1

Téma: Výběr klicky

Ahoj,potřebuji poradit který pás si vybrat.Rozhoduji se mezi spiderwire2,bon4 popř.cs 100.Mam zkušenosti s cb 6000. Ten částečně vyhovoval.Preferuji jednoduché a rychlé nasazování a sundání a co největší nemožnost vytáhnout penis z klícky.Děkuji 
za každou radu.

2

Re: Výběr klicky

A fórum jsi si pročetl? Je tady spoustu vláken, recenzí, zkušeností a rad. Když uvedeš tolik druhů, mezi kterými se rozmýšlíš, tak se ti nedá jen tak poradit, protože každý typ má něco. Jednoduché a rychlé nasazování je u všech typů, alespoň poté, co si to vyzkoušíš. O nemožnosti vytažení z klícky - pokud nemáš ideální anatomické rozměry, tak to půjde vždycky. Možná už ne zpět, ale ven ano.

3

Ano,přečetl jsem to dost,ale každý jsme originál,avyhovuje něco jiného. Tak jsem myslel když budu komunikovat a ne jen číst dozvím se co potřebuji vědět a budu snáze vybírat.

4

Ahoj, já jsem za cca 3 roky vyzkoušel CB6000s, Spiderwire2, Holytrainer, Birdlocked Pico a nakonec považuji za nejlepší Minicage. Ten mám nejraději. Jak vidíš chce to si něco vybrat a vyzkoušet.

5

Z Minicage http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/minicage/ se nedostaneš. smile

6

Dík za typ,u těchto klícek mám obavu z pevného kroužku.Nasazovani klícky mě strašně vzrušuje a nevím jestli bych se do něj dostal.u cb 6000 co jsem měl jsem musel nejdříve nasadit kroužek a tyčinku zajistit zámkem a po nějaké době nasadit klícku.Ale zase je pravda že vypadá neosvoboditelne. Ale nevím jestli se do něj dostanu v klidu mám cca 8cm.jak se zvládají erekce v těsné kleci?

7

Mám také 8,5 cm v klidu a nasadí se dobře, erekce jsou menší než v jiných klíckách, protože se nemá kam postavit. Vadí mi jen delší sezení v autě, ale to se i časem podá.
Pod oblečením není nic vidět. Rád bych se časem dopracoval do T-pásu kolem boků, ale to chce sponzora.

8

No právě, že každý jsme originál. Víceméně máš na výběr mezi čtyřmí originalý made in USA a Germany, a pak desítkami klícek made in China. Vyzkoušej si jich několik a uvidíš. Neočekávaje, že hned první výběr bude ten nejlepší a správný, to by byla hrozná náhoda.
A ještě jednou k tomu, že jsme každý originál - zde na fóru ti pomohou především rady typu "nebrat, skřípě kůži" nebo "nebrat rezne", ale pokud někdo napíše "mě se osvědčilo XY", neznamená to, že to bude to pravé pro tebe.

9

Tak první výběr to není,jedná se o 4 klícku a právě si myslím že více názorů pomůže k výběru.
Napsal jsem typy o kterých nejvíce uvažuji a tak jsem očekával majitele těchto pasu o aktuální zkušenosti. Spíše ty negativní, a třeba i něco co by mě nenapadlo řešit.