli mnohem delší dobu, že tvoje přítelkyně oželí penetrační sex, tak je nejlepší možností milking,to je zde již popsáno dostatečně.

7

Xender: CB6000 příspěvek jsem si nejdřív napsala do texťáku a pak ho upravila a tenhle detail jsem si smazala smile
Marlene: Na klícku si zvykl, progress je jasně znát, předtím když jsem byla v česku to bylo takový jako že se potkáme o víkendu když se vrátí ze školy, pak jsme spolu na bytě 2 dny a potom zase odjede a jednou za týden si napíšeme a zase přijede. Takhle to dokola šlo asi čtvrtrok, než jsem odjela. Nyní si píšeme sice na dlouhou vzdálenost, ale každý den si napíšeme (30mmin) a v sobotu si zavoláme (průměrně 1.5h). Už jsem mu  dneska (před chvilkou) naznačila že by se mi líbilo kdyby nasvalil a nelíbilo se mu to, resp. nebyl z toho nadšen.
Do teď vydržel +-3 měsíce, ale to se mnou neměl možnost být. Což mě přivádí k další otázce změní se tohle když bude vědět, že má možnost se mnou spát? Osobně si v tomto směru nejsem jistá hmm

8

Ještě jedna důležatá otázka, možná dvě. CB6000 originál nebo kopie? A veli´kost kroužku je fakt vychytaná? Pokud je všechno tebou sepsané fakt realita, pak se naskýtá otázka, zda je v CB skutečně zamčený v kuse tak dlouho. Jako únik ze CB6000 minimálně pro potřeby masturbace je celkem jednoduchý, včetně zasunutí zpět. A upřímně, pokud kontrola probíhá pouze na úrovni fotek, tak kompletní únik z plastové verze je také možný, stačí uvolnit jeden z vodících trnů.

9

Tak, vrátila jsem se sem, s ještě více otázkami než jsem přišla a pár mě i napadlo. Co se týče odpovědí
pro Marlene: V komfortní situaci zase doslova není, musel seknout (jako koníčky má pár bojových umění) se zápasením, místo toho začal chodit na box, protože se bál že by to někdo zjistil, že má klec. Taky dejme tomu, že +- jednou za dva tejdny má  problémy že je dost nadrbanej, je to s ním k nevydržení a že ho to tlačí a nemůže si pomoc (pomůže leda usnout). Tolik asi k jeho komfortu, jinak si nevybavim něco nestandartního. Co se týče masturbace, říkal že by byl schopný si ho vyndat ale že by klec zůstala zaseklá na varlatech a že to dost bolí.

Potom jsem tady našla pojem ,,milking“. To se musí dělat, nebo to není nutný? Nelíbí se mi to,  přítel už dávno spí  a ani se ho nechci na něco takovýho ptát a ani o ničem takovým nemluvil .  Navíc mu nechci ublížt a ani aby to dělal.

A pro davidt:  Nevím jestli je originál nebo kopie, kopula jsem tento:
http://www.pain-and-pleasure.cz/Pasy-cu … -6000-ciry
Je možný že by podváděl? yikes

10

Přiznám se, že jsem tedy něco podobného ještě neslyšela. Rozumím tomu správně, že po celou dobu, co jsi v zahraničí, tak spolu vůbec nemáte sex, tedy ani tehdy, když ses vracela domů? Tj. on je stále a totálně permanentně zamčený, pouze mu bez nějakého uvolnění změníš zámek? Ale zároveň, jak mi z textu vyplývá, nemáš dominantní ani sadistické sklony a o techniky a  možnosti, co takové uzamčení chlapa přináší, ses nikdy nezajímala. To pak je opravdu těžké cokoli poradit, protože vlastně  má od tebe naprosto drsné a nemilosrdné uzamčení a zároveň mu nechceš působit nic, co by se mu nelíbilo. Na druhou stranu, logicky bych odvodila, že pokud toto brutální zamčení "přežil" a mám tě rád, tak k tomu nějaké sklony asi mít musí, a proto bych ho fakt nelitovala, že se chudáček obětoval a místo jednoho sportu se věnuje druhému. Opravdu bych hledala cesty k tomu, jak váš vztah zlepšit skrz jeho uzamčení, tj. klást na něj nároky, na jaké dosud nebyl zvyklý. Vždyť o nic nejde, pokud se v hlavě zasekne a nepůjde to, tak s tím nebudeš pokračovat, když se naopak na to chytí, můžeš postupně přitlačovat na pilu. Anebo zjistíte, že vám dlouhodobé zamčení nevyhovuje a povedete normální partnerský i sexuální život jen s tím, že on bude mít klícku, kterou budeš odemykat, když se budete chtít milovat. A k tomu milkingu - tak zase nic o vás nevím - pokud teď už budete žít spolu a budete mít spolu nějaký sex, tak pak je to celkem bezpředmětné, pokud vás neláká technika samotná.

11

Ne big_smile sex spolu máme, vždy za 3 měsíce se vrátím přibližně na týden a to spolu spíme, jinak by nemělo cenu měnit zámek. Takže není permanentně zamčený. Dominantní sklony pokud vím tak nemám, jsem ráda že je zamčený, hlavně mám  jistotu v našem vztahu a je mi pozornější. Navíc v našem vztahu jsem byla vždycky víc chlap já. Co se týče technik a věcí jak toho využít jsem četla, ale věci typu umýt nádobí, nebo vyprat, dělá často sám od sebe a o ničem jiným jsem se nedozvěděla.  Sklony k tomu spíš bude mít, když to tehdy asi i ze srandy ,,navrhl “ a dokonce po delším přemlouváním na to přistoupil. Ale tohle mi asi stačí vědět, že můžu přitlačit a když to nevyjde tak se na to vykašlat smile. Jinak ano, teď už spolu budeme žít a mít pravidelný sex. Ten si rozhodně nenechám odpírat ani já sama.

12

Mě zmátla formulace "je v kleci rok a půl.", což už teď chápu tak, že před rokem a půl jste klec pořídili. A pak jsem také přehlídla tu první reakci na moji první zprávu, kde píšeš, jak váš vztah vypadal. Teď mi to už vše nějak dává smysl big_smile a dokážu si představit, jak jste to zhruba měli. Moje základní myšlenka byla v tom, že možná si na klec tolik zvykl, že už přestala pozitivně působit kvůli tomu, že jste spolu nežili a tudíž jsi ani nemohla mu nějak potěšení odpírat, protože jste byli spolu velmi zřídka. Hlavní je, že když spolu budete žít, tak získáš úplně jiné možnosti - odemykat jen tehdy, kdy chceš, kdy si to zaslouží, kdy splní, co má. Odemknout ho, ale neudělat ho. Neodemknout a udělat se sama... to už je vše jen na vaší fantazii. Z toho, že myje nádobí se může stát stejný stereotyp jako z toho, že ho nemyje. Je to o nápadu, překvapení, že třeba jednou najde doma seznam toho, co musí velmi rychle udělat apod... Každopádně bych ho nepodceňovala předem, že se bude bránit, i muži často touží po tom, o čem tvrdí, že to nechtějí...